REINER FUELLMICH GIVES AN UPDATE ON WHAT’S HAPPENING WITH THE NUREMBERG 2.0 TRIAL

https://www.bitchute.com/video/ZUsdrbu3ne36/

2022-01-06

Den parlamentariska utfrågningen i Polen avslutas och rättegången för brott mot mänskligheten börjar om bara ett par veckor. Fuellmich beskriver hur Covid-Crime Against Humanity är ett medvetet och överlagt massmord av aldrig tidigare skådade proportioner.

De Luciferianska sociopatiska globalisterna som Fuellmich refererar till som ”Davos Crowd” har stulit de världsomspännande pensionsfonderna, och en del av anledningen till att de skyndade fram sin plan är att de var rädda för att allmänheten skulle få reda på vad de gjorde.

Genom att använda en kombination av mutor och utpressning genom satanisk rituell barnmisshandel, har globalisterna installerat sina dockor i maktpositioner i praktiskt taget varje nation runt om i världen.

Follow me on GETTR https://gettr.com/user/sonofenosKategorier:Uncategorized

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: