Historiska förändringar utvecklas över hela världen när det sionistiska projektet kollapsar

Av Benjamin Fulford, Veckobrev
2019-10-14
https://benjaminfulford.net/

Sannerligen utvecklas historiska händelser världen över när det hundra år gamla sionistiska projektet kollapsar. Detta kan ses med bland annat att FN har slut på pengar, en massiv turkisk invasion av Syrien och ett eskalerande inbördeskrig i USA. Flera tecken tyder också på att ett slags avtal på hög nivå har uppnåtts mellan Ryssland, Kina och USA för ett nytt system av globalt förvaltarskap.

Låt oss börja med situationen i USA. Här har den militära regeringen under ledning av president Donald Trump säkrat finansiering från Kina för att undvika en konkurs, säger Pentagon-källorna. I själva verket kommer Kina att betala kontant för ett överflöd av livsmedel från USA för att köpa dem tid tills en global valutaåterställning äger rum, säger de.

Den amerikanska militären skickade oss det här fotografiet med bildtexten,
”För att välkomna det nya budgetåret kallade Trump militären till ett möte och middag i Vita huset den 7 oktober med [top general Mark] Milley och andra armégeneraler vilka bär uniformerna från andra världskriget och förklarade krig mot sionisterna och den djupa staten”.

Dessutom säger Pentagon-källorna: ”Jakten på Röda oktober pågår när jagaren (Biden och andra förrädare) blir de jagade, och general Joseph Dunford övervakar de militära domstolarna.”

obama

Ryska källor säger att den fd presidenten Barack Hussein Obama har redan avrättats av en exekutionspluton. Pentagon-källorna bekräftade inte detta, men sade: ”Inbördeskrig rasar med avrättningar på Gitmo [Guantanamo Bay], avklassificering, mobiliserade trupper och feds och ett potentiellt övertagande av Californien”.

Sionisterna går naturligtvis inte tyst ut i natten. En senior MI6-källa säger att han fick höra ”av en mycket tillförlitlig källa” om ett ”utländskt påstående om en ”härlig revolution” av ”Fallen Angels” (satanic bloodlines) mellan den 21 och 24 december för att inleda ett fullt termonukleärt krig för att utrota den mycket stora majoriteten av livet på denna planet”.

Detta är naturligtvis en upprepning av det israeliska ”Samson-alternativet” för att förstöra världen om dess existens hotas. Israel står definitivt inför en existentiell kris med en massiv …

turkiet

… turkisk armé som gick sin väg. Kristna sionister och sionistiska medier har kommit överens om att skriva ”USA överger kurderna” när Turkiet invaderar Syrien. Även om MSM-medier hänvisar till detta som ett begränsat intrång för att säkra sin gräns, säger turkarna något helt annat. ”Vi kan inte vänta. Som landet Turkiet, kommer vi aldrig att stoppa denna kamp, oavsett vad någon säger, ”förklarade president Recip Erdoğan på fredag. (Klicka på bilden för att läsa artikeln)

”Turkiet inledde den största geopolitiska interventionen i sin politiska historia med ”Peace Spring Operation”… Hela den korridoren som sträcker sig längs den iranska gränsen och Medelhavet kommer att rensas. En turkisk zon, en fredszon, kommer att byggas där, säger den turkiska kolumnisten Ibrahim Karagül.

Om du tittar på en karta över Mellanöstern inkluderar ”korridoren” de ska ”rensa ut” Syrien, Irak, Kuwait, Libanon, Jordanien och Israel.

turky

Mycket verkar också som att turkarna har stillatigande fått stöd från Ryssland och USA för detta drag. På torsdag lade USA och Ryssland in sitt veto mot en EU-resolution som uppmanade Turkiet att ”upphöra med ensidiga militära åtgärder”. Detta är första gången sedan FN kom samman år 1946, som detta sker, att USA och Ryssland har lagt ned sitt veto mot samma säkerhetsrådsresolution.

Européerna kunde inte göra något annat än att vrida sina händer. ”Den turkiska operationen i nordostliga Syrien kan öppna ett nytt dramatiskt kapitel i den redan mycket mörka historien om det syriska kriget. De potentiella konsekvenserna av en sådan militär handling är alla tydliga – vi är åtminstone mycket tydliga. Konsekvenserna kan vara extremt allvarliga i humanitära, militära, politiska och strategiska termer”, sade den höga representanten / vice ordföranden Federica Mogherini till Europaparlamentet.

Översättning: Resultaten från första världskriget ångras till fransmännens och britternas förfång.

”Kurderna och Turkiet har kämpat i många år. Turkiet betraktar PKK som den värsta terroristen av alla. Andra kanske vill komma in och kämpa för den ena eller den andra sidan. Låt dem! Vi övervakar situationen noggrant. Ändlösa krig! Mycket smart att inte vara med i de intensiva striderna längs den turkiska gränsen för en förändring”, twittrade Trump som svar.

Turkiet har 1,09 miljoner aktiva trupper och reserver, mot 150 000 syriska trupper och 30 000 kurdiska styrkor, så att inta Syrien ser åtminstone ut som att det kan vara en enkel match för turkarna.

Den stora frågan är naturligtvis vad som händer med det tidigare turkiska territoriet Saudiarabien, hjärtat i petrodollar-systemet. ”Saudiarabien vänder sig österut” med ett besök av den ryska presidenten Vladimir Putin, ”och kan till och med få S400-missiler för att försvara sig mot Israel”, säger Pentagon-källorna.

Den saudiska ekonomin emploderar också då de har stora problem med att lista upp sitt oljeföretag Aramco. Aramco har nedgraderats av Fitch till A, och kan nå BB eller ännu lägre i investeringsklassen, eftersom de suveräna förmögenhetsfonderna (statligt ägda företag, pensioner och miljardärer) avvisar att bli hörnstenens investerare i deras börsintroduktion, säger Pentagon-källorna. Med tanke på dessa omständigheter, kan landet som är privatägt av den satanistiska Saud-familjen, mycket väl återvända under turkisk kontroll.

I Israel ser det ut som att råttorna börjar överge det sionistiska skeppet, börjandes med premiärminister Benjamin Netanyahu. Mossad-källor säger till oss, ”Bibi har hittills inte blivit inbjuden till någon koalition. Han håller sig utanför radarn och förbereder en utgångsstrategi. Han vet att hans tid är över. Han kommer att försöka försvinna. Han har flera alternativ. Hans rörelser övervakas noggrant”.

Netanyahu försöker nu förhandla om en grundläggande överenskommelse där han kommer att vittna om saker som berör Fukushima och hans sionistiska chefer i utbyte mot amerikanskt militärt skydd, säger Pentagon-källorna.

Sionisterna har under tiden förutom att göra tomma kärnvapenhot (eftersom deras Samson-alternativ har neutraliserats) använt sig av väderkrig mot Japan och USA.


Japan träffades den 12 oktober av vad som utannonserades som en kategori 5-tyfon i japanska mediers skrämselkampanj. Om du tittar på den här skärmbilden från den japanska vädersatelliten kan du se ett onaturligt rutmönster på vänster sida om tyfonen vilket är ett tydligt tecken på väderkrig (chemtrail, red.anm).

Image result for Shinzo Abe.

Shinzo Abe

I slutändan visade sig ”tyfonen” bara vara en kraftig regnstorm. Mycket av översvämningsskadorna som det rapporterats om i pressen verkar ha varit ett resultat av avsiktligt sabotage då flera dammar öppnade sina översvämningsportar. (Stuxnet?) Det fanns också medierapporter om en jordbävning av storlek 5,7 i Tokyo, men varken jag eller någon annan jag känner i Tokyo märkte det. ”Japan borde inte böja sig för Deep State utan befinna sig på historiens rätta sida”, säger Pentagon-källorna. De kan hjälpa till genom att skicka in militärpolisen för att gripa den gangsterledda förrädaren Shinzo Abe.

I USA drabbades Mellanvästerns majsbälte av ”enastående” snöstormar. Medan 75 % av skörden normalt hade tagits in nu, hade de ”enastående” våröversvämningarna försenat planteringen, vilket innebar att endast 22 % av skörden hade tagits in innan snöfallet inträffade.

Californien drabbades under tiden av mordbrand, avsiktliga avstängningar av elnätet och annat kaos. Det är därför den amerikanska militären planerar att ta en tillfällig kontroll över den skurkaktiga staten. Att invadera Californien skulle också låta dem nationalisera de subversiva kabbalistiska teknikföretagen som Google, PayPal och Facebook.

Naturligtvis är det den största kabbalistiska kahunan som måste nationalisera det privata Federal Reserve Board. Det verkar hända, eftersom även den nederländska centralbanken säger: ”Om systemet kollapsar kan guldbeståndet tjäna som en grund för att bygga upp det igen. Guld stärker förtroendet för centralbankens balansräkning och skapar en känsla av säkerhet”.

Detta är vad en CIA-källa skickade in om det finansiella systemets återställning precis som den här rapporten var på väg att gå live:

”Vi befinner oss i slutspelet NU. Jag fick höra av någon som känner till, på toppen av pyramiden och som är en av oss, att den globala bankåterställningen är veckor bort, inte månader borta. Det är troligtvis knutet till Brexit och krisen i Hong Kong. Om det är korrekt kommer det att bli en STOR händelse som äger rum i Hong Kong samma dag. Observera att 1 november är en fredag. Det är en perfekt tidslinje att stänga online-banksystemet under helgen (som alltid varit fallet med förplanerade regeringsevenemang). Vi vet det potentiella resultatet. Om uttagsautomater är tillfälligt ”offline på grund av ett systemfel”, som vanligtvis anges på skärmen på ATM när omkopplingen stängs av, kommer paniken bland massorna att bli ballistisk”.

Som med alla förutsägelser om framtiden kan vi bara vänta och se om detta är sant. Men eftersom USA är den mest skuldsatta nationen i världshistorien, skulle en nationalisering av Fed och återställning av systemet kräva ett avtal med borgenärer, särskilt Kina.

På denna front höjde Trump trycket på Kina genom att sparka ut dem från Long Beach Port, förutom att åberopa tullar och en hel massa andra hot. I detta sammanhang är det en god gissning, att det är fläskfarsoter och armémaskar, som förstör den kinesiska livsmedelsproduktion och inte naturliga händelser.

USA verkar också erbjuda morötter. Specifikt, har den amerikanska militären börjat släppa tidigare dold högteknologi till allmänheten. Till exempel har de släppt ”UFO-liknande teknik” som skulle helt revolutionera luft- och rymdresor. De släpper också patent för kompakta fusionsreaktorer som helt skulle förändra världsekonomin. Om denna fusionsteknologi fungerar, skulle den bokstavligen göra det möjligt för alla på jorden att leva som en miljonärer.

guterres.jpg

Det finns också tecken på att FN äntligen kan flytta ut från New York. Generalsekreterare António Guterres sade på måndagen (7 oktober) att de kan få slut på pengar i slutet av oktober. Detta sker främst på grund av att USA och 64 andra länder har slutat att betala in sina FN-avgifter. Det betyder, att Kina kan få sin önskan uppfylld och få flytta det till Laos eller någon annanstans i Asien om FN skulle vara villiga att betala räkningarna.

 

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: