FBI delade just ut arresteringsorder för flera korrupta träskråttor

warrants

July 1, 2020
https://trendingrightwing.com/fbi-just-handed-out-warrants-for-several-corrupt-swamp-rats/

FBI överlämnade arresteringsorder till ett paket med råttor som häckar i träsken i Toledo, Ohio på tisdagen och de jagar fortfarande en advokat som kom undan. Fyra kommunfullmäktigmedlemmar betalade in med ett system för inflytande för påverkan genom spel. FBI söker aktivt advokat Keith Mitchell.

Arresterad på federala arresteringsorder

Heliga Toledo! Tidigt på tisdag morgon samlade FBI stadsrådets medlemmar Larry Sykes, Tyrone Riley, Yvonne Harper och Gary Johnson för att lämna dem sina arresteringsorder och föra dem bort iförda handfängsel. Advokat Keith Mitchell slank undan händelsen i detta nu men FBI förklarade att de ”aktivt letar efter” honom.

Tillsammans med den amerikanska advokaten Justin Herdman har Federal Bureau of Instigation grävat in i systemet i cirka två hela år innan arresteringsordern utfärdades. De ville ha ett fast spår av bevis som dokumenterade ”mutor, utpressning och missbruk av deras offentliga kontor för ekonomisk nytta.”

FBI:s moderorganisation, Justitieministeriet, lade ut ett pressmeddelande där man berömde byrån för att ha gjort något annat än att ha försökt koppla president Trump till rysk samverkan. De proklamerade stolt, ”fyra sittande kommunfullmäktige-medlemmar i Toledo och en lokala advokater anklagades i ett brottmål i dag.” Det är dags att det tilldelas några arresteringsorder till någon. Kanske kommer James Comey snart att få sitt namn skrivet på en.

Kontanter, checkar eller postanvisning

De måste lämna över den till det korrupta rådets medlemmar, de gjorde deras utpressning bekväm. Innan arresteringsordern utfärdades för deras ”deltagande i ett mut- och utpressningssystem” accepterade de ”kontanter, checkar, postanvisningar eller andra saker av värde från lokala företagare.”

I utbyte, bytte de korrupta kommunfullmäktigemedlemmarna röster i lokala frågor. Arresteringsordern utfärdades i enlighet med ”ett federalt straffrättsligt klagomål som lämnades in till Northern District of Ohio.” De kände inte till det men de försökte skaka av sig en undercover agent.

Domstolsdokumenten beskriver alla smutsiga detaljer om hur ”var och en av rådets medlemmar” påstås ha accepterade ”tusentals dollar i betalningar från en FBI-källa.” Allt är fångat på HD-video och omgivande ljud. De tog pengarna ”i utbyte mot stöd för en affärsfråga som stod inför rådets godkännande under 2019 och in i början av 2020.” De blev helt förvånade när FBI dök upp vid deras dörrar med en arresteringsorder.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:,

1 svar

%d bloggare gillar detta: