Kansler Merkel har meddelat sitt tillbakadragande

För några månader sedan hörde jag redan om detta att Angela Merkel är avsatt och att hon förts bort i en polisbil. Vi vet att hon är inblandad i pedofili, vilket troligen är den verkliga orsaken till hennes avhopp. Detta är en google-översättning från tysk tidning

German Chancellor Angela Merkel in quarantine after a doctor tests ...

FREDAG ​​26 JUNI 2020

https://www.n-tv.de/politik/Moeglich-dass-Merkel-noch-mal-antritt-article21873251.html?fbclid=IwAR3OumbtoCfvMp_Gx24JVfx8zda0O9RH2XK4zBZFs8afzySan7_w6X_FOws

Kansler Merkel har meddelat sitt tillbakadragande som kansler och har sedan dess bekräftat det flera gånger. Men för den fd chefen för byrån för skydd av konstitutionen är detta långt ifrån enighet. Även om han föredrar Merz, kan partiet definitivt fråga de sittande igen, säger Maassen.

Tidigare chefen för byrån för skydd av konstitutionen, Hans-Georg Maassen utesluter inte Angela Merkels förnyade kandidatur som kansler. ”Jag tror att det är mycket möjligt att Ms Merkel kommer att starta igen. Det kan mycket väl vara att hon blir frågad nästa år om man inte kan hitta någon i CDU: s toppstab,” sade han i ”ntv Frühstart”. ”Jag skulle inte tro det. Jag tror att vi har ett problem i Tyskland med det faktum att politiker helt enkelt är på plats för länge.”

Maassen talade för Friedrich Merz som kandidat för unionen. ”Jag skulle vilja att det skulle vara Friedrich Merz eftersom jag kan föreställa mig att han står för en ny vind eller en annan politik,” sade han.

Maassen beskrev sitt förhållande till den federala inrikesministern Horst Seehofer som bra. ”Jag följer hans arbete med stort intresse och personligen sympatiserar jag med honom”, sa 57-åringen. När det gäller reklamen mot en taz-journalist som tillkännagavs och senare samlades in av Seehofer, sa Maassen: ”Jag skulle inte ha gjort det som inrikesminister.” Detta är inte jobbet som en inrikesminister.

Maassen berömde delvis det nuvarande arbetet i storkoalitionen. ”Ur min synvinkel har vi en stabil federal regering. Vi har en federal regering som åtminstone verkar mer eller mindre stängd för omvärlden. Jag skulle säga, snarare mer.” En av orsakerna till motvind som unionen för närvarande får i undersökningar är arbetet i Corona-krisen.

Men allt gick inte bra under krisen under de senaste månaderna. Ämnet Corona har varit känt sedan 2008: ”Om jag noterar att vi inte ens har köpt skyddsmasker under de senaste åtta åren – åtminstone i tillräcklig utsträckning – måste jag säga: Vi har inte gjort våra läxor ändå, som jag skulle ha föreställt mig, ”sa han.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: