FAKE CGI-Biden fångades med att röra sin hand genom reporterens kamerautrustning trots att Biden stod flera meter ifrån

March 18, 2021 by: 

https://www.afinalwarning.com/504443.html

Image: FAKE CGI Biden caught moving hand through reporter’s camera gear even though his image was standing several feet away

Innan han gick ombord på Marine One tidigt på onsdagen gjorde den falska ”presidenten” Joe Biden ett sällsynt live-uppträdande inför pressen – eller åtminstone hans digitala avatar gjorde det.

Medan han talade genom ansiktsmasken sågs China Joe vifta med händerna runt omkring, och bakom en en av mikrofonerna som tydligen hålls av en reporter. Även om Bidens bild tydligt stod flera meter bort, flyttade hans hand mystiskt till reporterns sida av mikrofonen, vilket tyder på att någon form av grön skärm eller överlappade bilder användes för att skapa falska bilder. (var är resten av Bidens skalle upptill??, red.anm)

”Biden, som verkade förvirrad medan han kort svarade på frågor, verkade fasa igenom en mikrofon när hans händer, som är i fokus, på något sätt rör sig precis framför en till synes osynlig mikrofon,” rapporterade National File.

Du kan se de bisarra filmerna, värd på Brighteon.com, nedan:

https://www.brighteon.com/e5c2cd2a-6a23-41ff-8430-345e81d176b5

Bilden av Biden frågades om ”migrant” krisen vid Amerikas södra gräns, till vilken den svarade att han inte har planer på att besöka området.

Det oförklarliga materialet cirkulerade snabbt på sociala medier där det plockades upp av flera oberoende nyhetstidningar. Det vinner nu så mycket uppmärksamhet att Biden-regimen kan tvingas ta itu med den, eller annars möter de omfattande spekulationer om att den ”Biden” som presenteras för Amerika är inget annat än en djup förfalskning.

”Titta på Bidens hand och reporternens suddiga mikrofoner i förgrunden klockan 10:10”, skrev America First-värd Nick Fuentes i en artikel om avvikelsen. ”Det här materialet har ändrats digitalt.”

Kommer den riktiga Joe Biden att återuppstå?

Efter att ha tittat på filmen flera gånger tror den här författaren att Biden-bilden, och inte mikrofonen, splitsades digitalt i filmen.

Vid första anblicken verkade det som om mikrofonerna var överlappade, men om du tittar närmare ser du att mikrofonerna, bakgrunden och verkligen allt annat inom ramen har samma kornnivå, medan Biden verkar vara tydligare och skarpare än allt annat, vilket antyder på att hans bild var överarbetad.

Följande skärmdump twittrad av Jack Posobiec illustrerar detta och visar mycket tydligt Bidens händer framför mycket korniga mikrofoner. På grund av hur tydlig Bidens bild ser ut jämfört med allt annat ser bakgrundslandskapet bakom honom ut som en grön skärm.

Vad är det för en bil som Biden uppges komma med? Ingen säkerhetsklassad bil i varje fall och utan säkerhetsvakter??? Något verkar mer än skumt! red.anm

”Mikrofonerna vid klockan 0:09 och 0,10 är uppenbart gröna skärmar men om du ser på hans fötter, klipps de hela tiden bort också (för att de inte kunde få skuggorna rätt), spekulerade en Twitter-användare.

Blake Marnell, som berömt iklär sig en tegelmönstrad kostym som ska representera president Donald Trumps gränsvägg, twittrade också om den uppenbara falskhet som användes i videon.

“HOLY GREEN SCREEN BATMAN!” Marnell beskrev här ovan två närbilder av Bidens hand. ”Resident Bidens” högra hand verkar röra sig FRÅN mikrofonerna! Vad händer här?” tillade han och skämtsamt kallade honom ”Resident Biden” för att antyda att han hör hemma på ett vårdhem.

En tydligare version av videon skildrar avvikelsen ännu mer synligt, tillsammans med ”gröna skärmreflektioner vid mikrofonerna vid 9 sekunder in”, twittrade kommentator och spaltist Ian Miles Cheong. ”Inte en annan vinkel, men tydligare bilder:”

Som du kommer att märka gör Bidens hand exakt samma sak även från denna annorlunda vinkel. Den rör sig framför en mikrofon som verkar onaturligt stor och extra kornig, vilket tyder på digital överlagring.

Mer relaterade nyheter om Bidens ”ordförandeskap” finns på Faked.news.

Situationsuppdatering, 18 mars: FAKE Joe Biden bekräftade nu … allt är bara en film

03/18/2021 / Av 

https://faked.news/2021-03-18-situation-update-mar-18th-fake-joe-biden-now-confirmed.html#

Det är nu helt bekräftat: Joe Biden är en falsk digital sammanställning, och hans ”ordförandeskap” är helt iscensatt med gröna skärmar och videokompositioner. Det är därför det inte finns någon egentlig Joe Biden på Oval Office, och det är därför Vita huset är mörkt. Det är också anledningen till att det inte har funnits någon unionsstat.

Vissa spekulerar i att Biden redan kan vara död. Andra tycker att han är så sjuk att videoproducenterna på den gröna skärmen måste använda Biden-dubbelgångare för att bära masker och spela ut Biden-scenerna, som sedan kompositeras och släpps till allmänheten för att skapa en illusion om att Biden fortfarande fungerar.

Oavsett den verkliga förklaringen vet vi nu med 100 % säkerhet att de Biden-videor som släppts är helt förfalskade, med hjälp av flerlagrade videokompositörer som utförs med fruktansvärda, uppenbara fel som alla kompetenta tittare omedelbart bör känna igen.

Men förvånande nog ser demokrater som tittar på den här videon inte något fel . Detta gäller även när man påpekar det för dem! De har bokstavligen tappat förmågan att kognitivt fungera, precis som Biden själv.

Vi lever nu i ett fördjupat libtardsamhälle, där vänstermän är kognitivt försenade, och inte kan se att deras ”president” är en CGI-sammansättning och de är oförmögen att observera verkligheten.

I dagens podcast från Situation Update täcker jag denna sanning och mycket mer, inklusive en diskussion om libtards som driver The North Face utomhusklädföretaget, varav ingen har någon aning om varifrån polyester kommer (ledtråd: det kommer från olja) och ändå är de helt hängivna för att offentligt demonstrera sin egen chockerande dumhet.

Jag diskuterar också kollapsen av liberala städer som Philadelphia och hur det kommande George Floyd-rättegångsbeslutet sannolikt kommer att användas för att främja mer masskaos i Amerika, kanske starta ett raskrig mot vita.

Dagens podcast är särskilt rå, ocensurerad och fylld med självklara sanningar:

Brighteon.com/dafef03e-37c7-4838-a2cb-5cba3adb8445

Morgondagens podcast kommer också att bli fantastisk. Vi kör experiment med demokrater genom att visa dem Biden-videon med CGI-kompositeringsfel, och de ser dem inte! De lider av ”negativa hallucinationer” och kan bokstavligen inte se verkligheten framför dem. Det här är en fantastisk insikt och jag kommer att täcka det mer detaljerat i morgondagens podcast på:

https://www.brighteon.com/channels/hrreportKategorier:Media, Världspolitik, Video

Etiketter:, ,

3 svar

 1. President Kamala härstammar från slavhandlaren släkt:
  Hennes far, Donald Harris, hävdar att han är en ättling till Hamilton Brown (1776 – 1843), en jamaicansk slavhandlare av irländsk härkomst , och hans farmorsmor, född Christina Brown
  KAMALA HARRIS’ JAMAICAN HERITAGE
  http://archive.is/907zm#selection-2037.0-2037.33
  … mera info om Kamala
  https://www.nytimes.com/2016/05/29/magazine/kamala-harris-a-top-cop-in-the-era-of-black-lives-matter.html?_r=0
  https://www.mercurynews.com/2014/08/26/california-attorney-general-kamala-harris-marries-fellow-lawyer/
  https://en.wikipedia.org/wiki/Donald_J._Harris#Personal_life
  … Det är roligt att artikeln om hennes far på engelskspråkiga Wikipedia förändras precis framför våra ögon. Igår (7 november 2020) var det där som hennes far förklarade om förhållandet mellan sin mormor och sockerplanteraren. Den direkta länken till artikeln om slavhandlaren togs bort i morse, och det nämndes bara ödmjukt att han var en ättling till den som byggde den lokala kyrkan. Nu finns det inte längre ett ord om Hamilton Brown. Den moraliska karaktären hos kämpen för svarta rättigheter rensas.

  Gilla

 2. :)) – Viral Gaffe: President Biden calls VP Kamala Harris ”President Harris”

  Gilla

 3. Frankrike har valt att åter släppa på för användning av Astra Zenecas vaccin, med ett vilkor – att bara personer över 55 får ta det.
  – !!! – Vaccinforskaren Matti Sällberg anser att det är ett vettigt beslut – och förklarar varför biverkningarna drabbar yngre hårdare. …”– Säg att du är 85, sitter i rullstol, har konstant ont och alla möjliga värden redan är fel, då kommer du inte märka av huvudvärk av en vaccination, säger han.” – ….
  – öh de skall dö naturligtvis som flugor med det samma momentant eller kort tid efter….
  Sådana ”forskarna” kommer från Uppsala lärosäte – är det Wallenberg inflytande där???

  Gilla

%d bloggare gillar detta: