Carl Norberg 2020-07-01 – Världen har inte råd att ha kvar Investor

Dramatiken har eskalerat markant för den djupa staten de senast gångna dygnen i amerikansk inrikespolitik, och genomslagskraften kommer inte minst drabba den humanitära stormakten. Sidney Powell talar om svart bokföring, New york times publicerar artiklar om att Ryssland har finansierat talibaner för att sätta åt amerikansk personal i Afghanistan, Kreml menar i sin tur att underrättelstjänstkollektivet fördröjer amerikanskt tillbakadragande från Afghanistan av sina trupper för att dessa är beroende av narkotikatrafficking för sina verksamheter dvs svarta pengar.

Sveriges befolkning – jordens mest dumma eller världens mest falska? Vad sysslar egentligen underrättelsetjänsterna med?

Vad syftar muren mot Mexico på? Kan möjligen Guzman vara en källa till information om denna verksamhet?

Planerna på att köpa upp Ericsson och Nokia fortskrider. Har världen råd att ha kvar investor?

Varför hör vi inget om Michael Flynn i svenska medier? Clapper och CIA hade inget annat val än att försöka täppa till munnen på Flynn på falska grunder, det är numera belagt.

Israel och BLM går stick i stäv med vartannat och denna sorts polariseringsteater är nu så pass löjeväckande att det är svårt annat än att dra slutsatsen av man medvetet river dessa nu. Utrikesministern säger att ingenting någonsin kommer bli som förut, är det verkligen pga Covid-19 hon menar?

Sverige sitter ju fortsatt isolerade ifrån sina grannar Danmark, Norge, Finland som inte är det minsta intresserade av vad som är på väg. Stockholmsskolan, Stockholmsbyråkrati och Stockholmssyndromet har under längre tid exporterats till övriga världen, detta vet alldeles uppenbarligen Trump om, och menar numera att skicklighet skall gå före utbildning när någon anställs inom statsförvaltningen.

Venezuelas president Nicolas Maduro har börjat utvisa diplomater, varför? Penningtvättaren där heter ju lustigt nog SAAB, investor är ju som vi alla vet överrepresenterade där. Rolling stones bekänner färg i sann Hollywood-anda, bröd och skådespelsverksamhet sjunger på sista refräng, det rullar helt enkelt dit det graviterar. Varför är där fortfarande ingen ur det svenska etablissemanget som kritiserar världens mest globalistiska familj, Wallenberg och Investor?

Inte ens Jimmie Åkesson som ju har en del att säga för övrigt om människor med annorlunda ursprung som kommit hit. Orsaksgrunden verkar man inte vara lika intresserade av i vart fall.

Vad gjorde Andre Oscar Wallenberg när han som första utsände svenska diplomat skickades till Östasien 1906, och hur kommer det sig egentligen att den japanske kejsaren Hirohito blev belönad med serafimerorden 1921? Kan det möjligen finnas något samband?

Dagens Nyheters Peter Wolodarski skämmer ut sig åter igen när han menar att Putin bereder väg för diktatur för att rikta blickarna ifrån den han själv verkar för, och vi får väl verkligen hoppas på att detta blir en av de sista gångerna, det spiller ju tyvärr över på alla som indelar sig som svenskar, med det sagt att det inte låter mycket bättre från övriga systemkramande vilseledare mer kända under titeln journalister.

Obama och Biden sitter där de gör och nu läcker det från insidan, de är högst inblandade i allt från korruption till den olagliga avlyssningen av Trumps presidentvalskampanj, det lär bli ett pris att betala framöver.

Hans Wallmark är fortsatt bekymrad om den gamla kronkolonin Hong Kong, som ju har varit en narkotikatransitkorridor sedan urminnes tider, och SHBC den penningtvättande armen.

ABB verkar vara ledande i världens energiförsörjning och gör nu sitt yttersta för att dölja sitt ägande i sedvanlig ordning när det hettar till, och har därför nu sålt en del av sina aktier till Hitachi, men med stor sannolikhet med optioner och återköpsrättigheter, ränderna går aldrig ur Investor såsom den svenska tigern.

Medierna vill dock göra gällande att det är Gardell vi bör kika närmare på. Svensk utbildning går inte ut på något annat än att skapa systemberoende och systembevarande elever till gagn för de högst upp i näringskedjan, det torde numera vara obestridligt, lika obestridligt som att Investor och familjen Wallenberg varit nyttotagare av denna subtila hjärntvätt.

Punkt slut!

Interpol står i tur nu efter att både FN och WHO har fått sig en släng av sleven eller kanske bättre uttryckt blivit utmanövrerade och är på väg att förpassas till den historiska soptunnan.

Det ser allt mer ut som att flera inom den finansiella diktaturen har fått erbjudande som man svårligen kunnat tacka nej till. Som vanligt hjälp till att vara en del av den förändring som nu rullar in, vår gemensamma framtid hänger bokstavligen talat på det!

DELA!

 Kategorier:Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , ,

%d bloggare gillar detta: