Politiker är till största delen hycklare

Till

Roger Haddad, Evelyn Klöverstedt och

Helene Åkerlind, samtliga L om religiösa friskolor

Olle Ljungbeck
2020-01-31

I sin debattartikel, ”Etableringsstopp rår inte på extremisternas skolor”, om religiösa friskolor vill man hoppas på att det politikerna säger här skulle komma att innebära att alla religiösa friskolor avskaffades. Men så är det självfallet inte. För att så ska bli verklighet krävs det politiker med mod och handlingskraft. Men också politiker som lämnat kulturella avarter.

Redan när bl a Björklund tog upp denna fråga häpnade man över falskheten och handlingsförlamningen.

L m fl partier föreslår att nyetablering av religiösa friskolor skall förbjudas. Ja tänk vilket kulturellt lyft detta skulle bli. Men i samma andetag som man föreslår detta säger man. ”De redan etablerade får vara kvar för vår feghet förbjuder oss att ta bort alla”.Vad innebär då detta.Jo först fördömer man religiösa friskolor – med all rätt – för att inte höra hemma i en kultiverad och civiliserad stat. Men i samma ögonblick tvingar man ett stort antal barn – främst flickor – att få sitt liv förstört i de kvarblivande  religiösa skolorna. Detta är givetvis inte endast fel utan det är såtotalt hänsynslöst och falskt att man häpnar. Man vet och påstår att dessa skolor förstör barn men ändå har man moral föreslå att de blir kvar och får fortsätta skada barn!

Denna fruktansvärda falskhet kan man knappast finna hos andra än svenska politiker..Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:,

4 svar

 1. New York förbjuder kontantlösa handel
  …- Lagstiftarna New York, som har lika många invänare som Sverige, förbjöd nyligen med stor marginal kontantlös affärsverksamhet. I Massachusetts är det ända sedan 1978 enligt lag reglerat att hela detaljhandeln måste acceptera kontanter. New Jersey, Philadelphia och San Francisco införde liknande lagar förra året och fler städer är på väg att följa efter…
  https://www.dagenshandel.se/article/view/696975/forbud_mot_kontantfria_butiker_i_new_york

  – Man borde agera mot kontantlösa butiker i Sverige – som man kan jämföra med politiker-/ bank-övergrepp på invånare!!!!

  Gilla

 2. Coronaviruset och den anglo-saxiska missionen
  … – I artikeln presenteras ett memento som i år (2020) fyller 10 – Bill Ryans (Project Avalon) reportage om den anglo-saxiska missionen. Mementot kan tas för vad det säger sig vara eller ses som en kultklassiker inom konspirationsforskningen. Det börjar med ett hemligt möte mellan högt rankade frimurare i hjärtat av London.
  http://blueshift.nu/coronaviruset-och-den-anglo-saxiska-missionen/

  Gilla

 3. Hoppsan…. detta är brutal vändning …. !!!!
  EU:s besked efter Brexit: Går ej längre att lämna Unionen – medlemmarna har för länge sedan förlorat sin nationella suveränitet
  … -Guy Verhofstadt har gjort sig känd som en av de mest ihärdiga EU-federalisterna och har ofta varit Nigel Farages tydligaste motståndare i EU-parlamentet. I den sista Brexit-debatten förklarade han krig mot medlemsländerna och kungjorde att deras nationella suveränitet sedan länge är förlorad och att folken i unionen borde inse detta.
  https://samnytt.se/eus-brexit-forhandlare-vill-gora-det-omojligt-att-lamna-eu/

  Gilla

  • – även om det kändes rätt tidigare … man skall inte vika att hoppa ut ur EU när det är rätt tid förre total kollaps då det utvecklades fel, infiltrerades av människofientligt NWO ledarskap och korrumperades in i vansinnet… man skall känna av faran och undvika att falla in i döden med idiotsystem som skapades där = UT UR EU OMEDELBART !!!!!

   Gilla

%d bloggare gillar detta: