Turkisk polis återhämtar stulna judiska Torah-rullar dekorerade med satanistisk Illuminati symbolism

https://christiansfortruth.com/turkish-police-recover-stolen-jewish-torah-scrolls-decorated-with-satanic-illuminati-symbology/?fbclid=IwAR3MOXKNG1g8ihqf0ETPa-0WsdCzW3bPlZFma77IGFhYUq7by37oBWj7vH8

Turkisk polis arresterade fyra tidigare kämpar för Faylaq al-Rahman och en turkisk medborgare som försökte sälja två sällsynta, forntida, guldpläterade judiska Torah i den nordvästra provinsen Bilecik den 8 maj, det ryska TV-nätverket RT:

Den turkiska tidningen Daily Sabah sa att polisen hade konfiskerat de två forntida Torahs under gripandet. Enligt tidningen är stadens antika artefakter värda totalt 1,86 miljoner dollar.

Syriska oppositionskällor bekräftade att Faylaq al-Rahman-soldaterna hade stulit de forntida Torahs från en historisk 2000 år gammal synagoga i Jobar-distriktet, öster om den syriska huvudstaden i Damaskus. Området var under kontroll av den USA-stödda gruppen Faylaq al-Rahman från 2013 till mars 2018, då det slutligen befriades av den syriska arabiska armén (FSA).

Efter befrielsen av Jobar avslöjade syriska pro-regeringsaktivister att många av distriktets historiska judiska synagogor hade plundrats och förstörts av Faylaq al-Rahman-soldater, som till och med grävde tunnlar under de historiska platserna i ett försök att hitta ”judiska skatter”.

Detta var den andra skandalen som involverade ”Oppositions” grupper i östra Ghouta efter deras tillbakadragande från regionen. Den 5 mars avslöjade den iranska nyhetsbyrån Fars att den politiska ledaren för Jaysh al-Islam Mohammed Alloush hade stulit 47 miljoner dollar från sin grupp innan han avgick från sin position.

Rullen sägs ha konstruerats med broderat gazellläder och flera rubin- och smaragdprydnader i olika storlekar.

Efter att utredarna noggrant har upptäckt rullorna upptäckte de enligt uppgift något konstigt på en av panelerna – en bild av ett ramhuvud i det som verkar vara ett pentagram …

Det finns fler Torahs i Syrien 2018 med många fler satanistiska symboliker som demonen Baphomet, Illuminati-triangeln med det synliga ögat, blodormar, kabbala handtecken, ugglor och många andra saker.

satanic-torah-upptäckt-i-kalkon-11

satanic-torah-upptäckt-i-kalkon-12

satanic-torah-upptäckt-i-kalkon-13

satanic-torah-upptäckt-i-turkey-1

Denna upptäckt liknar hur tvåhundra år tidigare, tyska tjänstemän först fick reda på om Illuminati när några av deras hemliga interna dokument avlyssnades av en av deras kurirer av en ”ren olycka”, eller mer troligt Guds hand. Läs John Robisons bok från 1798 Proofs Of A Conspiracy (PDF här) för mer information om hur frimurerisk konspiration först avslöjades för världen.

Och sedan 100 år senare bekräftades den konspiration när protokollen från de lärda  Sions Äldste läckte ut, vilket är väl dokumenterat i den väsentliga boken Waters Flowing Eastward av L. Fry (alias Paquita de Shishmareff).

Och judendomen är verkligen satanistisk, född ur de mystiska religiösa kulterna i det forntida Babylon som inte har något att göra med Gamla testamentet eller kristendomen förutom som vilseledande fönstergardiner för att lura allmänheten att tolerera våra ”andliga äldre” judar och deras satanistiska kabbalistiska planer för världsherrevälde.

Läs Michael Hoffmans exponering av judendomen Strange Gods (PDF här), för en djupgående analys av judisk satanistisk grund.

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: