Svenska män och kvinnor…

2019-11-24
Olle Ljungbeck

 

Svenska kvinnor och män!

Om ni fortsätter att stödja regeringen Löfven sviker ni också på det vidrigaste sättet alla morfar-, farföräldrar, äldre föräldrar liksom alla sjuka, boende på äldrehem och alla svenska skolbarn. Ni gör det bl a genom att stödja den mest skurkaktiga regering Sverige någonsin haft men också brottslingen statsminister Stefan Löfven.

Denne man har agerat grovt brottsligt genom att släppa in flera hundratusen ”emigranter” och tvingar nu oss att försörja dem trots konsekvenserna för det egna folket. Detta leder i dag till att 8 av tio kommuner kommer att banta budgetarna för åldrings-, sjukvård och skolundervisning kommande budgetår! Det innebär givetvis en katastrof som Sverige aldrig tidigare drabbats av. Skulden är Stefan Löfven och hans regering, men också de partier som allierat sig med honom sedan senaste valet.
Att ni fortfarande stöder denne grove brottsling förutsätter jag beror på att ni inte satt er in i konsekvenserna av bl a det lidande som  äldre och sjuka är drabbade av redan nu och än värre efter de budgetnedskärningarna  jag nämnt ovan. Men även våra och era barn drabbas av detta i skolan på flera sätt. Undermålig utbildning och ständig ångest att gå till skolan eftersom de individer som Löfven släppt in i hundratusental terroriserar dem så gott som dagligen.
Orsaken till den katastrof som redan drabbat vårt land och kommer bli än värre om ni fortsätter att stödja dagens skurkregering är självklart de flera hundratusen individer som Löfven släppt in i landet utan att höra svenska folket först. Detta kräver grundlagen, men Löfven har som i allt annat han gör nonchalerat att lyssna på medborgarna.
Att konsekvenserna blir som nämnts ovan beror ju på att Löfven och hans anhang aldrig brytt sig om att innan han släppte in dem som nu terroriserar vårt land och orsakar kostnader som slår sönder kommunernas ekonomi inte gjorde någon konsekvensanalys, men också på hans hänsynslösa maktlystnad. Om han gjort detta skulle han för det först insett att en mycket liten del av de inkommande inte är flyktingar utan lycksökare och också hårt kriminella. Han skulle också funnit att den kultur/religion och de värderingar dessa hundratusentals individer är bärare av  inte har nått nedre steget på civilisationens trappstege. Men han skulle också insett att dessa människor tillhörande världens mest grymma religion aldrig kan leva i fred utan deras målsättning är att förgöra folk och individer som inte underkastar sig deras omänskliga religion och värderingar.
Dessa flera hundratusentals individer varav flertalet inte försörjer sig själva utan vi vanliga svenskar får stå för deras levnadskostnader och mycket mer, är på väg att slå sönder vårt samhälle men också ge sjuka och åldringar ett helvete, innan de dör på det mest eländiga sätt, trots att de skapade din och min välfärd.
De som drabbas av detta med ditt Svenssons goda minne är alla de sjuka,  gamla som mer än någon annan individ i det här landet har gjort rätt för sig bla  genom att ha skapat världens tryggaste välfärdssamhälle, som nu raseras av  att Stefan Löfven tar medlen från de sjuka, åldringarna och våra skolbarn och ger dessa till invandrarna som inte själva genererar några resurser utan i stället får de resurser som borde ge äldre och sjuka åtminstone ett minimum av vård och tillsyn.
Trots att ett stor del av dessa individer håller på att trasa sönder vårt land genom mord, våldtäkter, rån, skjutningar och sprängningar så låter han dem hållas och gör inte minsta insats för att kasta ut dem.  För självklart Svensson, skall vi inte ta in individer som när de kommer hit startar ett regelrätt krig mot oss. Den humanism regeringen Löfven och deras allierade påstår sig stå för är ju inget annat än ett godkännande av att individer från främmande länder skall ha rätt att terrorisera oss svenskar utan att någon vedergällning sker.
När Löfven och Lööf stoltserade över att de lät 10 000 afghanska unga män stanna i Sverige gjorde de detta utan att först se vad det skulle innebära för oss svenskar. Svaret har vi nu. Ett stort antal – flera tusen – har inte klarat sin skolgång utan har i stället lierat sig med de tidigare invandrade brottssyndikaten. Svensson, jag vet med säkerhet att bland de ”gamla” som nu finns inom  äldre- och sjukvård finns kvinnor som en gång svalt för att ge sina barn möjligheter till studier, men också möjlighet att äta sig mätta. Dina föräldrar gjorde det kanske inte men jag känner sådana som gjorde det.
Den som låter dagens verkliga humanitära katastrof fortsätta utan att agera för en ny regering, som tar oss ur detta genom att skicka i väg minst hundratusen individer från vårt land förutom alla de som mördat, våldtagit, rånat, bränt och sprängt egendom, visar därmed sin oförmåga att tolka verkligheten. Men också en svikares moral och feghet.


Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, , ,

2 svar

  1. Solklart sammanfattat, tack! Enkla sanningar som varje svensk kan förstå!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: