Varför gnäller ni över höga el-priser?

2023-05-23

Smile Clip Art Images - Cliparts.co

Kan vara en bild av 2 personer och text där det står ”14:15 4G Uppgifter: Vattenfall misstänks för prismanipulation riskerar miljardböter Energimyndigheten Finland misstänker att svenska statliga Vattenfall har manipulerat och därigenom försökt höja marknadspriset pả el. Vattenfall hävdar att det handlar om oavsiktliga misstag. Om bolaget bedöms skyldigt till manipulation kan miljardböter hota, enligt finska Yle. Uppdaterad: 19 maj 2023, 11:15 Publicerad: 19 maj 2023, 11:04 Kim Lundin Text VATTENFALL Anna Borg, vd Vattenfall Foto: Jack Mikrut”

Sedan drar Anna Bort iväg till Bilderbergmötet…

Kan vara en bild av 1 person och text där det står ”INRIKES 58sek 58 sek "Det blir en laglöshet pả elmarknaden" hör kammaråklagare Jan Leopoldson om anmälningarna som bli liggande. Elpriset kan ha manipulerats även i Sverige UPPDATERAD IDAG 16:26 Svenska hushäll har sannolikt betalat ett för högt elpris vid flera tillfällen. Men trots att misstankar funnits om att flera stora bolag ska ha manipulerat priset har ingen Lokalt Senaste Sparat Mer”

Har alltid funnits där, har alltid varit närvarande, bara att ingen påtalar det pga en tystnadskultur. När andra länder reagerar, då reagerar Sverige, annars ”tiger” man enligt gammal god svensk sed.
Det handlar även om ”det svenska rättsystemet” som US utsände Robert O´Brian tidigare uttalade sig om…Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:, ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: