Den khazariska maffian lider ett massivt nederlag när de förlorar sitt hemland

2022-01-10
Benjamin Fulford, Veckobrev
www.benjaminfulford.net

KM = Khazariska maffian


Efter ett år av slingrande under en falsk COVID 19-pandemiattack är de goda killarna på offensiven runt om i världen mot den khazariska maffian (KM). Detta händer i Europa, USA, Japan, Kina och på andra håll. Resultaten återspeglas i sådant som Sovjetunionens återfödelse, Hollywoods kollaps, Japans befrielse etc. Om allt går enligt planerna kommer mänskligheten att befrias 2022.

Låt oss börja med återfödelsen av Sovjetunionen. Detta sågs när KM led ett fantastiskt nederlag i förra veckan när de förlorade sitt förfäders hemland Kazakstan, är flera källor överens om. Landet attackerades av ”20 000 mycket vältränade, organiserade och centralt styrda gangsters och terrorister”, av vilka många ”talade icke-khazakiska språk”, sade president Kassym-Jomart Tokayev.

https://tass.com/world/1384935

Detta fick Collective Security Treaty Organization (CSTO), bestående av Ryssland, Armenien, Kazakstan, Kirgizistan, Tadzjikistan och Uzbekistan att skicka trupper för att hjälpa Khazakstan. Som denna karta här ovan visar, var resultatet en de facto restaurering av en stor del av Sovjetunionen.

Karim Massimov - WikipediaÄnnu viktigare, misslyckandet med denna attack innebär att den falska Biden-regimen i USA nu är dömd. En nära Biden-kompis, Khazakstans före detta underrättelsechef, Karim Massimov (bilden), greps, medan en annan, Ukrainas före detta president, Petro Porosjenko, fick sina tillgångar frysta.

Denna frysning av tillgångar kommer att skära av en livlina av drog-, vapen- och människohandelspengar som är nödvändiga för den falska Biden-regeringens överlevnad.

KM, som insåg att de var på väg att förlora sin penningtvättsbas i Ukraina, försökte och misslyckades med att ta över sitt fädernesland i Khazakstan, förklarar ryska FSB- och MI6-källor.

Detta betyder att det sista land som KM nu kontrollerar är Israel. ”Israel kommer att behöva slå det levande dagsljuset ur KM. Det kommer att falla på det judiska folket att säga ’Jag är ledsen att vi inte kan ta emot dig’ . KM är inte judar, dessa är falska judar, de gömmer sig bakom ett anspråk. De dödar högern, vänstern och mitten, de stjäl, de bedrar”, sa en (judisk) MI6-källa.

Här är ett exempel på vilken typ av mänskliga uppoffringar till Molech som dessa icke-judiska khazariska gangsters är inne på:

9 januari (1/9) 9 januari 2022 12:12
En brand bröt ut strax före klockan 11 på 333 E 181st St, en 19-våningsbyggnad. Minst 19 människor är döda, inklusive nio barn,

Footage from social media shows fire fighters attempting to scale numerous ladders in order to save people.

https://nypost.com/2022/01/09/nyc-fire-leaves-numerous-people-injured/

Numerologin för 19 döda i en byggnad med 19 våningar, den 1/9 etc. är ett dött avslöjande. Men till skillnad från händelserna 911 kommer deras senaste brandoffer inte att rädda dem eftersom alltför många av oss nu är medvetna om deras onda sätt.

Dessa förändringar är möjliga tack vare nederlaget för det nazistiska fjärde riket – under styret av führer George Bush Sr – som uppstod efter 911, säger MI6- och CIA-källor. Avrättningen av hela Bush-klanen och Angela Hitlers avgång är synliga tecken på detta nederlag.

För er som är nybörjare i denna sanna – men dolda – historia var Hitler en av Israels grundare. Hans jobb var att terrorisera judarna till att lämna sitt europeiska hemland för att åka till Israel för att bli KM-slavar.

I vilket fall som helst, medan Ryssland och Nato utgav sig för att vara fiender, var de faktiskt allierade mot det fjärde riket. Nu, med seger, har de nått en hemlig överenskommelse som kommer att återställa de facto rysk kontroll över stora delar av Östeuropa, säger MI6-källor. Affären speglar resultatet av första världskriget genom att Norge och Finland (länder som Ryssland aldrig erövrade) kommer att få gå med i Nato, medan andra östeuropeiska länder måste söka ryskt skydd, säger källorna.

När det gäller KM sa den ryska parlamentariska talmannen Vyacheslav Volodin ”De som misshandlar barn skulle skickas för att arbeta i sibiriska gruvor”, och tillade att våldtäktsmän ”inte kan kallas mänskliga” och att ”dessa b******s bör genomgå jobbigaste vedermödor.”

Repeat Pedophiles To Be Sent To Penal Colonies In The Arctic For Life Under New Proposals

Kanske borde västvärlden upprätta liknande fängelsekolonier i norra Kanada eftersom, som MI6 noterar, ”med varje premiärminister vi väljer får vi senare reda på att han hade sex med en tvååring”.

Till exempel var den nyligen adlade Tony Blair en välkänd pedofil.” Enligt MI6 källor:

Han kommer att arresteras mycket snart och föras till Gitmo. Han gömmer sig just nu. The White Hats i MI6 arbetar med Alliansen. De föraktar den satanistiska pedofilen och säger ”vi kan inte vänta med att se honom dömas och dömas skyldig för brott mot mänskligheten såväl som för handel med barn, tortyr och värre. Han kommer att dömas i enlighet med detta”. Det ryktades att Blair och George W var älskare. (Ni kommer ihåg att de här fanns överallt på internet under Irakkriget och efter, med bilder på deras närhet. De har alla blivit tvättade).

I det senaste exemplet letade MI6 efter att se om oppositionens Labourpartiledare Sir Keir Starmer kunde vara en lämplig kandidat som premiärminister. Tyvärr visar det sig att denna före detta ledare för Crown Prosecution Service (CPS) var avgörande för att täcka upp för det högprofilerade pedofilfallet Jimmy Savile.

Starmer (bilden) ”är faktiskt arresterad och förhörs seriöst. Förmodligen får han en jävla smäll (kanske njuter han av det, en anledning till den andra förhörsomgången?) Han kommer att få ett val att antingen byta sida, använda sannings- och försoningsakten och eventuellt bli nästa premiärminister som arbetar med alliansen, eller att bli avrättad . (För fårskocken kommer han att ha dött av Covid)”.

https://www.thesun.co.uk/news/11639371/sir-keir-starmer-jimmy-savile-scandal/

UK Opposition Leader Starmer tests positive for Covid for a second time

Detta var bara en av en serie högprofilerade arresteringar av västerländska KM-ledare som sågs i förra veckan. Dessa arresteringar presenterades för media som människor ”självisolerande på grund av covid 19”, säger CIA-källor.

Bland de ”självisolerande” var USA:s falska försvarsminister Lloyd Austin.

Defense Secretary Lloyd Austin tests positive for COVID-19

svenska kungafamiljen:

Maharaja flies Swedish king, who's down to earth in the air | India News -  Times of India Swedish Crown Princess and Prince catch Covid-19 for the second time

Österrikes förbundskansler Karl Nehammer

https://www.straitstimes.com/world/europe/austrian-chancellor-nehammer-tests-positive-for-covid-19

USA:s representant Alexandria Ocasio-Cortez

Alexandria Ocasio-Cortez has tested positive for COVID-19 after being seen partying without a mask in Florida

https://www.thesun.co.uk/news/17271070/aoc-covid-booster-miami-florida/

osv…

Det pågår också en stor sanering i Australien. Under den senaste veckan var Australiens generalguvernör David Hurley, federala kassören Josh Frydenberg och Sydaustraliens premiärminister Steven Marshall alla ”självisolerande”.

Australiesiska underrättelsetjänstkällor säger att de alla håller på att förhöras.

Gripandet av den förrädiska kanadensiske premiärministern Justin Castro och en hel massa kanadensiska politiker kommer också att ske inom kort, lovar källor till den kanadensiska underrättelsetjänsten.

Arresteringarna i Kanada kommer att äga rum efter att den amerikanska och kanadensiska militären avslutat sin egen städning, lovar Pentagon-källor. Den falska försvarssekreterarens ”självisolering” var ett tecken på att denna process var väl igång.

Vi märkte att det följdes av ett pressmeddelande från det amerikanska försvarsministeriet som säger att endast 25 % av personalen vid ”Pentagon-reservatet” kommer att få gå till jobbet. Pressmeddelandet säger också ”The Pentagon Reservation kommer att förbli stängt för allmänheten för turer.” Vi antar att ”reservationen” stängs för städning. https://www.defense.gov/News/Releases/Release/Article/2891236/increased-restrictions-on-the-pentagon-reservation/

Som en Pentagon-källa förklarar:

Department of Homeland Security samarbetar med en serie ”civila” stödorganisationer som är direkt knutna till organiserad brottslighet på en planetarisk skala … Märken och säkerhetstillstånd på hög nivå har delats ut till kriminella eliter från hela världen … när militära befälhavare vägrade att driva droger från Afghanistan eller handla med barn för sex, tog privata militära entreprenadföretag över dessa viktiga aspekter av krigföring.

The Dark Heart of Treason Infecting America’s Military | New Eastern Outlook (journal-neo.org)

Den amerikanska militären kallar förmodligen Pentagon för ett ”reservat”, eftersom det nu bara är en historisk byggnad upptagen av symbolisk personal.

Förvisso tar den amerikanska militären i Japan inte längre deras order från Washington DC, enligt källor vid amerikanska militärbaser i Japan. Den amerikanska militären här stöder nu det nyligen oberoende landet Japan tillsammans med dess allierade som Taiwan och Korea, säger källorna.

Japans självständighet har visats av det faktum att detta land inte längre vaccinerar människor för ”Covid” och inte längre följer hela den falska pandemin.

På tal om pandemin så skriver vi inte så mycket om den den här veckan eftersom vi är trötta på ämnet. Det räcker med att säga att när alla fångar ”Omicron” och nu ”Deltacron”, så urartar det hela sig till en fars.

När det gäller en fars, märker vi att KM försökte få det att verka som att Hollywood-eliter som Stephen Spielberg, Lady Gaga och Will Smith fortfarande var med oss genom att släppa filmer i deras namn. Vi antar att det hela var CGI. Oavsett vilket, floppade alla dessa filmer, och nu kommer Golden Globes-utmärkelserna och möjligen till och med akademiens prisutdelning också att ställas in. KM kontrollerar inte längre filmbranschen.

Sammantaget har den här stora husstädningen möjliggjorts av en avskärning på hög nivå av finansieringen för KM som ägde rum när deras illegala finansiella systemserver på Antarktis togs över av de Vita hattarna, förklarar CIA-källor.

Som ett resultat av detta avslöjade Federal Reserve Board i förra veckan att JPMorgan Chase, Goldman Sachs och Citigroup var bland en grupp banker som fick 4,5 biljoner dollar i kumulativa lån under det sista kvartalet 2019 av skäl som ”ännu inte har förklarats på ett trovärdigt sätt.” MI6-källor säger att dessa pengar var en del av ett Rockefeller/kinesiskt drag för att stödja den falska Biden-administrationen.

Nu när dessa pengar har stängts av är det kinesiska kommunistpartiet också i trubbel. Detta beror på att Kinas fastighetssektor, som står för nära 80 % av den kinesiska finansieringen, imploderar.

Detta kan ses i berättelser som ”Krisdrabbade Evergrande beordrades att riva 39 byggnader på 10 dagar under avstängning av aktier.”

Evergrande Chongqing community in Wuhan, China.

https://www.news24.com/amp/fin24/companies/property/crisis-hit-evergrande-ordered-to-demolish-39-buildings-in-10-days-amid-share-suspension-20220103

Det är bara toppen av isberget. Nu har ”Shimao Group, som en gång ansågs vara en av de friskaste fastighetsutvecklarna, gått i konkurs, ett oroande tecken för denna mycket skuldsatta industri.” Som berättelsen som länkas nedan noterar:

Fallet med Shimao är dock mer oroande eftersom företaget uppfyllde alla krav på de riktlinjer som utfärdats av regeringen, som satte gränser för skuldsättningen för företagets kassaflöden, resurser och kapitalnivåer.

China’s Shimao Group shares slump on missed trust loan payment

Det faktum att den kinesiska regeringen inte kunde göra något åt det gör det klart för hela det kinesiska finansiella systemet, och med det kommer regeringen inte att ha något annat val än att starta om.

På tal om en omstart får vi fler och fler tecken på att den falska operationen blue beam alien-invasion är på väg att starta. Vi tror personligen att om den hemliga regeringen har tillbringat alla dessa år och otaliga miljarder dollar på att förbereda sig för den, så kanske vi borde gå vidare. För oss som är vakna och medvetna kommer det att bli en fantastisk fyrverkerishow. För de inbitna cool-aid-drickarna kanske det äntligen skrämmer dem till att vakna.

Den här videon från nyår i Kina visar hur långt hologramteknologin har utvecklats.

Varför inte ha sådana shower runt om i världen ett tag. Som en hemlig rymdprogramkälla noterar ”Det är dags för oss att utöka vår energi för nya skapelser av Ljus, Gud och de vackraste manifestationerna för hela Nya Jorden.”

Så avslutar vi med veckan med överjordiska fotografier skickade till oss av hemliga rymdprogramkällor. Vi hävdar inte att de är verkliga men vi kan säga att våra ssp-källor säger att de är detKategorier:Uncategorized

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: