Ett lysande exempel på hur ”forskare” och ”vetenskapsmän” tillägnat sig den politiska korrektheten!

Olle Ljungbeck
2020-01-27

Detta citat visar hur ”vetenskapsmän” och ”forskare” tillägnat sig den politiska korrektheten! Citatet är hämtat ur TV 1 -textnyheterna.

”Antisemitism har blivit ett mer påtagligt problem i Sverige de senaste tio åren och sociala medier kan vara en av förklaringarna”. Det menar idéhistorikern.

Henrik Bachner som länge forskat om antisemitism. Sociala medier har underlättat spridningen av antisemitiska idéer och erbjudit mötesplatser för människor, vilket i sin tur kan bidra till att attityder förstärks, säger han. Dessutom framträder i dag en mer aggressiv och öppen antisemitism i specifika ideologiska miljöer, enligt Henrik Bachner”.

Man häpnar över denne ”forskares” konklusioner!

 

Sverige har sedan 2000 släppt in flera hundratusen invandrare från länder utanför Europa vilka till nästan hundra procent tillhör en religion – Islam – vars lära innebär att Du som tillbedjare och sympatisör till  denna måste hata alla judar. I Sverige har vi ca 300 organiserade Nazister och ett antal sympatisörer till dessa. Men denna grupp utgör en bråkdel av de invandrade antisemiterna.

Att som forskare utelämna de flera hundratusen invandrade islamtrogna som varande de varifrån judehatet till stor del utgår ifrån borde diskvalificera denne Henrik Bachner att benämnas forskare.

Men denna falskhet och sanningsförnekelse är det som erbjuds oss svenskar när vi vill veta vilka som står för merparten av mord, våldtäkter, rån, terror,hedersvåld/kvinnor, skjutningar, sprängningar etc. Jag tycker också att denna lilla artikel visar i ett nötskal hur illa det står till med ”sanningen” vi dagligen serveras från de politiskt korrekta. Och tyvärr verkar det som om majoriteten även inom ”forskningskåren” numera tillhör denna kategori.

Kanske är denna dagtingan med samvetet nödvändig för att åtminstone nå en doktorsgrad?Kategorier:Uncategorized

Etiketter:,

5 svar

 1. SVT: 5G-kritiker är teknikrädda ”kärringar” lurade av Ryssland
  ”GRANSKNING. Samma dag som människor över hela västvärlden nyligen protesterade mot 5G-utbyggnaden under Stop 5G Global Protest Day på grund av de faror som de tillsammans med hundratals forskare och läkare anser att 5G medför, går SVT ut i en propagandaattack mot 5G-kritiker. Kritiker liknas bla vid nyttiga idioter för påstådd rysk propaganda i flera TV-inslag.”
  https://newsvoice.se/2020/02/5g-kritiker/

  Gilla

 2. Kina missbrukar barn för att knyta ihop AI med mind control, perfekta slavar
  http://www.whitetv.se/en/mind-control-mk-ultra/2406.html

  Gilla

 3. Uppdatering:
  https://www.liveleak.com/view?t=DUDN_1580431941
  – Notera hur läkarna går omkring i sina vita rockar, helt utan biodräkter eller andra skydd. Då är det inget som smittar. Se avsnittet längre ner om 5G i Wuhan. Är biodräkter och munskydd bara en kuliss? Karantänerna drar enorma kostnader. Testas 5G för depopulation? Skall Kinas kommunistregim en dag stänga av 5G:s mördarfunktion, häva karantänerna och påstå att smittan nu är under kontroll? Kommer liknande ’utbrott’ att upprepas över världen, kombinerat med tvångsvaccinering, där fejkvacciner egentligen ger nanoteknologiska implantat och programmerar om våra gener med 🔗 CRISPR?
  https://privatspaning.home.blog/2020/01/31/coronavirus-i-kina/
  – i Kina prövas 5G vapen på människor! – Vi såg hur fåglarna ramlade pladask på väggarna i Sverige – det var lokal prov av 5G riktad på den typ av fågel genetik, vi såg när stora sjö djur spolades på stränder lite varstans – det var samtliga prov på genetisk 5G vapen. Vi såg även massdöd av bin – det är samtliga prov på den nya NWO vapen = 5G!!!!
  – det som pågår är djup kriminell verksamhet – människofientligt ledarskap borde elimineras!

  Gilla

  • OBS! – 5G-på människor testas parallellt med den nya virus stamen för att avleda uppmärksamhet….. och vilseledda – det finns några målsättningar – lista själva vidare vilka målsättningar….

   Gilla

 4. ”Vetenskapen” är nästintill död!
  De som ej svär trohet till globalismens- Orwellianska-agenda och talar med kluven PK-tunga till 100% … är utan finansiering, brännmärks och förlorar sin tjänst.

  Gilla

%d bloggare gillar detta: