Charlie Ward: Biden arresterad – MSM media mörkar

2021-02-06

Detta är en kort fri översättning av videon med Charlie Ward och Nicholas Veniamin

Nicholas: Hej allihop, idag är vi tillbaka med Charlie Ward med en vanlig veckouppdatering. 

Charlie: Vi lever i en spännande värld och jag försöker följa det jag får. Det här fick jag igår (fredag 5.2). Det är klart! Deep state kollapsar! och det bästa kommer nu.

Det officiella uttalandet angående krigslag under en legitim militärregering har varit i kraft sedan kl 12 EST den 12 januari 2021. Det är undertecknat den 29 kl 18 EST. Det officiella uttalandet angående arresteringen av Joe Biden tillsammans med 350 kongressledamöter, 109 senatorer, och 464 valda skedde den 24-25.1.

Söndagen den 31.1 

Uttalandena gällande det ovanstående gäller till alla amerikanska medier, TV och radio, nyhetstidningar samt till hela världens nyhetsbyråer och kommer från den legitima militära regeringen som styr USA just nu.
Denna officiella information är till 100 % känsla för alla officiella medier. US militära regering känner till detta och ville ha det på det här sättet. Vad gäller Biden och hans coup d’etat och hans icke legitima regering, låter US media begå omfattande förräderi genom att förmedla denna icke legitima regerings påstående angående åtgärder om nationell säkerhet vilket utgör en omedelbar fara för den amerikanska nationen.

Illuminati-media för det fjärde riket, har alla fallit i fällan. Nu har den lagliga militära regeringen tagit över för visuell kontroll av sådan terroristmedia som dikteras av lag och är USA:s konstitution. US militära regering kan ta kontrollen med våld över de officiella medierna, TV, radio och tidningar runt om i Amerika.

Denna fredag 5 februari, kl 6 EST, detta inkluderar förvärv av alla US kanaler, sändningssatelliter som sänder live i Europa. Det betyder att alla européer med en mottagarantenn som mottar amerikanska kanaler inte längre kan blir mottagna från fredag kväll.

Bland andra saker kan US militär sända på alla amerikanska medier avslöjandet av Bidens coup d’etat, hans arrestering genom ett elektroniskt tillkännagivande på söndagen den 24 januari och måndagen den 25.

Den 12 februari kommer US militär att officiellt framlägga alla bevis till alla världens regeringar och den internationella pressen angående den konspiration som utfördes av de franska, kinesiska och andra regeringar för att skapa en falsk epidemi för att kullkasta den amerikanska regeringen. Denna körda ekonomi och förstörelsen av världens ekonomier är ett aktivt krig varför det ligger i den legitima militärregerings makt att störta Emmanuel Macron och andra terroristregeringar. 

Det här kommer från en bra källa som arbetar inom en hög position, så jag har fått det verifierat. 

Charlie Ward Exclusive News Alert. Arrests Executions.QAnon. Martial Law. Media Terrorism. (bitchute.com)Kategorier:Media, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , ,

2 svar

  1. Livlig fantasi.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: