Den andra faser av masspsykosen har börjat

https://www.frontnieuws.com/de-tweede-fase-van-de-massapsychose-is-begonnen/

Det var bara en vecka sedan som vår framtid såg ljusare ut än under de senaste två åren. Mandaten lyftes och vetenskapen ändrade äntligen team till rationalitetens sida.

Och sedan… FULLSTOPP.

Men nu, inom några dagar, har alla dessa fåtöljvirologiexperter som sa till dig att din friska, ovaccinerade kropp utgör ett dödligt hot mot dem som är dubbelmaskerade som redan tagit 3-4 doser av den experimentella stickan och just lämnat över nattens experter på utrikespolitik och Vladimir Putins tankar. Det är synd att de inte också kommer att bli experter på historia, skriver Dylan Charles.

Jag ska inte säga så mycket om det faktum att den piskade glöden runt Ukraina är olycksbådande tvetydig och falsk, för när man ser hur människor har reagerat, eller INTE reagerat, på det pågående folkmordet i Jemen, förödelsen i Libyen och Syrien, och de katastrofala ockupationerna av Irak och Afghanistan, du ser den offentliga glöden flöda endast där mainstreammedia går. (Ansvarsfriskrivning: Min bestämda ståndpunkt är att invasionen av Ukraina är fruktansvärd, grym, ond, galen, hjärtskärande, deprimerande och värre, men det beror på att jag har erfarenhet av att vara anti-krig och att krympa för statens handlingar. .. vilken stat som helst.)

För alla som vägrar låta de tidigare nämnda mainstream-media leva i sina huvuden är det lättare än någonsin att se hur få ursprungliga, kritiska tankar som finns i huvudet på den genomsnittlige Joe CNN-tittaren (eller svensken för den delen).
Det kallas hjärntvätt, och dess främsta symptom är att papegoja idéer som inte är dina, om saker som inte angår dig. Det är kultiskt. Och ofta psykotisk.

Tja, psykos hos en individ är intressant att titta på.

Tja, psykos hos en individ är intressant att titta på.

Jag har sett det några gånger i mitt arbete med shamansk växtmedicin, och för att vara ärlig så är det ganska läskigt. Ibland tappar människor i den miljön greppet om verkligheten, och det som alltid händer är att en förträngd del av deras skuggjag kryper in i kommandocentralen och tar över. Det är fenomenalt för när det här händer är det alltid skumt. Människor glider inte in i psykoser och börjar bete sig som Dalai Lama.

Psykos som ett kollektivt tillstånd är rent ut sagt skrämmande.

Det här är ett helt annat djur, och det är de saker som historien är gjord av. När masspsykosen får fäste i ett samhälle spyr man på människornas mest mänskliga egenskaper, medan den kollektiva skuggan kommer ut i en frenesi. När den här knappen vänds i kupan begår folket de mest avskyvärda grymheterna. Det är ett sinnevirus som sprider sig som en löpeld.

Även om det säkert finns gott om historiska exempel, när jag skrev detta var Rwanda den första skräcken som kom att tänka på.

För några år sedan kom en överlevande från folkmordet i Rwanda 1995 för att tala i min sons skola. Hans leverans var gripande och vältalig, såväl som helt chockerande. Han berättade hur psykoserna tog över på väldigt kort tid och smittade alla med en osynlig våg av galenskap.

Han berättade historien om sin flykt från en låst byggnad som sattes i brand av hutugäng som febrilt hackade ihjäl alla som hoppade ut genom fönstren. Han hade turen att ha rymt och vid ett tillfälle under sin flykt till sin tillflykt kom han över en blodröd flod med en oändlig massa flytande, uppsvällda lik. Han kan fortfarande se bilden när han blundar.

Se: Krisskådespelare som låtsas vara döda Ukrainare kan inte ligga stilla och Fox News Talking Heads kan inte sluta ljuga

Uppskattningsvis 500 000 till 800 000 tutsier, moderata hutuer och medlemmar av andra etniska minoriteter massakrerades under en period av cirka 100 dagar. Denna händelse är både unik och relevant här på grund av den roll media spelade för att uppvigla och vidmakthålla våldet.

”Radion blev ett kraftfullt vapen som användes för att anstifta och styra folkmordet i Rwanda… Vad jag tyckte var särskilt intressant med innehållet i dessa sändningar (vars utskrifter finns i IMI:s organisationsarkiv och ljudinspelningarna i inventeringen av rwandiska videoband och ljudinspelningar) var hur ansträngningarna att styra utrotningen av tutsibefolkningen parallellt med ansträngningarna att hävda auktoritet över historiens berättande. Radiosändningarna visar en kamp om vem som får berätta, och därmed en kamp om sanningens monopol. Med andra ord, RTLM:s sändningar uppvisar ett fenomen som verkar vara mer allmänt sant, nämligen det politiska imperativet av berättande.” [ Källa ]

Massmedia orsakade masspsykos, driven av ett mediemonopol på berättelsen, berättelsen. Detta är ett mycket verkligt fenomen som händer i vår värld just nu. Dessutom bygger vi på de senaste två årens galenskap … och den här gången är det ett krig på spel. Ett mycket stort krig.

När denna psykos får fäste kommer allt det vanliga Orwellska språkbruket att gälla, och ingenting kommer att vara viktigare än seger och statens hälsa. Det kommer inte att finnas plats för de obestämda, de oroliga eller invändarna. Ingen gråzon kommer att tillåtas. Alla kommer att behöva välja ett lag. Detta händer redan.

Vi är redan i en situation där många människor har gett upp sin egen känsla av personlig auktoritet och förlorat den till de ocensurerade ”experterna”. Många av oss har redan bevisat att vi är villiga att straffa oss nonkonformister genom att utesluta, störa våra liv, segregera, diskriminera, utfrysa, kritisera, fördöma, anklaga och andra. Att kasta krigsfeber på det här hjälper inte. Det kommer bara att göda flodvågen av psykoser som kommer i vår väg.

Jag behöver inget team, speciellt när alla lag består av galna och självmordsbenägna, och det är det som gör mig unik. Jag är i en farlig position, men unik, och jag gillar unikhet, och jag föredrar den 1 000 000 till 1 framför konformitet. Men det är bara sådan jag är. Jag har det bra med att inte ha en samhörighet med Putin, och samtidigt inte vara lojal mot USA:s provocerande utrikespolitik.

Jag skulle vilja se humöret lugnat ner sig, men det känns som att vi är på väg mot oundviklighet, och för människor som du och jag är det vår heliga roll att behålla lugnet och vara ett exempel för alla som kan ta och använda vårt mod för att återuppliva dess integritet och individualitet.

Så när världen vänder och människor fortsätter att göra som människor gör, ber jag dig att tänka på din individualitet i allt detta. När du tar bort galenskapen från flocken, vad handlar ditt liv egentligen om?

Sunt förnuft är motgiften till psykos.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

1 svar

 1. Covid19 vaccinen.se som ble lagdt ut på din side,det har dem slettet.
  Dem skal ha tilbake massefysteri og beskylde oss som er ovaccinerad for galninger.
  Sannheten er jo det motsatte. Dem som er vaccinerad, dem lever inte mer en 4 – 5 år.
  Dem pröver och skremme ressten av befolkningen.
  Läkare og andre er kjöpt och betalt.

  Gilla

%d bloggare gillar detta: