Från hästens mun – Jacob Rothschild talar klarspråk

 
 
2021-02-07
 
Jag hoppas du inser när du läser detta vilka högförrädare SAMTLIGA politiker i västvärldens politiska system är!
 
 
Image result for Jacob Rothschild:Jacob Rothschild:

Kära Henry, du går verkligen för långt när du säger saker som: ”Den kriminella kabbalen som har ansvaret har producerat dessa ”pengar” och stoppat i fickorna och de av sina vänner. Finns det någon gräns för hur mycket de kommer att producera? 

Om  ”skulden” fördubblades till 70 biljoner dollar, skulle det göra någon skillnad? ”

Du kan inte säga att vår kartell eller kabbal är ”kriminell”.  Ser du inte att vi faktiskt äger alla lagstiftare, och förutom vad vi än gör så ligger det ganska högt över någon av de lagar som gäller för vanliga människor?

När det gäller att fylla i fickorna är de familjer som utgör vårt nätverk av centralbanker i hela världen i själva verket de viktigaste makthavarna i världen.  Det är vår rätt.  

Dina regeringar kräver varje år mer än de har råd med den ena underskottsbudgeten efter den andra och säger alltid att detta eller det är nödvändigt.  Genom att hänge oss åt dem får vi helt enkelt mer makt och kontroll.  Det kallas ”ägande”.

Vad ska vi göra, ge dem vårt eget guld eller våra tillgångar i deras låneprocess och aldrig se dem igen?

Det är en av anledningarna till att vi har fiat-pengar.  Det kan göras ur ingenting och vi kan göra så mycket som dina regeringar vill, så länge de inte spenderar det på saker som strider mot våra intressen eller strävar för långt utanför vår kontroll.

Vi ”ger” inte bara det till dem, annars skulle det bli hyperinflation hela tiden och inget förtroende för någon fiat-valuta.  Snarare ”lånar vi ut” det till dem så att om vi någonsin ringer in alla lån skulle det gå i konkurs för varje regering som har lånat i flera år från våra banker.

Dessutom kan vi ta ut ränta på det vi lånar ut, vilket vanligtvis upprätthåller värdet av våra egna innehav i kompensation för massorna som får alla sina gratis saker, i så många generationer och inte betalar oss tillbaka för utövandet av vår gudliknande krafter att kunna skapa något ur ingenting.

URFASNING AV USD

Du måste inse att med utvecklingen av våra centrala banksystem över hela världen, och särskilt genom globala utvecklingslån och våra investeringar på platser som Kina, har världens ekonomi ökat exponentiellt under de senaste 100 åren.  

För närvarande kan den amerikanska dollarn inte tillgodose de globala behoven och fasas ut inte med gnäll utan med ett svampmoln i skapandet av obegränsade biljoner.

I årtionden försökte vi dölja det som nu kallas ”skuggekonomin” där vi samarbetade med den amerikanska federationen för att skapa stora mängder kontanter ur ingenting, för att underlätta både affärs- och politiska intressen, särskilt i utvecklingsländer och andra lättirriterade nationer runt om i världen.  

Det gjorde liten skillnad för inflationen, eftersom pengarna sällan kom tillbaka till USA eller Europa och vanligtvis kom tillbaka till våra banker ändå.

Sedan 9/11 när förlusten av några av dessa biljoner undersöktes har vi varit mer öppna för vikten av att alltid ha tillräckligt med pengar till hands för att göra vad vi vill, och helt uppriktigt även om vi skulle tjäna den amerikanska dollarn skuld till oss 70 biljoner dollar som du säger, vad vi har funnit är att människor runt om i världen, trots att de klagar på våra påstådda maktmissbruk, fortfarande kräver det vi erbjuder.

Det liknar mycket heroinindustrin, som växte ut ur vår satsning i Kina under 1800-talet under opiumhandeln, ju mer du producerar desto fler människor blir beroende av grejerna.  

Med vår senaste sats på 6 biljoner, alla som innehar dollar, vill att deras värde ska behållas, men på platser som Kina, Indien och Ryssland är det så att de klagar över är den orättvisa makt som USA kan utöva runt om i världen genom att kunna dra så mycket pengar från våra banker och spendera det som de gör, särskilt på deras militär och som ett politiskt vapen för att tjäna deras och våra familjs intressen.

I det avseendet klagar dessa nationer lyckligtvis inte alltför mycket för att våra familjer som kontrollerar penningmängden, utan snarare fokuserar de på de olika gynnade regeringarna som verkar styra regeringens utgifter och anslag.

De klagar främst på USA och för det mesta har nästan alla andra länder i världen gått med på att ta makten från USA och tillåta våra centralbanker att skapa en ny världsvaluta och att vara deras bankir.

Det kommer dock att kräva en centralregering att fördela utgifterna när lånet från oss kommer att bli nödvändigt, och naturligtvis att genomdriva handeln med denna valuta i global skala för att staten ska behöva oberoende militärt stöd.

I ett stort antal årtionden har regeringarna i över 190 nationer kommit överens om denna riktning och nödvändigheten av att det finns en en världsregering för att säkerställa nödvändig finansiell stabilitet.  

De är alla nationer som är en del av vårt nätverk som antingen har en fast etablerad centralbank i vår kontroll eller är helt skyldiga oss för alla våra lån från institutioner som IMF och Världsbanken.

Utvecklingen av dessa nya arrangemang, som vissa kallar den nya världsordningen, kunde dock inte utföras av fiat, som om vi skapar pengar.  

Olika nationer som konkurrerar med varandra om resurser eller territorier kommer inte att enas bara om en global valuta eller ett globalt banksystem som liknar den amerikanska Fed utan en central global regering för ekonomisk efterlevnad av handel och reglering, och även om de inte gör det  håller med om en världsregering, helt uppriktigt kommer platser som Kina och Ryssland bara att fortsätta att känna att missbruk av våra makter utövas av gynnade nationer som USA, Storbritannien och Israel.

Bortsett från skillnader mellan de olika regeringarna som är i vår direkta eller indirekta kontroll, finns det massor av vanliga människor i världen som fortfarande tror att de har något att säga till om sådana frågor, som faktiskt är många steg borta från dem.

En sådan världsregering som våra familjer har föreställt sig måste ge dem något i utbyte mot att ge upp sin lokala och nationella kontroll över handel och handel.  

I detta avseende har vi utövat våra befogenheter att skapa hundratals miljarder huvudsakligen fiat-skapade dollar och ”lån” för att inte bara finansiera FN utan också alla dess dagordningar, för att ge trovärdiga, brådskande och existentiella motiveringar för nödvändigheten av en envärldsregering.

För att ersätta många av de påstådda ”suveräna” länderna, särskilt i väst, har det varit nödvändigt för oss att vara mycket generösa så att vi kan låna och skuldsätta oss till att bli praktiskt taget astronomiska.

Eftersom regeringarna i nationerna har blivit underställda oss så är också folken i dessa nationer.  (Notera ordet ”medborgare” som betyder att regeringen gör oss till medborgenärer (medlåntagare) i denna karusell av ständig skuldsättning).

Oavsett om våra hållbarhetsåtgärder faktiskt är nödvändiga eller inte för att bota problemen, som global uppvärmning eller ojämlikhet, som frågor som våra icke-statliga organisationer, myndigheter, media och företagshanterare har utvecklat och presenterat i sina olika kampanjer, är det som verkligen betyder mest för oss att  det finns en verklig substans i att det finns en envärldsregering.  

Vi behöver allt stöd vi kan få genom våra ansträngningar att övertyga människor överallt om ”nödvändigheten” av en en världsregering.

Alternativt, om folket avvisar vårt förslag, är de flesta regeringarna i väst överlåtna av oss att ringa in våra lån och försätta dem i konkurs, medan de andra nationerna i vilka vi har mindre kontroll över är under vår nåd och vårt gottfinnande att fortsätta i det nuvarande  systemet med USA: s dominans och den mycket osäkra amerikanska dollarn som i alla fall har haft sin dag, enligt vår uppfattning.

 PLANDEMIN

Naturligtvis är Covid-pandemin en plandemi, och vi har genom våra olika tankesmedjor och nätverk noggrant planerat den under årtionden.  

För att alla de stora förändringarna vi har planerat, inklusive den stora för oss av vår globala bank och en världsvaluta, måste folket bli helt undergivna.

Detta är mycket svårare att uppnå i nationer där folket lever i en illusion av frihet, och det är därför regeringarna i dessa nationer har varit så extrema med den rädsla och kontrolltaktik vi har bestämt.

Det har huvudsakligen varit det ekonomiska oberoende hos de flesta vanliga människor som gör dem så oroliga i dessa nationer och sannolikt lämpliga att välja att stödja suveräniteten för sina egna nationer och lokal kontroll, vilket är det största hindret för våra planer och exakt  varför de allvarliga ekonomiska begränsningarna har varit nödvändiga under pandemins sken.  

Om folket inte följer kommer utan tvekan en andra våg att komma, och med den matbristen, och fullständig regerings dominans för att inleda alla våra föreslagna förändringar.

En av våra mest betrodda agenter som kan se ljuset för en mycket ljusare framtid, Karl Schwab från World Economic Forum, har bjudit in fler människor som vaknar upp till fakta om vår praktiskt taget fullständiga monetära kontroll, att gå med i den stora återställningen, och  att välkomna i vår nya världsordning och vår fortsatta styrning av världen, men på en mycket större, grönare, smartare, mer jämlik och mer centralt kontrollerad skala, främst av våra familjer som har tjänat dig .

En världsregering
En världs kontantlös valuta
En världs centralbank
En världsmilitär
Slutet för alla medborgares suveränitet
Slutet för all privatägd fastighet
Slutet för familjeenheten
Avfolkning, kontroll av tillväxt och befolkningstäthet
Obligatoriska multipla vacciner
Universal grundinkomst (åtstramning)
Michrochippat samhället för att köpa resor, spårning och kontroll
Implementering av sociala kreditsystem
Biljoner användare anslutna till 5G-övervakningssystemet (Internet of the Things)
Regeringen uppfostrar barn
Regeringsägda och kontrollerade skolor, högskolor, universitet)
Slutet på privata transporter, egna bilar
Alla företag som ägs av myndigheter / företag
Begränsningen av icke nödvändigt flygande
Människor centrerade i mänskliga bosättningszoner, städer
Slutet för bevattning
Slutet för privata gårdar och betesmarker
Slutet för enfamiljshus
Begränsad markanvändning som tillgodoser människors behov
Förbud mot naturliga icke-syntetiska läkemedel och naturläkemedel

The Federal Reserve Cartel – Eight Families own the USA #BIS, IMF, World Bank – Dean Henderson: 
https://hannenabintuherland.com/usa/the-federal-reserve-cartel-the-eight-families-who-own-usa-dean-henderson-herlandreport/

The 6 Companies That Own (Almost) All Media:

https://www.webfx.com/blog/internet/the-6-companies-that-own-almost-all-media-infographiKategorier:Uncategorized

Etiketter:, ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: