En ”migga” berättar…

Jag har fått kontakt med en person som jobbat på Migrationsverket. Här är personens berättelse från sin tid där. En del har ni säkert hört talas om – men nu är det bekräftat!

Är det såhär som våra surt förvärvade skattepengar ska användas?

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Image result for invandrare i sverige

2020-02-14

 

Jag har skrivit om att jag var den enda personen på verket som återkallade permanenta uppehållstillstånd för människor som låtsades bo här trots att familjer på många personer hyrde t ex en 1-rums lägenhet på 40 kvm. Det är 10 000-tals människor som inte bor här men som får både barn- och bostadsbidrag och pensioner. Det jag upplevde som värst var att endast en person, jag, fick jobba med dessa ärenden. Det här skrev jag i slutet av september och kom ihåg att det är skrivet för att kritisera myndigheterna, inte enskilda.

”Jag jobbade på Migrationsverket i 29 år. De sista åren jobbade jag med att återkalla uppehållstillstånd för människor som inte bor här och som inte har någon som helst rätt att ta del av vårt ”välfärdssamhälle” om vi nu kan kalla det idag. Sista åren var vi 2 som jobbade med dessa ärenden och när min kollega slutade var det bara jag. Jag hade jättebra kontakt med FK (kontrollgruppen), SKV, SÄPO, CSN m fl myndigheter. Så mycket fusk.

Människor som kom hit och som reste hem så fort dom fått tillstånd med våra bidrag intakta. Människor som bodde i 40 kvm delade på nästan 100 pers för att behålla bidrag. Människor som lånade hur mycket för studier som helst och sedan drar härifrån till länder dom kom ifrån där det aldrig går att få tag på dom eftersom det inte ens finns postadresser, t ex Somalia, Afghanistan och Irak.

Hörde av personal på svenska ambassaderna i Abu Dhabi och Dubai att dom ”stackars” syrierna som kom hit hade välbetalda jobb i deras länder, bodde superfint i flotta områden. Gick att leva ännu flottare med våra bidrag. Pensioner betalas ut till människor som inte gjort ett handtag här.

Efterlevandepensioner till barn (upp till 22 år) vars föräldrar sägs ha avlidit. Upp till över 70 000:- trots att förälder/föräldrarna aldrig satt sin fot här och trots att det inte ens finns dödsintyg. Ingen har blivit återbetalningsskyldig när förälder/föräldrarna återuppstått???!!!!!

Ja, det här är en bråkdel av mitt liv som beslutsfattare på rättsavdelningen på Migrationsverket.

Läs och begrunda ni som orkar.

Glad att jag gick i förtidspension.Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, ,

5 svar

 1. Victor Orbán: ”Det är förbjudet att säga så i Europa, men migrationen är en organiserad invasion”
  https://samnytt.se/

  Gilla

 2. Regimens agerande under decennier, är inget annat än landsförräderi.

  Gilla

 3. Helt sanslöst här går vi och försöker leva på 1500 kr under existens minimum.. ca 7000kr in netto. Tjuvar våra pensioner. Fuck

  Gilla

%d bloggare gillar detta: