Denna artikel är särskilt tillägnad Annie Lööf

11 december, 2020
Olle Ljungbeck

De finns överallt. Barnen som inte syns och inte hörs. Offer för pedofiler av samma typ som de tre dömda pedofiler som Centerpartiets andre vice ordförande, EU-parlamentarikern Fredrick Federley, omger sig med. Beredda att grovt förgripa sig sexuellt på barn så snart tillfälle ges.

EDIT: Se nyheten om Fredrick Federleys avgång längre ner i inlägget!

Om man verkligen vill förstå vad pedofili innebär för de barn som drabbas ska man läsa Bianca Anderssons berättelse. Du kanske inte sover så bra de kommande nätterna, men du kommer aldrig mer att vara aningslös när det gäller hur vuxna förstör ett barns liv. 

Tråden är återgiven från Twitter och lätt redigerad av mig.

Bianca Andersson vårdas på sjukhus efter ett självmordsförsök som hon själv kopplar ihop med de mer än 1 200 våldtäkter som hon utsattes för som barn.

Av Bianca Andersson

”Självmordsförsök. En direkt följd av sexuella övergrepp mot barn. Jag var 6-12 år, de var tre män. Över 1 200 våldtäkter på sju år. Min styvfar hemma där jag skulle vara trygg. Min farbror och polare varje lördag, också på en plats där jag skulle vara trygg.

Att inte vilja leva mer är en konsekvens av att förgripa sig på, våldta ett barn. Jag stod inte ut med att inte ha blivit räddad. Att ingen tog mig därifrån. Ingen såg mina tysta tårar. Att aldrig få sova utan att bli väckt till att våldtas på mage, rygg eller sida.

Att spricka mellan benen. Att själv behöva torka blodet. Att som sexåring lägga toapapperet i sina små trosor efteråt. Att benen är paralyserade. Att ryggen känns knäckt av deras tyngd. Att bröstkorgen trycks ihop av en vuxen kropp. Att inte få luft under dem. Att vilja skrika.

Att inte kunna röra sig av skräck. Att ingen tröstade mig. Att handlederna hölls fast. Att ha en hand runt strupen för att göra som jag blev tillsagd. Att få smärtor i armarna av att göra saker på dem. Att inte kunna svälja utan smärta efteråt. Att käkarna värker.

Att tro att deras ”svärd” gjort hål i magen för att sen göra hål i hjärtat. Att tro att man dör när det kommer blod. Att tro att ingen vill ha en. Att få höra att man är dum så många gånger tills man tror det.

Att få höra att alla gör så och att det är normalt. Att tro att detta är kärlek. Att tro att kärlek gör ont. Att beröring gör att man går sönder. Att närhet är äckligt. Att bli smekt leder till smärta.

Att sväva utanför sin egen kropp och se det utifrån. Att tro att det var mitt fel.

Att höra deras nöjda stön när jag längtade efter mamma. Att dörren alltid låstes.

Att tro att man bara finns till för det, att man är en sak, billig, och att smutsen inte går bort. Att ingen stoppar det, för man är inte värd att räddas.

Tron att man var en horunge. Att man var äcklig. Att man var ful. Att man var oönskad. Att man behöver betala för att få kärlek.

Att ingen stoppade det då gör att man till slut gör det själv. Stoppar det. Och vill ta sitt liv. För att slippa. Så om du tror att självmord är egoistiskt, tänk igen.

Mer än 1 200 våldtäkter gör något med en människa. För alltid. Man kan dö av att ha blivit utsatt. Jag var kroniskt suicidal i åratal.

Min man tog fotot ovan, för han trodde inte att jag skulle överleva denna gång och att det skulle vara hans sista foto på mig. Jag orkade inte andas till dessa minnen och känslor som jag hade lämnats i därför att tre män tog det de ville ha, det som inte var deras.

Därför att tre män brutalt tog sig friheten att beröva mig allt.

Även om jag har börjat läka så kommer jag aldrig att kunna glömma. Någonsin. Övergrepp tar inte slut även om de tar slut. Övergrepp förstör inte bara ett barn. De förstör ett helt liv för alltid.

Retweeta om du vill hjälpa till att bryta tystnaden kring sexuella övergrepp mot barn, det vidrigaste brottet man kan begå.

Retweeta om du vill sprida kunskap om dess dödliga konsekvenser.

Retweeta för alla oss som har utsatts, för dem som inte orkat utan har tagit sitt liv, och för oss som kämpar var dag!”

—————————————————————————

Sprid Biancas berättelse!

Min kommentar: sprid och dela det här inlägget till så många som möjligt! Sprid det framför allt till människor och organisationer som förnekar, glorifierar eller bagatelliserar pedofili!

Ha gärna Peter Kadhammars idiottext i Aftonbladet som utgångspunkt. Han bevisar övertydligt att han inte har förstått någonting men anser uppenbarligen att han ändå måste kräka ur sig en totalt intelligens- och empatibefriad text:


Vad är Fredrick Federleys brott? Blind kärlek?

Peter Kadhammar
08 DEC 2020
https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/zg06E5/vad-ar-fredrick-federleys-brott-blind-karlek

Fallet Federley är intressantare än det först verkar.

Toppolitikern Fredrick Federley hade en närstående som dömts för att ha våldtagit två barn vid 22 tillfällen. Federley får kännedom om brottsligheten, han och hans närstående går skilda vägar.

Vi brukar vara noga med att hålla på det individuella ansvaret. Vi brukar vara noga med att den som fått sitt straff ska få en ny chans.

På de principerna vilar hela vårt samhälle. Vi anser inte att en släkt ska straffas in till sjunde led. Barn ska inte straffas för föräldrarnas synder och föräldrar inte för barnens. Makar ska inte straffas för varandras brott. Polisen låser inte in hela familjer eller släkter när en individ misstänks för kriminalitet.

Detta är självklarheter. För oss. Det är inte självklarheter i ett större perspektiv. I kommuniststaterna åkte hela familjer med i svepet när någon rensades ut. I Kina forskar man med artificiell intelligens som kan avläsa ansiktsuttryck och förutsäga när någon planerar ett brott.

Ditt ansikte avslöjar att du är skyldig till något du ännu inte gjort.

I en västerländsk demokrati håller vi på individens rättigheter och skyldigheter. Vi håller på rätten till privatliv.

Därför snokar vi inte i människors sexuella preferenser. Att vara homosexuell, till exempel, är något som andra inte har med att göra, i vårt land har det blivit en icke-fråga.

Vi är alla friare tack vare det. Det stränga samhället säger sig alltid värna tryggheten men gör alltid människor otryggare, räddare, sårbara för hot och utpressning.

Nu kokar nätet. Fredrick Federleys närstående var dömd våldtäktsman och pedofil, han hade gjort sig skyldig till det skamligaste brott vårt samhälle känner. Den digitala pöbeln vädrar blod. Med bakbundna händer på en ranglig och gnisslande kärra är Federley på väg mot schavotten. Bödeln väntar. Folkmassan ropar. De som är för fina för att delta i hetsen sitter lugnt och stickar och väntar nyfiket på att bilan ska falla.

Folkdomstolen finner Fredrick Federley skyldig.

Till vad är han skyldig?

Blind kärlek? Kanske. Dåligt omdöme? Mycket möjligt. Rädsla? Kanske. Förvirring? Säkert.

Två vuxna personer stod varandra nära. Den ene hade gjort sig skyldig till fruktansvärda brott men avtjänar sitt straff, först i fängelset, sedan villkorligt fri. Den andre var en högt uppsatt politiker.

De kan omöjligt leva ihop. Det är otänkbart att en svensk toppolitiker lever tillsammans med en dömd pedofil och våldtäktsman, han må ha avtjänat sitt straff hundra gånger om.

Alla samhällen har tabun som inte får överskridas. Tabun har inte med lagar och regler och förnämliga organisationsformer att göra. De sitter djupare än så. Den oskyldige Fredrick Federleys politiska karriär är slut.

Fredrick Federley.Kategorier:Hälsa, Media, Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , ,

1 svar

  1. Det bör inte från något håll råda tvekan om hur med homosexuell eller pedofil utlevelse skall förfaras. De som därtill har gjort sig skyldiga skall utan fördröjningar skyndsamt avrättas, liksom, för övrigt de som begår mord och våldtäkt. Ja, och även de som begår äktenskapsbrott… Ja, och de som till något av detta ger bifall!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: