De 10 mest läskiga och mest dystopiska sakerna som drivits av World Economic Forum

4 JUNI 2022
https://www.activistpost.com/2022/06/the-top-10-creepiest-most-dystopian-things-pushed-by-the-world-economic-forum.html

Av Vigiant Citizen

När man talar om den ”globala eliten” syftar man vanligtvis på en liten grupp rika och mäktiga individer som verkar utanför nationella gränser. Genom olika organisationer samlas dessa icke-valda individer i semi-hemlighet för att besluta om policyer som de vill se tillämpas på global nivå.

World Economic Forum (WEF) är smaskiga mitt i alltihop. Genom sina årliga Davos-möten försöker WEF faktiskt att legitimera och normalisera sitt inflytande på världens demokratiska nationer genom att ha en panel av världsledare som deltar och talar vid evenemanget.

En enkel titt på listan över deltagare vid dessa möten avslöjar organisationens otroliga räckvidd och inflytande. De största namnen inom media, politik, näringsliv, vetenskap, teknik och finans är representerade på WEF.

Enligt massmedia samlar Davos-mötena människor för att diskutera frågor som ”ojämlikhet, klimatförändringar och internationellt samarbete”. Denna förenklade beskrivning tycks vara skräddarsydd för att få den vanlige medborgaren att gäspa av tristess. Men ämnen vid WEF går mycket längre än ”ojämlikhet”.

Genom åren har människor på WEF sagt några mycket oroande saker, och ingen av dem har fått ordentlig uppmärksamhet i media. Faktum är att när man slår ihop de ämnen som försvaras av WEF, dyker ett övergripande tema upp: Den totala kontrollen av mänskligheten genom att använda media, vetenskap och teknik samtidigt som demokratier omformas för att bilda en global regering.

Om detta låter som en långsökt konspirationsteori, fortsätt läsa. Här är de 10 mest dystopiska sakerna som drivs av WEF just nu. Denna lista sorterade är i ingen speciell ordning. För de är alla lika galna.

#10 Penetrerande regeringar

Det minsta man kan säga är att Klaus Schwab, grundaren och chefen för WEF inte är ett fan av demokrati. Faktum är att han uppfattar det som ett hinder för en helt globaliserad värld.

I 2010 års WEF-rapport med titeln ”Global Redesign” postulerar Schwab att en globaliserad värld bäst förvaltas av en ”självvald koalition av multinationella företag, regeringar (inklusive genom FN-systemet) och utvalda civilsamhällesorganisationer (CSOs)”. Detta är raka motsatsen till en demokrati.

Han hävdade att regeringar inte längre är ”de överväldigande dominerande aktörerna på världsscenen” och att ”tiden har kommit för ett nytt intressentparadigm för internationell styrning”. Av denna anledning beskrev Transnational Institute (TNI) WEF som ”en tyst global statskupp” för att fånga styrelseformer.

2017, vid Harvards John F. Kennedy School of Government, erkände Schwab tydligt vad som ständigt avfärdas som en ”konspirationsteori” av massmedia: WEF ”penetrerar” regeringar runt om i världen.

 

Schwab sa:

”Jag måste säga att när jag nu nämner namn, som fru (Angela) Merkel och till och med Vladimir Putin, och så vidare, har de alla varit unga globala ledare för World Economic Forum. Men det vi är väldigt stolta över nu är den unga generationen, som premiärminister [Justin] Trudeau, Argentinas president och så vidare.

Vi penetrerar skåpen. Så igår var jag på en mottagning för premiärminister Trudeau och jag vet att hälften av hans kabinett, eller till och med mer än hälften av hans kabinett, faktiskt är Young Global Leaders of the World Economic Forum. (…) Det är sant i Argentina och det är sant i Frankrike, med presidenten – en ung global ledare.”

I detta enastående föredrag, uttalade Schwab uppenbart att Angela Merkel från Tyskland, Vladimir Putin från Ryssland, Justin Trudeau från Kanada och Emmanuel Macron från Frankrike ”vårdades” av WEF. Han tillägger till och med att åtminstone hälften av Kanadas kabinett består av representanter som säljs till WEF:s agenda. Detta är ingen konspirationsteori. Detta är den absoluta sanningen, bekräftad av chefen för WEF själv.

#9 Styr sinnen med ljudvågor

Under 2018 var ett av diskussionsämnena på WEF ”Mind Control Using Sound Waves”läs hela min artikel om det här ). Jag ändrade inte denna titel för sensationellism, det är exakt de ord som används av WEF.

Detta är titeln på en faktisk artikel publicerad på WEF:s officiella webbplats. Den raderades av oklara skäl, men den är fortfarande synlig i webbarkiv .

I artikeln framhålls tekniken som en möjlig behandling för Parkinsons och Alzheimers sjukdom. Men artikeln säger också att ”det kan bota dig, det kan göra dig beroende och det kan döda dig”. Den kan också användas för att fullständigt kontrollera en persons sinne, på distans. I artikeln står det:

”Jag kan se dagen komma då en vetenskapsman kommer att kunna kontrollera vad en person ser i deras sinnesöga, genom att skicka rätt vågor till rätt plats i hjärnan. Min gissning är att de flesta invändningar kommer att likna de vi hör idag om subliminala budskap i annonser, bara mycket mer häftiga.

Denna teknik är inte utan risker för missbruk. Det kan vara en revolutionerande sjukvårdsteknik för de sjuka, eller ett perfekt kontrollverktyg med vilket de hänsynslösa styr de svaga. Men den här gången skulle kontrollen vara bokstavlig.”

Slutsatsen av artikeln: Ingen kan stoppa forskare från att utveckla denna teknik. För att förhindra missbruk bör det regleras av organisationer som … WEF. Det är bekvämt eftersom vissa företag som utvecklar denna teknik är en del av WEF. Ser du vart detta tar vägen?

#8 Piller som innehåller mikrochips

Återigen låter den här titeln som en långsökt konspirationsteori som är skickligt formulerad för sensationellism. Det är det inte. Här är en video från WEF:s möte 2018 där Albert Bourla, VD för Pfizer, pratar om piller som innehåller mikrochips.

Bourla säger:

”FDA godkände det första ”elektroniska pillret”, om jag får kalla det så. Det är i grunden ett biologiskt chip som finns i tabletten och när du väl tar tabletten och den löses upp i magen skickar den en signal om att du tagit tabletten. Så föreställ dig tillämpningarna av det, efterlevnaden. Försäkringsbolagen skulle veta att de mediciner som patienterna ska ta, de tar dem. Det är fascinerande vad som händer på det här området.”

Är detta område verkligen fascinerande? Eller helt dystopiskt? Som Bourla själv sa: Föreställ dig följsamheten. Den här typen av teknik kan lätt öppna dörren för alla typer av skändliga tillämpningar. Sedan dess har COVID satt Pfizer i en maktposition som aldrig tidigare skådats för ett läkemedelsföretag.

Liksom Pfizer använder WEF även COVID för att främja sin agenda.

#7 Berömmer massiva nedstängningar

Under 2020 och 2021 utsattes städer runt om i världen för massiva och drastiska nedstängningar, vilket orsakade arbetsförluster, självmord, överdoser av droger, isolering, psykiska problem, missbruk i hemmet, konkurser och hemlöshet. Under denna fruktansvärda period kunde barn inte gå i skolan på flera månader och var i princip förhindrade från att interagera med andra barn. En mängd små och medelstora företag förstördes medan stora företag strävade efter.

Trots allt detta kunde WEF inte dölja sin kärlek till drastiska, livsförstörande lockdown. Faktum är att den släppte en video surrealistiskt kallad ”Lockdowns förbättrar tyst städer runt om i världen”. Här är stycket av total galenskap.

I videon står det ”Lockdowns reducerade avsevärt mänsklig aktivitet … vilket ledde till jordens tystaste period på decennier”, samtidigt som den visar dystopiska bilder av tomma städer och flygplan som fastnat på marken.

Genom att fullständigt ignorera det enorma mänskliga lidandet som orsakats av dessa låsningar, ansåg WEF att det var värt det eftersom ”koldioxidutsläppen minskade med 7 % 2020”.

När den här saken först publicerades fick den intensiva motreaktioner. Så WEF tog bort videon ovan och postade den här tweeten.

Som du kan se, trots att videon raderades, fortsatte WEF att berömma lockdowns. Det beror på att WEF skulle älska att se ”covidiska” liv bli permanenta.

#6 ”Ta en titt på framtiden”

Att döma av kommentarer på YouTube och sociala medier hatar folk absolut videor skapade av WEF. Men de fortsätter komma. För de bryr sig inte om vad du tycker. De vill bara plantera sina frön av galenskap i ditt sinne. I en video med titeln ”How our lives could soon look” (läs hela min artikel om det här ), bjuder WEF in tittarna att ”ta en titt på framtiden”. Och den är DYSTER. Allt handlar om att göra COVID-livet permanent.

Videon är fylld med maskerade människor, purellautomater och QR-koder. Det här är framtiden de vill ha. Sedan finns det en klump av galenskap.


Nej gå iväg.

Videon säger stolt:

”NASA har uppfunnit ett system som kan identifiera dig från ditt hjärtslag med hjälp av en laser.”

Som om det inte vore nog visar videon barn som sitter fast hemma och skolas genom skärmar. Videon avslutas med att visa människor som bär masker utanför, som galna människor.


INGEN. Gå bort.

#5 Strävar efter en bra återställning

Som nämnts ovan uppfattar WEF pandemin som en ”möjlighet”. Det är inte bara en möjlighet att omforma vår personliga existens utan att omstrukturera hela världsstrukturen enligt dess principer. WEF kallar det ”den stora återställningen”. För att främja denna återställning (som absolut ingen vill ha) släppte WEF en propagandavideo (den passar verkligen definitionen av ”propaganda”). Här är den i all sin galenskap.

När jag postade en artikel om den här videon 2021 var kommentarerna ännu inte avstängda. Och jag tog en skärmdump av de översta.

Den här korta videon lyckas innehålla en otrolig mängd subversiva meddelanden. Den förlöjligar till och med ”konspirationsteorier” samtidigt som den häpnadsväckande nog bekräftar dessa teorier.


En skärmdump från videon. Är du seriös?

Videon tillkännagav också ”kapitalismens död”.


Ännu en surrealistisk skärmdump från videon.

Medan kapitalismen är baserad på ett självreglerande system av utbud och efterfrågan, försöker Great Reset att omdefiniera hur företag utvärderas genom nya parametrar. Den främsta: Efterlevnad av elitens sociala och politiska agendor.

Mot slutet uttalar berättaren denna gåtfulla mening:

”Och det handlar om att få rätt personer på rätt plats vid rätt tidpunkt”.

Även om videon inte riktigt förklarar vad den här meningen faktiskt betyder i verkliga situationer, är dess implikationer ganska kyliga. Istället för att låta framgångsrika individer och företag växa organiskt, skulle elitens system störa för att ”få rätt personer på rätt plats vid rätt tidpunkt”, i enlighet med dess agenda. Med andra ord skulle systemet vara riggat och efterlevnad av en bredare agenda skulle vara obligatorisk i en ny ekonomi.

Videon avslutas med en uppmaning till tittarna att engagera sig. Men du är förstås inte faktiskt inbjuden till WEF. Faktum är att de faktiskt vill ”omkalibrera” din yttrandefrihet.

#4 ”Omkalibrering” av yttrandefriheten

Ett enkelt sätt att identifiera världsledare som är välvårdade av WEF är genom deras oupphörliga hån mot yttrandefriheten. De hatar det absolut och de kräver ständigt att internet ska censureras och regleras hårt. Vid mötet i Davos 2022 uttalade den australiensiska ”eSafety-kommissionären” Julie Inman Grant att vi behöver en ”omkalibrering av yttrandefriheten”.

Grant sa:

”Vi befinner oss på en plats där vi har ökande polarisering överallt och allt känns binärt när det inte behöver vara det. Så jag tror att vi kommer att behöva tänka på en omkalibrering av en hel rad mänskliga rättigheter som utspelar sig online. Du vet, från yttrandefrihet till friheten att vara fri från våld på nätet.”

Här kräver Grant i huvudsak censur. Hon anser till och med att yttrandefrihet som en mänsklig rättighet bör ”omkalibreras” med ”onlinevåld” som ursäkt. Det finns inget som heter ”våld på nätet”. De älskar att likställa tal med våld. Det är ett extremt manipulativt sätt att rättfärdiga censur i kinesisk stil.

Det fria ordet är i själva verket binärt. Antingen finns det eller så finns det inte. Och de vill uppenbarligen inte att det ska existera.

#3 Spåra dina kläder

WEF vill kontrollera dina kläder. Och de har gjort en video om det. Nämnde jag att folk absolut hatar WEF-videor? Här är en annan som fick folks blod att koka.

Genom att använda miljön som en ursäkt (som vanligt), tillkännagav WEF att det kommer kläder spetsade med ”digitala pass” som kan spåras hela tiden. Med stöd av Microsoft (naturligtvis) kommer dessa plagg uppenbarligen att översvämma marknaden 2025.

Enligt WEF kommer dessa märken att göra det möjligt för modemärken att sälja sina kläder vidare. Jag har ingen aning om hur det skulle fungera. Videon ser till att INTE nämna att den här tekniken skulle vara ett utmärkt sätt att spåra dem som lämnade sina smartphones.

Men att avstå från din smartphone kan bli … omöjligt.

#2 ”Smarttelefoner kommer att finnas i din kropp 2030”

Vid mötet i Davos 2022 hävdade Nokias vd Pekka Lundmark att 2030 kommer ”smarttelefoner att implanteras direkt i kroppen.” Detta skulle sammanfalla med komsten av 6G-teknik, som förväntas lanseras i slutet av decenniet.

I flera år har den här sidan dokumenterat elitens oupphörliga strävan efter transhumanism, som är sammanslagning av människor med maskiner. De vill påskynda denna övergång genom att göra saker som människor inte kan leva utan (som smartphones) tillgängliga i transhumanistisk form.

Märker du deras läskiga iver att sätta in saker i våra kroppar?

#1 ”Du kommer inte att äga någonting. Och du kommer att bli lycklig.”

Detta är förmodligen det mest dystopiska ögonblicket i WEF:s historia. 2016 sa Ida Auken, en riksdagsledamot i Danmark:

”Välkommen till 2030. Jag äger ingenting, har inget privatliv och livet har aldrig varit bättre”.

WEF älskade det citatet så mycket att det twittrade om det.

WEF skapade också en video (som alla absolut hatade) med titeln ”8 Predictions for the World in 2030″. Här är en skärmdump.

WEF älskar att formulera sina ”förutsägelser” i en icke-villkorlig form, som om de är en oundviklighet. Men titta på den här leende killen. Han är helt klart glad. Tack WEF!

En artikel på WEF:s webbplats förklarar:

”Jag äger ingenting. Jag äger ingen bil. Jag äger inget hus. Jag äger inga apparater eller några kläder”, skriver danska riksdagsledamoten Ida Auken. Shopping är ett avlägset minne i staden 2030, vars invånare har spräckt ren energi och lånar det de behöver på begäran. Det låter utopiskt, tills hon nämner att alla hennes rörelser spåras och utanför staden bor mängder av missnöje, den ultimata visionen om ett samhälle delat i två delar.

I denna dystopiska framtid finns det inga produkter du kan äga. Endast ”tjänster” som hyrs och levereras med hjälp av drönare. Detta system skulle göra alla människor helt beroende av WEF-kontrollerade företag för varje enskilt grundläggande behov. Det skulle absolut inte finnas någon autonomi, ingen frihet och inget privatliv. Och du kommer att bli glad.

Hedersomnämnande: Individuell spårning av koldioxidavtryck

Vid mötet i Davos 2022 tillkännagav Alibaba Groups ordförande J. Michael Evans utvecklingen av en ”individuell kolspårare”.

Återigen använder WEF miljön för att främja mikrohantering av mänskligt beteende. Evans säger att spåraren kan övervaka ”vart de reser, hur de reser, vad de äter och vad de konsumerar på plattformen”.

Lägg märke till att han använde pronomenet ”de” och inte ”vi” eftersom det inte finns något sätt i helvetet att han kommer att använda den saken. Inte jag heller.

Sammanfattningsvis

När man granskar denna lista blir två vanliga teman uppenbara. Det första temat är ”penetration”. WEF vill penetrera regeringar med hjälp av ”Globala ledare” (alias manchuriska kandidater). Den vill också penetrera våra kroppar genom piller, mikrochips och vacciner. Den vill också penetrera våra sinnen med hjälp av ljudvågor, censur och propaganda.

Det andra temat är ”kontroll”. De vill kontrollera vad vi tycker, vart vi går, vad vi säger, vad vi äter och vad vi har på oss.

Vet du vem som håller med WEF? Kina. Censur är utbredd, ett socialt kreditsystem kontrollerar människors beteenden och covid används fortfarande som en ursäkt för massiva nedstängningar och total befolkningskontroll. För att inte tala om de bokstavliga koncentrationslägren. Trots allt detta är kinesiska tjänstemän ständigt närvarande vid WEF-möten. Varför? Eftersom Kina i grunden är ett laboratorium för WEF:s politik.

Med allt detta sagt, hur kan vi motverka WEF:s galenskap? Hur kan vi rösta bort dem om de aldrig röstades in? Ett första steg skulle vara att välja – på alla regeringsnivåer – representanter som inte vill ha något med WEF att göra. Om våra folkvalda tjänstemän behandlade WEF som den oseriösa, olagliga organisation den är, skulle dess inflytande minska kraftigt.

För det andra kan vi bojkotta alla företag som är med i WEF. Jag inser att detta är lättare sagt än gjort eftersom många av dessa företag är virtuella monopol. Men om vi slutar ge dem våra pengar, kommer de att sluta använda våra pengar för att förgifta våra liv.

Då äger de ingenting. Och vi kommer alla att vara glada.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: