Tänker Biden träda tillbaka som ”vald president”?

Bilden kan innehålla: text där det står ”97% 4:22 am 4G DE-FRIA-Ekolod DEFRIA +447871763646 +44 763646 Yesterday, 8:22 pm BREAKING NEWS President Elect Biden steps down as President Elect FOX (Atlanta) 5:35 pm 01-01-21 Newly President Elect Joe Biden has resigned as President elect after consulting with his family & legal team due to an unspecified health issue. President elect Biden's advisors and legal team will make an official announcement tonight at 9pm ET. FOX will be following any new information and will keep you informed for the latest. Like Comment You, Fler Jason RF Sha nd 15 cthers”

Detta fångade jag på Facebook.

FOX NEWS Atlanta meddelar att den valda Joe Biden drar sig tillbaka efter att ha rådgivit med sin familj och juridiska ombud pga hälsoskäl. Presidentens rådgivare och juridiska ombud ska göra ett officiellt tillkännagivande kl 9 pm ET.

FOX kommer att följa all information och hålla dig uppdaterad med det senaste. 

Om Biden drar sig tillbaka betyder det att Kamala Harris träder in – red.anm.Kategorier:Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: