Förhandlingar om att skapa en ”världsförbundsregering” når en kritisk punkt samtidigt som sionismen imploderar

Detta är en översättning av Benjamin Fulfords veckobrev. Eftersom brevet ligger bakom en betalvägg kan jag inte ange den exakta länken till den.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

2019-03-25
By 

 

Månaden mars fortsätter med sin galenskap av en tidigare historisk händelse – man har bildat den första världsregeringen någonsin – mitt framför ögonen på oss. Vad som skedde är, att frimurarlogen P2, människorna som skapade monoteismen, fattade en överenskommelse med de asiatiska hemliga sällskapen om att skapa en  ”världsförbundsregering”, bekräftar P2 och hemliga asiatiska sällskap. De enda personer som nu står i vägen, är dessa Satans-dyrkare och fanatiska sionister som fortfarande klamrar sig fast vid antika vidskepelser.

Det finns flera nyhetskanaler som bekräftar detta. Titta till exempel på denna bild från förhandlingarna mellan Kina och Monaco i den officiella kinesiska nyhetstidningen Xinhua.

kina-monacoKinas president Xi Jinping håller samtal med prins Albert II, statschef för Furstendömet Monaco, om att stärka förbindelserna mellan Kina och Monaco. Monaco den 24 mars 2019. (Xinhua / Xie Huanchi)

Ser det ut som förhandlingar mellan ett land med två kvadratkilometer och med en befolkning på 38 400 invånare och en regering med 1,4 miljarder kineser? Det som i själva verkligheten hände är, att Monaco som är huvudkontor för den mycket kraftfulla och hemliga Monaco Freemason Lodge, mer känd som P2. Det betyder att Monaco är en kraftfull stat i staten och är rival till Washington DC, staden London och Vatikanen, säger P2 källor. De diskuterade samarbeten ”inom områden såsom vetenskap och teknik, innovation, ekologi och miljöskydd, bevarandet av vilda djur och förnybar energi.”

kina-italien
Kinas president Xi Jinping och hans italienska motsvarighet Sergio Mattarelli samtalar i Rom, Italien, den 22 mars 2019. (Xinhua / Ju Peng)

Kinesiska officiella medier talar också öppet om ”en ny era”, som om den redan fanns här. I samband med den kinesiska presidenten Xi Jinpings besök i Italien rapporterade Xinhua: ”Kina står redo att tillsammans med Italien gå in i en riktning mot bilaterala förbindelser inom den nya eran, och att förhandla om viktiga frågor kring FNs angelägenheter kring global styrning, klimatförändringar och Agenda 2030 för en hållbar utveckling”.

De hemliga asiatiska källorna beslöt att förhandla direkt med de italienska hemliga sällskapen efter det misslyckade toppmötet den 27 februari mellan USAs president Donald Trump och Nord Koreas starke man Kim Jong Un. Vid det toppmötet stod det klart för dem att Trump inte var riktigt redo, uppger MI6 och asiatiska hemliga källor. Därför avbröt Xi Jinping sitt planerade möte i mars med Trump och åkte istället till Italien för att ”träffa de verkliga cheferna”, företrädarna för de 13 blodlinjerna, uppger MI6-källor.

kim-italien
Kim Jong Un och Andrew Kim

Nu berättar man om det ytliga mötet mellan Trump/Kim och kallar det för ett möte där en fattig nation med 25 miljoner människor och världen supermakt faller samman. Till exempel, avslöjade CIAs uppdragschef Andrew Kim såpass mycket, när han berättade inför publik i Seoul i Korea i förra veckan, att Kim hade krävt en fullständig demilitarisering av både Hawaii och Guam samt en nedmontering av den amerikanska Stillahavsflottan.

Det faktum att Kim, regeringschef för en liten uppenbarligen konkursmässig nation, kunde framställa denna önskan bekräftar att han i själva verket är en asiatisk hemlig agent, precis som NSA-källor sedan länge har uppgett för oss.

Bones_logo

I vilket fall som helst kom det ett annat ovanligt slut för Robert Muellers undersökning om ”rysk inblandning i valet”. Detta meddelades det om den 22 mars, eller i Skull and Bones-numret 322.

Skull and Bones är allmänt känt som ett hemligt sällskap vid Yale University, men P2 frimurarna påstår att den ursprungliga skallen och benkotorna finns i en kyrka byggd av kejsar Konstantins mor år 322 i Rom. Nedan finns en bild av originalet som ligger där.

untitled

Datumet valdes av P2-medlemmarna som ett tecken för de invigda om en grundläggande förändring, uppger P2 frimurarkällor.

Det är inte heller av någon slump som Japan kommer att tillkännage namnet på sin nya era den 1 april och den 1 maj installerar de en ny kejsare, säger asiatiska hemliga samhällskällor.

Födelsen av den nya eran kommer också att ses med sionismens implosion, är flera källor överens om. Pentagon-källor säger att om det israeliska folk återvalde den Satan-dyrkande massmördaren Benjamin Netanyahu som premiärminister, så …

… blir det en kort men skarp militäraktion för att avlägsna de kriminella israeliska och saudiska regimerna. Den sannolika utlösaren kunde vara ett drag från Ryssland, Turkiet, Iran, Syrien, Irak, Jordanien och Egypten för att återta Golanhöjderna, uppger Pentagon-källor. Källorna tillägger, att Trumps ”olagliga” erkännande av israelisk suveränitet till Golanhöjderna inte stöds av USAs militära styrka, och detta isolerar Israel ytterligare med en massiv internationell opposition från FN, EU, Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Egypten, Ryssland, Turkiet , Iran, etc. Källorna uppger att Trump spelar rollen av israeliskt marionett fram till den dag han inte längre gör det.

Frågan om Golanhöjderna är ytterligare ”en spik i sionismens kista”, fortsätter källorna. De noterar, att den sionistiska tankepolisen Southern Poverty Law Center håller på att implodera, och demokratiska partipolitiker bojkottar ett möte som hålls av AIPAC-lobbygruppen (American Israel Public Affairs Committee). De bojkottar, eftersom de flesta amerikanska judar har vaknat upp till det faktumet att det var sionisterna som var de verkligt ansvariga till Förintelsen och nu vänder de dem ryggen.

robert-kraft  patriots
Robert (Bob) Kraft

Andra tecken på sionstisk kollaps sågs också i förra veckan när den ”sionistiska donatorn Bob Kraft kan bli tvungen att sälja sitt Patriot football team, och Brown University blir den första Ivy League-skolan där eleverna röstade med 69 % av rösterna för att avyttra företag som gör affärer med Israel”, noterade källorna.

Pentagon-källor uppger att frisläppandet av Mueller-rapporten som befriar Trump, kommer att leda till avklassificering av FISA (Foreign Intelligence Surveillance Act). Man kommer också att lämna ut Justitieministeriets inspektörsrapport, avveckla åtal och militärdomstolar. Vi har hört om allt detta tidigare, men tror att dessa tribunaler kommer att fortgå.

666

En god start skulle vara att arrestera Jared Kushner. Glöm inte, att det var i Kushners byggnad, på 666 Fifth Avenue, som man utvecklade ”vilddjurets märke” – microchippet för inplantat i människornas huvuden. Det finns tillräckligt med bevis på Kushners brottslighet, några påstår även att han är Antikrist.

Den fd CIA-operatören Robert David Steele noterar detta:

”Boken Kushner Inc. har skapat en storm av medieartiklar som påpekar att Jared Kushner kommer att följa sin far i hans fotspår rätt in i fängelset. Han har använt WhatsApp för att kommunicera med världsledare, för att kringgå alla officiella protokoll och kommunikationskanaler. Han har förrått presidentens förtroenden på ett flertal nivåer, begått flertalet bedrägerier mot skatter och fastighetslagar vilka har lett till att han blivit fråntagen sina rättigheter i Vita huset och dessa bäddar för misskrediterande beslut. Hans fru – presidentens dotter – har blivit utsatt för en verklig bimbo med rättigheter som trotsar tilltron.

Förutom att avskeda Kushner, frågar sig folk, varför högprioriterade pedofiler inte fängslas. På Quantas webbplats har man helt nyligen lagt fram mycket bevis med länkar från högkvalitativa kändisar till Jeffrey Epsteins pedofilö. Eftersom Trump har besökt denna ö och för att han är Kushners svärfar, måste han själv avlägsnas om han inte vidtar åtgärder på dessa fronter, säger CIA-källor.

shanahan
Patrick Shanahan

Brottsutredningen angående Boeings joystick-kapningar och flygplanskrascher är åtminstone ett tecken på att vissa åtgärder ha påbörjats mot kabbalen i USA. Även den nuvarande försvarssekreteraren Patrick Shanahan befinner sig under granskning för sitt engagemang, uppger Pentagon-källor.

Källor uppger att denna undersökning kommer att ”leda till att man granskar sin överdrivna militärutrustning”, korruptionen inom försvarsdepartementet och det militärindustriella komplexet, liksom korruption inom företag och amerikansk regering.

Den pågående offentliga exponeringen av kriminella handlingar gällande högteknologiska oligopoler är ett annat tecken. Det senaste exemplet, är hur tekniska företag olagligen och systematiskt använder sig av mobiltelefoner för att avlyssna människor för kommersiella och andra ändamål. Om du inte tror mig, försök då att prata om produkter du planerat att köpa och ta sedan en titt på vilka annonser som dyker upp på din skärm nästa gång som du surfar på webben.

5G.jpg

Självklart kommer inte sionisterna att gå tyst ut i natten. De högteknologiska företagen försöker till exempel få kinesiskt skydd i utbyte mot tekniköverföringar till Kina. En del av detta innebär löften om att ge kineserna fullständig kontroll över världens befolkning genom 5G mind-control-teknik, säger Pentagon-källor. Pentagon gör sitt bästa för att stoppa detta, tillägger de. Ytlig bekräftelse på detta kan ses här.

Sionisterna kommer också att fortsätta med att försöka använda datorgrafik till att sprida desinformation och propaganda. Det senaste exemplet är ytterligare en falsk Neil Keenan-video. Märk väl, att Keenan på den här videon bär en judisk kippa, medan den verkliga Keenan är romersk katolik. Min CIA-kontakt i Indonesien, som pratar språket och har bott där i 20 år, har bekräftat att de indonesiska myndigheterna inte känner till att Neil Keenan har anlänt till deras land. Han noterar också att den senaste videon och utskicket av den sammanfaller med cirkulationen med reella aktier till ett värde av 91,173 ton indonesiskt guld. ”Det här är ytterligare ett sätt för det (konkursmässiga) Rothschild när de försöker få tillgång till (guld) bunkrarna, men det kommer inte att se”, säger han.

Det kommer sannolikt att förekomma fler explosioner, sabotage, planerade väderkatastrofer och mer, som det döende sionistiska djuret sprider ut i alla riktningar.

Storbritannien, till exempel, är redo för en stormande hård Brexit med planer på att evakuera sitt ledarskap till bunkrar, säger MI6 källor. Den brittiska militären förbereder sig för att ta över logistik såsom mat och bränsleleveranser, ifall de finansiella systemdatorerna (bankomater, etc.) stängs av, säger de.

Som en sista notering för den här veckan, kan jag nämna att vi har fått många noteringar från våra läsare som påstår att vi är ”globalister”. Jag vill påminna mina läsare om, att allt jag gör är att jag rapporterar för världen hur den ser ut, inte sådan jag önskar att den vore. Hur som helst, behöver världen samarbeta för att få ett stopp på den pågående massförstörelsen av planeten, och det är vad världens ledare har börjat förstå.

 

 

 

 

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , ,

1 svar

Trackbacks

  1. Bakom Kulisserna om Fulfords Geo-politik | Filosofens blogg
%d bloggare gillar detta: