Fet judisk transa är Bidens nya assisterande hälsosekreterare

Biden picks transgender woman Rachel Levine as assistant health secretary


I den här artikeln kommer jag inte att hänvisa till Rachel Levine, en psykiskt sjuk judisk man, som ”hon”. Att göra det skulle vara uppenbart felaktigt och spela in i denna psykopats vanföreställningar, även om min inställning snart kunde betraktas som ett hatbrott.

Från MSN:

Den valda presidenten Joe Biden tillkännagav på tisdagen att han kommer att utse Rachel Levine, Pennsylvania till högsta hälsoombud, till sin assisterande hälsosekreterare. Levine, en barnläkare, skulle bli den första öppet transgender federala tjänstemannen som bekräftades av den amerikanska senaten.

Så skrämmande att denna varelse är en barnläkare som undersöker otaliga barn.

Bidens uttalande om denna utnämning:

Dr. Rachel Levine kommer att ge det stabila ledarskapet och den nödvändiga expertisen vi behöver för att få människor igenom denna pandemi – oavsett deras postnummer, ras, religion, sexuella läggning, könsidentitet eller funktionshinder – och tillgodose folkhälsobehovet i vårt land i detta kritiska ögonblick och därefter. Hon är ett historiskt och djupt kvalificerat val för att leda vår administrations hälsoinsatser.”

Före denna utnämning var den överviktiga judiska mannen hälsokommissionär i PA, utsedd av regering Tom Wolf 2017. Levine fick i uppdrag att övervaka statens svar på den falska pandemin.

I maj tog Levine sin 95-åriga mamma hem från ett vårdhem. Pennsylvania krävde strax därefter att vårdhemmet skulle ta in Covid-positivt sjuka patienter från sjukhus, vilka sannolikt hade mycket verkliga sjukdomar.

USA:s rep. Steve Scalise från Louisiana sa:

Pennsylvania ”tvingade vårdhem att ta hem äldre som var COVID-positiva från sjukhuset tillbaka till vårdhemmet, även om de visste att de inte kunde ta hand om dem ordentligt. Det var en dödsdom för tusentals pensionärer i Pennsylvania.”

Wolf-administrationen hävdade att det inte ökade infektioner eller dödsfall genom att skicka sjuka människor från sjukhus direkt till vårdhem. Om detta verkligen vore fallet, varför får inte de äldre ens se och krama sina friska barnbarn?

Försökte detta judiska trans freak avsiktligt göra gamla vita människor sjuka? Detta kan vara fallet, eftersom Pennsylvania är nästan till 82 % vit, och likt resten av landet har de en snabbt åldrande demografi. Dessa äldre vita människor indoktrinerades inte till att tro att trans-freak-show och svarta upplopp är en källa till styrka, och är därför inte välkomna inom den nya judiska utopin.

Enligt Oprah:

det finns fortfarande generationer av människor, äldre människor, som föddes, och föddes upp, och marinerades i den, i denna fördom och rasism, och de måste bara dö.”

Oavsett hälsokommissionärens avsikter om hans hantering av Covid-patienter på vårdhem, är inget av detta bra för Amerikas framtid. När en psykiskt sjuk judisk man ansvarar för hälsan, finns sjukdom på dagordningen.

Pride30: Dr. Rachel Levine Is One of US's Highest-Ranking Trans Officials -  NBC News

Detta är dock ganska mycket ur kurs.Kategorier:Hälsa, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: