Om koldioxid är så dåligt för planeten, varför köper växthusodlare koldioxidgeneratorer för att fördubbla växtligheten?

En fråga man verkligen kan ställa sig, och samtidigt inse att allt det du hör om CO2 på MSM-media (och Greta-hysterin) är en ren och skär bluff. Ta istället reda på fakta så du inte går på denna klimathysteri.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Saturday, June 22, 2013
by Mike Adams, the Health Ranger
https://www.naturalnews.com/040890_greenhouses_carbon_dioxide_generators_plant_growth.html

Related image För bara ”ett öre per dag” kan varje växthusägare producera koldioxid för att öka växtligheten i sina växthus. Det är meddelandet om koldioxidgeneratorer som säljs av växthusförsörjningsföretag i USA och Kanada. ”1.500 ppm [av koldioxid] kan uppnås … dessa generatorer tillhandahåller automatiskt den koldioxid som behövs för att möta maximal tillväxtpotential för endast öre per dag”, säger annonsen.

CO2-generatorer ”förbättrar anläggningens kvalitet” och ”ökar produktionen.” De är tillverkade i USA och körs på propan eller naturgas och förvandlar fossila bränslen till koldioxid.

Varför fungerar detta för att radikalt förbättra växternas tillväxt, hälsa och avkastning? För – är du redo för sanningen? – CO2 är ett NÄRINGSÄMNE FÖR VÄXTERNA. 

Nej, den är inte en förorenare som hotar den mänskliga civilisationen, vilket löjligt har hävdats av den globala uppvärmningens domedagsprofeter. CO2 ökar faktiskt växtavkastningen, påskyndar ”förgröningen” och förbättrar återplanteringen av planeten. Och även om dagens atmosfär bara innehåller 400 ppm koldioxid, kan koldioxidgeneratorer hjälpa till att höja den nivån till 1500 ppm i växthus och därigenom påskynda växternas tillväxt och livsmedelsproduktionen.

Image result for carbon generator

Om CO2 är så dåligt för planeten, varför betalar växthusen för att producera den?

Om CO2 var så fruktansvärd för planeten, skulle installationen av en CO2-generator i ett växthus döda växterna. Men forskare och till och med regeringar rekommenderar faktiskt att komplettera med koldioxid i växthusen för att öka växttillväxten och livsmedelsproduktionen.

”Fördelarna med koldioxidtillskott på växttillväxt och produktion inom växthusmiljön har varit väl förstådd under många år”, säger Ontarios jordbruks- och livsmedelsministerium.

”CO2 ökar produktiviteten genom förbättrad växttillväxt och kraft. Vissa sätt på vilka produktiviteten ökas med CO2 inkluderar tidigare blomning, bättre fruktskördar, minskat knopp bortfall hos rosor, förbättrad stamstyrka och blomstorlek. Odlare bör betrakta CO2 som ett näringsämne …  en höjning av koldioxidnivån till 1 000 ppm kommer att öka fotosyntesen med cirka 50 % jämfört med den omgivande koldioxidnivån”.

Som vetenskapliga studier nyligen faktiskt har visat, har den lilla ökningen av koldioxidnivån i atmosfären faktiskt hjälpt till att göra öknarna gröna och i torra områden har tillväxten av träd, buskar och gräs accelererat. Dessa producerar i sin tur människans syre att andas.

Att attackera koldioxid är hatyttringar mot Moder Jord

Ju mer du verkligen undersöker den vetenskapliga sanningen om koldioxid snarare än lyssnar till den politiskt laddade ”hat-propagandan” mot Moder Jord som sprids av människor som Al Gore, desto mer inser du att CO2 är ett avgörande näringsämne för jordens miljö och ekosystem. Faktum är att den stora majoriteten av allt koldioxid som släpps ut i atmosfären produceras av Moder Jord via djuren i havet. Den som kritiserar CO2 attackerar havslivet och fördömer biljoner vattenlevande varelser som andas ut koldioxid som en del av deras naturliga andning. (Bör de alla bli bötfällda?)

Image result for algoreSom ett samhälle som är intresserad av återplantering, utvidgningen av mångfalden i växtlivet, näring till träd och återplantering av öknar, borde vi inte längre tolerera att någon driver hatpropaganda mot Moder Jord och CO2. De som försöker demonisera detta kritiska näringsämne för planeten är engagerade i en slags hatmotiverad rasism mot växter.

Om det inte är okej att fördöma någon för att vara svart, varför är det okej för människor som Al Gore att delta i oändliga hatpropagandor mot alla levande varelser som är gröna?

Dessutom, alla människor som fortsätter att tryckta på alarmknapparna angående CO2, varför är ni så negativa hela tiden? Ingen spottar mer undergång och dysterhet än Al Gore och den globala uppvärmningsgruppen som målar apokalyptiska bilder av jordens framtid, om vi inte alla börjar betala koldioxidskatter till de superrika. Sluta vara så negativ!

NI måste utöva mer positivitet och upprepa för er själva bekräftelser som:

”CO2 är ett näringsämne för skogar.”
”CO2 produceras av havets liv.”
”CO2 ger balans i det globala ekosystemet.”
”CO2 är till växter på samma sätt som syre är till för människor.”
”CO2 kan hjälpa till att förvandla karga öknar till hållbara skogar.”

Kanske genom att hålla sig positiv, kan de globala uppvärmningens panikmakare och domedagsbedragare lugna ner sig, ta några andetag (med extra CO2) och inse att det som är bra för växterna är bra för planeten.

Faktum är att jag kommer att hyperventilera efter att ha skrivit den här artikeln bara för att generera lite extra CO2 för världen. Det är min gåva till Al Gore.

NEJ, jag stöder inte förbränning av fossila bränslen

Kritik nr 1 av denna berättelse angående de hjärntvättade horderna av Al Gore-kultdyrkare kommer att vara, att jag måste ha fått stora pengar av kolindustrin för att skriva denna artikel.

Var inte löjlig. Jag har registrerat – i minst ett decennium – om uttömmande fördömanden av bränningen av fossila bränslen. Även om koldioxid som de släpper ut i atmosfären faktiskt är ett näringsämne, släpper de ut många andra föroreningar såsom svavel och kvicksilver (från kol). Avgasrenare i USA gör amerikanska kolanläggningar till de renaste i världen, men Kinas kolanläggningar är verkligen kväljande föroreningsfabriker.

Jag tror också att det är dags att få mänskligheten bort från den petrokemiska vanan och till något renare och mer förnybart, t.ex. lågenergiska kärnreaktioner (LENR), tidigare kallad ”kall fusion”. Den senaste analysen har ännu en gång bekräftat att kall fusion är verklig och praktisk. Kall fusion kan utnyttjas och användas i stället för kol för att värma stora mängder vatten som driver ångturbiner som genererar el.

Med tiden kan alla Amerikas kolkraftverk övergå till kall fusion. På samma sätt, om förbättrad batteriteknologi kommer med, kan bensindrivna fordon bytas över till el, och om den elektriciteten drivs av kall fusion, är den ren hela vägen genom energi-försörjningskedjan.

Fossila bränslen är smutsiga affärer: de är smutsiga att ta ut från marken, smutsiga att transportera och smutsiga att bränna. Men den koldioxid som de producerar är inte ett förorenande ämne; den är ett näringsämne som desperat behövs av träd, gräs och buskar runt om i världen. Så även om det finns många skäl till att motsätta sig förbränningen av fossila bränslen runt vår planet, är koldioxid inte ett av dem.

Om allt detta prat får dig att hyperventilera, så känn dig fri att uppleva en rejäl dos självförorsakad skuld som du bara kan lindra genom att skicka alla dina pengar till Al Gore för all den koldioxid du genererar.

Hur man löser klimatkrisen:

– Avsluta det ekonomiska systemet som kräver oändlig tillväxt på en föränderlig planet.
– Låt människor bli mer avslappnade och mindre upptagna.
– Sluta ge företagen inflytande i politik.
– Sluta med militarism.
– Sluta med patent.
– Döda den kapitalistiska propagandamotorn känd som mainstream media.Kategorier:klimatet, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: