Militären har arresterat Bill Gates!

Till alla er som ifrågasätter Michael Baxter: Jag har funnit att allt han publicerat har återfunnits i Judy Byingtons dagliga uppdateringar med uppgifter hon får direkt från militär intel och underrättelsetjänst. Hennes artiklar finns under rubriken Återställd republik… Dessa kan fås genom prenumeration av hennes uppdateringar.


By Michael Baxter

https://realrawnews.com/2021/08/military-arrests-bill-gates/

Den amerikanska militären arresterade på tisdagen Microsofts grundare Bill Gates och anklagade den socialt besvärliga olämpligheten med barnhandel och andra outtalade brott mot Amerika och dess folk.

Källor inom US Navy Judge Advocate General’s Corps berättade för Real Raw News att militären hade ägnat månader åt att försöka hitta Gates, men den svårfångade miljardären hade använt sin rikedom och Deep State-kontakter för att undkomma ett gripande och på något sätt hålla sig ett steg före militärens förbrytarjakt.

Inside the beach house where Bill Gates, Ann Winblad took getaways

See inside Bill Gates' secret love nest with gal pal Ann Winblad
Bill Gates tillsammans med en hemlig älskarinna

Men på tisdagen den 27 juli gled Gates upp, och amerikanska marinsoldater kunde gripa honom i en fastighet som han i hemlighet ägde i Myrtle Beach, South Carolina (bilden).

Åtalen mot Gates täcker ett brett spektrum. Han tvingade, påstås det, FDA att utfärda nödtillstånd för Covid-19-vacciner, med vetskapen om att den potentiellt farliga läkemedelscocktailen inte bara skulle äventyra mottagaren utan också äventyra mänskligt DNA.  Judge Advocate General’s Corps (JAG Corps) undersöker också om vaccinerna innehåller syntetiska nanopartiklar tillverkade av Microsoft och

det svenska bioteknikföretaget Biohax International. Militären hävdar att Gates tjänade massivt på försäljningen av vaccin. Gates, som tidigare har nekat till att ha en ekonomisk andel i vaccinerna, tjänade minst 10 miljarder dollar på den gemensamma försäljningen av vaccinerna Pfizer, Moderna och Johnson & Johnson, säger JAG-dokumenten. JAG håller Gates delvis ansvarig för 7 000 amerikanska medborgares död, vilka dog inom 72 timmar efter att ha fått vaccinet.

Dessutom har militären anklagat Gates för att ha planlagt en ring för barnhandel, som han drev tillsammans med den dömde pedofilen Jeffrey Epstein. Som rapporterades av RRN den 20 maj stormade US Navy Seals som opererade under JAG-myndighet Gates 492 hektar stora ranch i nordvästra Wyoming och upptäckte en underjordisk bunker där barn tillfälligt hade huserats innan de såldes till slaveri. Ett SD-kort som återfanns på platsen visade en ung flicka i pyjamas och iförd handbojor i en säng och ropade på sin mamma. Utanför kameran hördes en ursinnig Gates som uppmuntrade barnet att klä sig i höga klackar och underkläder så att hon bättre kunde behaga sin ”nya mamma och pappa”.

Detta bevis, tillsammans med Gates vaccinbedrägeri, fick militären att starta en global jakt på den socialt besvärliga men hänsynslöst farliga nörden.

Källor berättade för RRN att Gates fru Melinda spelade en avgörande roll i hans gripande.

”Inledningsvis var hon ovillig att samarbeta fullt ut, eftersom hon kände att kunskapen om hennes engagemang skulle kunna äventyra den förmögenhet som hon har för avsikt att få av skilsmässoavtalet, varav det mesta inte har betalats. Men JAG har bevis som bevisar att hon hade kunskap om barnhandel och berättade att hon skulle åtalas tillsammans med Bill om hon inte samarbetade. Det visade sig att Bill hade spammat henne med krypterade mejl som bara hon kunde avkoda. Han ville försonas. Militären använde det till sin fördel, säger vår källa.

Melinda svarade slutligen honom, tillade vår källa, och gick med på ett möte. Hon sa till Bill att namnge tid och plats. Som svar föreslog Bill Gates ett hus som han hade ägt i Myrtle Beach. Även om militären hade övervakat alla kända Gates-ägda fastigheter, hade Myrtle Beach-huset undgått militärens uppmärksamhet, eftersom Gates hade köpt det under ett alias.

När Gates dök upp väntade marinen, sa vår källa.

Han omhändertogs och sitter för närvarande på en okänd plats i avvaktan på transport till Guantanamo Bay, tillade vår källa.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , ,

3 svar

 1. jajaj är detta sanning så är det bra det fanns ett ryckte att dom hade tagit en annan fjant soros med det var ju fel rykte att dessa med pengar har kunnat leka så länge dom har kunnat är höjden folket ska inte ha det minsta tro på samhällen att dom skyddar folken detta bevisar att dom kan hålla på mycket länge med omfattande brott och ungå att gripas hoppas detta stämmer denna knäppgök är ordentligt störd i skallen den saken är klar lycka till med hanteringen av fanskapet med allt denna idiot ställt till med så är avrättning väldigt snällt för asset hur många har denna galning avsiktligt mördat det är en bra fråga det kan hända det kommer fram men knappast att Jeffrey Epstein. mördades visar hur mäktiga dom är hur dom kan röja undan bevis så varför är inte länderna med i detta det är stor risk för den saken säkerhetspartiet

  Gilla

 2. Idag meddelade WHO den globala vaccinationen av världens befolkning. Enligt WHO: s planer kommer den första fullständiga vaccinationen att kräva minst 15 miljarder doser vaccin. Genomsnittspriset för en injektion av Big Pharma-vaccin är 20-30 dollar. Följaktligen kommer 300-450 miljarder dollar att läggas på inköp av vacciner! Och den totala kostnaden för vaccinationsprogrammet för världens befolkning uppskattas till en halv biljon dollar. Det inkluderar, förutom vacciner, kostnaderna för leverans och lagring av läkemedel, kostnaden för sprutor, personlig skyddsutrustning, desinfektionsservetter, andra hjälpmaterial och olika typer av relaterade tjänster.
  Om vi ​​tillämpar den relativa återhämtningsgraden (7%), bör vaccinationsorganet åtföljas av fördelning av mutor runt om i världen på 35 miljarder dollar.
  De viktigaste tillverkarna är amerikanska Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson, Novavax , Tyska BioNTech, CureVac, engelsk-svenska AstraZeneca – ökar produktionen av vacciner… Dessa företag i dagens ljuse är djupt kriminella karteller!!!!!

  Gilla

 3. Dödliga vacciner, droger och organiserad brottslighet
  Huvudmålet med läkemedelsverksamheten är inte att bota en person, utan att tjäna pengar. Nästan alla moderna läkemedel är i händerna på kriminella bedragare som inte stannar vid någonting i jakten på vinst …
  – Muta och korruption är nycklarna till Big Pharma framgångar…
  Dödliga droger och organiserad brottslighet – metoder som Big Pharma korrumperar vården
  Läkemedelsindustrin i USA rankas först i rankningen av sektorer i den amerikanska ekonomin när det gäller mängden officiella (inspelade) lobbyutgifter, före olje- och gasindustrin, banksektorn och informations- och kommunikationsteknologisektorn. Dessutom har industrin kostnader för att främja sina intressen, inte annonserade utan dolda. Detta är kostnaderna för att ge mutor . De är ungefär en storleksordning mer än kostnaden för lobbyverksamhet, och varje dollar mutor kan betala sig tusenfaldigt.
  – Det är mer lönsamt att inte lägga pengar på utveckling av nya läkemedel, utan på mutor för att marknadsföra befintliga produkter. Mutor delas ut främst till myndigheter som ansvarar för medicin, hälso- och sjukvård och läkemedelsmarknader. De som uppmanas att kontrollera kvaliteten och priserna på tillverkade produkter, genomföra statliga upphandlingar av läkemedel, utfärda tillstånd för försäljning av nya produkter. Läkemedelsföretag kan verka på lägre nivåer och ge mutor till sjukhuschefer, apoteksägare och läkare.
  Den berömda franska läkaren Louis Brouwer berättar om detta i boken ”Pharmaceutical and Food Mafia” (1999).

  Gilla

%d bloggare gillar detta: