Afghan skickar dick-pics till socialtjänsten

MP: Chockade av sveket från Centern om ensamkommande | Aftonbladet

Till Annika Hirvonen, tilltänkt språkrör för Mp

Käre Annika, du har ju stor erfarenhet av varelser komna från Afghanistan så jag undrar om du kunde förklara för mig vad Sverige som nation och jag som medborgare i detta land härför nytta av att herr Aliyas Alimi har fått uppehållstillstånd och det redan efter tre månaders vistelse här?

Är ett sådant här uppförande som herr Aliyas Alimi ägnar sig åt något som afghaner i allmänhet sysslar med?

Till herr Ailyas Alimis fördel kan man ju i varje fall konstatera att han i varje fall verkar vara något fredligare än sina tre landsmän i Kiruna som uppvisade sina färdigheter i knivhantering där man med 99 knivhugg tog livet av en fjärde afghan.

Färdigheter är kanske fel benämning när man betänker att man behövde 99 hugg innan offret avled. Eller också  så var knivarna väldigt slöa.

Hoppas i varje fall att din egen hos dig inneboende afghan är både trevligare och fredligare än dom här ovan beskrivna. Om inte annat för dina barns skull.

Skulle det nu visa sig att din afghan börjar uppvisa dylika tendenser så kan jag upplysa dig om att det finns fyrbenta afghaner också och dom kan man lita på till 100 % även om nackdelen med dessa är att man måste gå ut och rasta dom i varje fall fyra gånger om dagen för att dom skall kunna utföra sina naturbehov.

För det behöver du väl i varje fall inte göra med din nuvarande afghan hoppas jag?Om du eventuellt skaffar dig en afghan av den fyrbenta sorten och behöver skötselråd  så är du välkommen att höra av dig.

Har nämligen haft hund sedan år 2000 och har stor erfarenhet av dessa även om det inte är afghanhundar. Den nuvarande hunden jag har heter Bruno och är en blandras mellan rottweiler och labrador. Han gillar inte heller afghaner av den tvåbenta sorten.

Han hälsar!

Läs nu om den sympatiske herr Aliyas Alimi och hans bravader i inlägget här under.

M V H
Sandor Herold, Malmö


Afghan skickar dick-pics till socialtjänsten

Av Pettersson
11 dec 2020
https://petterssonsblogg.se/2020/12/11/afghan-skickar-dick-pics-till-socialtjansten/

BROTTSLIGHET. Bokklubben har sammanställt om afghanen Aliyas Alimi, född 1996 och medborgare i Afghanistan. Herr Alimi bestämde sig för att resa till världens mest liberala dagisverksamhet och kom hit 2012 – tre månader senare hade han fått sitt PUT, permanenta uppehållstillstånd.

I polisförhör berättar en socialsekreterare att Alimi fått ca 4000 kr i socialbidrag/mån. Därtill har han haft fritt boende. När följande händelse inträffar, har han eget rum på Hotell Jouren i Kungens kurva. Det finns ingen uppgift om att han någonsin jobbat – förutom när han utreddes för brott mot knivlagen, och påstod att kniven var ett arbetsredskap.

Han är dömd tre gånger; för våldsamt motstånd, skadegörelse och tre narkotikabrott. Under åren i Sverige har han haft nio vårdplaceringar.

På socialtjänsten i Salem uppfattar man honom som labil och oberäknelig. Han har slagit i väggar, hotat och blivit avlägsnad av polis. Kort sagt; om Alimi inte får som han vill, kan han inte uppföra sig som folk.

I oktober 2017 mejlar Alimi sin handläggare och vill ha pengar. Han har redan fått sitt bidrag för oktober, men vill nu ha en bekräftelse på att han kan få mer. Han vet att det finns ett ”papper som man kan köpa med från mat butiker”.

När han inte får som han vill, börjar han fredag förmiddag att bombardera socialsekreteraren med mejl. Han kallar henne och socialchefen för ”mammaknullare”, ”hora” och ”chefsfitta”. Han anklagar alla för att vara rasister och hoppas att ”Jesus knullar era söner och dotter i munnen hård”. Han menar att det är skitsnack att han inte kan få mer pengar och att om de inte ”vet lagar och regler ni kan sluta jobba, och börja med andra saker . tx gå på plattan och sälja sveriges flaggor och heja på sverje demokrat”.

Efter att socialtjänsten stängt för helgen skickar han ett längre mejl som inleds så här;

Jag tycket att du är riktig hora , vi kan boka en tid , jag och du och din chef . Sen om ni betalar mig pengar. jag kan lägga svart pose på era ansikte så jag inte kunna se hur full ni e . Jag vet ni har jätte gammal fitta o det luktar mycket men jag kan lägga mask för att inte känna lukten + jag kan lagga två kondomer också. Snälla rakä din fittat innan vi ska träffas . Säg till din chef också .

Han skickar även två bilder på sitt könsorgan.

Hans agerande uppskattas inte av socialtjänsten, som polisanmäler.

Några dagar senare ringer han socialsekreteraren för att säga förlåt. Därefter börjar han prata om att han varit i Örebro och Västerås och tittat på andra boenden, och vill ha ersättning för tågbiljetter. När han återigen börjar bli otrevlig avslutar hon samtalet.

I januari 2018 väcks åtal vid Stockholms tingsrätt för ringa narkotikabrott, sexuellt ofredande och ofredande. I februari tillkommer en stämning för brott mot knivlagen. Alimi har varit stökig på Hotell Jouren, hamnat i bråk med en annan gäst, spottat och varit otrevlig mot personalen. När han vägrar lämna platsen anländer polis, som upptäcker att han är beväpnad med kniv.

Från Södertälje kommer ytterligare brottsmisstankar om sexuellt ofredande och olaga hot, som dock läggs ner.

Under våren 2018 kallas han vid två tillfällen till frivården för personutredning, men dyker inte upp.

I januari 2019 försöker tingsrätten få kontakt med Alimi, utan att lyckas. När polisen försöker leverera stämningen till honom på Hotell Jouren, meddelar personalen att han har flyttat. Huvudförhandlingen som skulle ha hållits i februari, får ställas in.

Aliyas Alimi höll sig unden en lång tid. Enligt adressdatabaserna är han dock fortfarande skriven på Hotell Jouren, vilket väl möjligen då också innebär att skattebetalarna fortfarande står för den notan.

Den 7 december 2020 kom domen mot Aliyas Alimi, född 1994 och medborgare i Afganistan. Straffet blev 100 dagsböter á 50kronor, alltså 5000 kronor. Han ska också betala skadestånd till två kvinnor á 5000 kronor. Flera misstankar om brott har skrivits av och andra har preskiberats.

Advokatkostnaderna som betalas av staten ligger på c:a 55.000 kronor.

-Pettersson undrar varför Aliyas Alimi är kvar i Sverige? Han kom hit 2012 och har sedan dess strulat och begått brott och hållit sig undan från arbete. Hur länge ska vi vänta på förtjänsten?Kategorier:Svensk politik

Etiketter:, , , , , ,

1 svar

  1. Sandor du öär fan underbar Gillar dina kommentarer bli politiker

    Gillad av 1 person

%d bloggare gillar detta: