DE 5 FÄLLORNA SOM ANVÄNDS FÖR ATT STÄNGA AV OCH BEGRÄNSA MÄNSKLIGT MEDVETANDE

2 januari 2021

Sigmund Bedrägeri , Staff Writer
https://www.wakingtimes.com/5-traps-used-shut-limit-human-consciousness/?utm_source=Waking+Times+Newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=9ffedfc8a3-RSS_EMAIL_CAMPAIGN&utm_term=0_25f1e048c1-9ffedfc8a3-54809270

Det mänskliga tillståndet är för närvarande ett av slaveri, en ny typ av slaveri, där träldom är psykologiskt och andligt snarare än fysiskt. Mänsklig medvetenhet är målet i ett brett kontrollkrig där människor villigt accepterar sociala förhållanden som uppenbarligen misslyckas med att tjäna deras bästa och till och med skadar dem.

Vi accepterar status quo för krigföring, rädsla, miljöförstöring, girighet, korruption, förgiftad hälsa och falsk brist eftersom vi har gjorts i fällor som håller oss gisslan med falska övertygelser och framträdande av komfort. Men i verkligheten skulle vi genom att bryta igenom dessa fällor tillåta oss att tillämpa principerna om fred, hållbarhet, utforskning, acceptans och framsteg för att förbättra det mänskliga tillståndet.

För det första måste vi dock se och erkänna gränserna för det fängelse vi sitter i.

”Det finns fem viktiga rutor för mänskligt medvetande, det finns fem saker som stänger av mänskligt medvetande. Fem modeller som försöker hålla människor styva inuti sina väggar. Och om du befinner dig i dessa rutor kommer du inte att utöka din medvetenhet för att förstå den verkliga sanningen om vad som händer i vår värld. ” ~ Mark Passio

1. Politik

”Om någon identifierar sig med vänster eller höger, konservativ republikan, liberal demokrat, etc …” ~ Mark Passio

Självidentifieringen med ett visst politiskt parti är ett av de mest splittrande medvetandetillstånd som finns i vår värld idag. Detta framgår tydligt av kvaliteten och karaktären hos den offentliga diskursen och hur den går samman med ekonomiska intressen för att skapa stress, tryck och konflikt på alla nivåer i samhället.

2. Religion

Världens största kulturreligioner är kanske den största fällan för mänskligt medvetande som någonsin har utvecklats och använts som ett sätt att kontrollera människor. Detta har korrumperat världen och dödat människor i tusentals år. Att acceptera möjligheten till en bättre existens efter döden är en ursäkt för att ignorera livskvaliteten man lever i denna existens och används som en ursäkt för att delta i ondska.

Vi ser naturligtvis hur detta paradigm används mot oss idag för att skapa en stor riff bland jordens människor när globala ledare driver på ett nytt religiöst krig som ställer islam mot kristendomen. Ingen kan vinna om denna kamp får eskaleras.

3. Vetenskap

”Inte vad jag kallar verklig vetenskap, men vad jag kallar ultra styv skepsis i form av citat / ociterat vetenskap, det är joxat för modern vetenskap i dagens värld.” ~ Mark Passio

Vetenskapen har blivit en sorts religion, där idéer undersöks i en konstig studieprocess blandad med peer review , blandat med företags- och monetärt inflytande, blandat med ego. I detta paradigm finns det inget utrymme för idéer som utmanar långvariga antaganden och teorier om världen och kväver mänskliga framsteg.

Rebellforskare som Graham Hancock och Rupert Sheldrake är exempel på hur intressanta idéer om var människan kommer ifrån och vart den är på väg stängs av det styva tänkandet i en vetenskaplig värld som driver grossistskepsis som en vänlig kvalitet.

”Vetenskapen placerar sig på en piedestal och försäkrar alla att de har kommit fram till sina slutsatser. Under tiden är den dock full av antaganden, förnekelser och begränsningar och gör det allvarliga misstaget att presentera sina teorier som fakta. Fel i den vanliga vetenskapen utnyttjas med glädje av teknokrater, ivriga att använda vetenskap och teknik för att främja sina egna ambitioner om kontroll … ~ Makia Freeman

4. New Age-rörelsen

En annan ruta för mänskligt medvetande som är relativt ny i vår värld är New Age-rörelsen , som överger äkta vetenskap till förmån för bra känslor som hindrar människor från att agera och delta fullt ut i vår värld. Det är ett unikt trossystem med öppen källkod som

Dess principer beskrivs av följande 10 kulor här:

1. Ignorera det ”negativa”

2. Bli aldrig arg

3. It’s All One, So It’s All Good

4. Du kan aldrig riktigt veta

5. Acceptera orättvisa, motsätt aldrig

6. En uttorkad lag om attraktion

7. Vända den andra kinden (det utjämnar ärren!)

8. Kaos bör fruktas

9. Vi måste må bra hela tiden

10. Sanningen behöver inte försvaras

Mark Passio

5. Det monetära systemet – den allmänna tron ​​på pengar

Detta är den största fällan av alla, som förslavar nästan alla på vår planet. Till grund för detta bedrägeri ligger den allmänna tron ​​på pengar, det vill säga i tron ​​att pengar har mer värde än själva livet och därför är dyrare än vad livet har att erbjuda. På grund av detta kan otaliga system, bedrägerier, fiat-system, skuldförslavningsprogram, bedrägerier och stölder sippra energi och tid hos människor, vilket leder oss ingen annanstans än till vår egen ruin.

Det monetära systemet vi har idag fungerar på detta sätt , med en liten härskande elit som har utformat och nu kontrollerat ett internationellt manipulationssystem som ger obegränsad makt till dem som skapar pengar utan att behöva producera någonting av verkligt värde.

Slutgiltiga tankar

Det är omöjligt att förstå konflikten, kaoset och splittringen i vår värld utan att förstå hur mänskligt medvetande är begränsat, korrelerat och förslavat av dessa paradigmer. Vid denna tidpunkt i kommunikationsåldern krävs det dock en viss medvetenhet att fortsätta arbeta inom dessa fem rutor.

”Det är mycket lättare att lura folk än att övertyga dem om att de har lurats – sådan är bekräftelseförskjutningen och andra psykologiska manipulationsverktyg. Att bryta sig loss från den gamla, historiska ”konstanta” sinneskontrollen är en pågående process att vakna upp ur ett tillstånd av förnekelse. Andlig framväxt och uppvaknande innebär ett fysiologiskt avbrott från samförståndet mellan våra planetkulturer. ” ~ Karlos Kukuburra Kategorier:Media, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: