Ole Dammegård: Krigsförberedelser, fabricerat kaos och mindre frihet. Varför?

2019-12-17
WakeUpGlobe

I kölvattnet av uppvaknandet som nu går väldigt fort, blir negativa strömningar inom maktens korridorer alltmer desperata. Lösningen heter fabricerat samhällskaos och därpå inskränkningar av våra friheter.

Det handlar om att försöka återta kontrollen som alltmer glider gamla maktstrukturer ur händerna eftersom människor informerar sig alternativt och börjar förstå varför vi är i en så här prekär situation. För nästan varje ny skjutning eller bombning så skriker man direkt ”Mer övervakning!” från politiskt håll och från media. Man jobbar snabbt fram nya lagar som skall kunna förhindra informationsflödet som nu sker via alternativa- och sociala medier.

I förra veckan gick man ut i många dagstidningar med samma budskap: ”Kommuner ska vara redo för krig”. Den stora frågan är ju såklart: Varför? Var är hotet? Det är en förväntad tid vi går igenom och det är ingen tvekan om att makten motvilligt kör de här agendorna så hårt just nu.

När man genomför agendor som inte är bra för massorna vill man göra det sakta så att det inte märks. Nu går allt på steroider vilket gör att alltfler söker information utanför vanliga kanaler.

Ingen utveckling utan motstånd. . Det är ytterst viktigt att vi informerar våra medmänniskor om vad som egentligen sker så att vi kan få en positiv vändning.Kategorier:Uncategorized, Video

Etiketter:, , ,

2 svar

  1. Svenska korrumperade politiker säljer blint ut landet till hyperglobalister
    https://www.vaken.se/svenska-korrumperade-politiker-saljer-blint-ut-landet-till-hyperglobalister/

    Gilla

%d bloggare gillar detta: