Boken Corona-PLANdemin får inte tryckas!

Avslöjande fakta Del 3:Corona PLANdemin2020-12-18

Nu är det alltså klart, min bok som jag skämtsamt döpte till ”den Förbjudna boken” för jag anade något sådant skulle komma…

Boken kommer inte att tryckas och det har förlaget bestämt. Så alla ni som beställt eller tänkt beställa får ingen bok. Såhär svarade de idag på min mejl:

Hej!

Tack för ditt e-postmeddelande.

Vi förstår inte riktigt vad du menar.

Det vi vill säga är att vi har sagt upp denna titeln, eftersom den innehåller motstridigt information och att vi inte kan publicera den.

Den kommer att tas bort för försäljning och kommer inte att gå att beställa mer. Inga fler exemplar kan produceras eller beställas. 

Med vänliga hälsningar

Linda Reumann
Books on Demand
Engelbrektsgatan 9–11 
114 32 Stockholm
Tel: 08-120 66 120
E-post: info@bod.se
URL: http://www.bod.seKategorier:Böcker, Hälsa, Svensk politik

9 svar

 1. Har du testat alibaba? jag tittade på en maskin på bokmässan i Gbg för 12 år sedan som kunde trycka ut en bok på ett par minuter och binda den. Man körde bara in ett usb med en pdf. Priset var dock ca 900 tusen så man får väl spara en stund. Billiga tryckerier i Kina annars https://www.alibaba.com/showroom/print-on-demand-book-machine.html

  Gilla

 2. Vi lever i ett ofritt land – en så kallad diktatur! Skamligt i alla högsta grad!

  Gilla

 3. Den mening jag kopierat förbryllar mig. Kan du inte trycka upp den själv?

  Gilla

  • Jag trycker den själv, det är eget förlag. Men att gå till ett vanligt förlag och be dem trycka kostar det mig mellan 30-50.000 kr och dessutom är jag tvungen att köpa in ett antal böcker. Dessa pengar har jag inte som fattigpensionär, men kanske du har dem?

   Gilla

   • Ja, vi är i penningkräkens våld… Jag vet inte riktigt hur det ligger till, men själv mottog jag för några dagar sedan boken, vilket jag är mycket tacksam över. Vi vet, att vi kämpar mot mörkrets makter och för ljuset! – Detta att hålla oss i fattigdom för att vi inte skall kunna uttrycka och sprida våra åsikter är brottsligt, men så verkar kräken!

    Gilla

   • Då blev du en av de lyckliga få. Behåll den som om den vore guld värd 😉

    Gilla

%d bloggare gillar detta: