Åtal väcks mot prins Andrew i USA!

indected  clarire2

The Globe
11 april 2020

Han håller sig undan med hjälp av sin mamma drottning Elizabeth och hans kungliga släkt, den vanhedrande prins Andrew har i hemlighet åtalats av en federal grand jury som undersöker hans fd pedofil och party kollega Jeffrey Epstein och man öppnar nu för en utlämning till USA, säger insiders till Globe i en explosiv artikel.

Källor säger att hans smala lycka beror nu endast på de juridiska kunskaperna hos hans pit bull advokat, Clarie Montgomery, Londons toppadvokat i utlämningsärenden – som en gång räddade en av världens största diktator – från att få honom skamligt dragen till Amerika iförd handfängsel till en rättegång.

 Prins Andrew och Epstein föreställdes promenader genom Central Park, när Caroline hävdar att hon var på hans herrgårdDet här är hammaren som äntligen slår på playboy prinsen som har varit en så ökänd kvinnotjusare att han fick smeknamnet ”Randy Andy”.

Trots att han är far till två tjejer och en tronarvinge, umgicks han med Jeffrey Epstein ännu länge efter det att miljardären åtalats för att ha haft sex med en 14-årig ung tjej och fick mer än ett år i fängelse.

Insiders berättar att den 60-årige hertigen av Yorks åtal befinner sig nu förseglat och följs av hans avsnäsande amerikanska advokat Geoffrey Berman, som ville grilla Andrew angående Epsteins och hans kollegers inblandning i sextrafficking med unga flickor.

Men insiders tror att en annan advokat slog hål på honom – och erhöll en åtal mot Andrew. Men detaljerna är skrämmande.

Under tiden har FBI undersökt anklagelser från unga kvinnor som säger att de våldtagits eller utsatts sexuellt av Epstein, som hittades hängande i sin Manhattan-fängelsecell den 10 augusti, medan han anklagades för sexhandel. Hans död betecknades officiellt som ett självmord, men utredarna hävdar att han dödades – för att man ville tysta honom!

Lolita Express' air hostess who says she helped Bill Clinton pick ...

Lurad med löfte om modelljobb, säger Caroline Kauffman som idag är 26 år. Hon var livrädd för att lämna partyt där hon senare träffade Andrew och blev senare våldtagen av en annan gäst som tvingad till sig oralsex av henne i ett avlägset rum.

Ett foto taget vid den här tiden visar Andrew och Epstein, som vid den här tiden var en registrerad sexmissbrukare, när de strövade omkring i Central Park.

Ghislaine Maxwell faces questions after Jeffrey Epstein's death

Ett tidigare foto från 2001 på prinsen, då 41 år, tillsammans med sin arm om den då 17-åriga Virginia Roberts Guiffre, en av Epsteins sexslavar, tillsammans med Ghislaine Maxwell, miljardärens flickvän som fungerade som  producent i bakgrunden.

Guiffre anklagar Maxwell, som nu befinner sig på rymmen, och Epstein tvingade henne till att ha sex med Andrew efter en danskväll på nattklubben London Tramp och därefter intog de ett nakenbad där hertigen smeker hennes tår.

Maxwell påstår att hon inte kände till något, men hennes fd fästman berättar om hennes perversa sexliv – och Andrew nekar till att han känner Virginia och påstår att han aldrig har träffat henne. Men i ett annat explosivt avslöjande, berättar en fd betjänt att han såg prinsen när han famlade med Guiffre iförd en bikini på Epsteins Virgin Island egendom.

Nu när fördömande bevis befästs och han pressas av lagen blir Andrew självmordbenägen, säger källorna.

Såsom Globe har raporterat, påstår insiders att prinsen hade varit så skamfylld av att man var tvungen till att tömma hans mage efter att han hällt i sig en burk piller i sin våning i palatset.  Nu återstår hans enda hopp till Montgomery att hon kan hjälpa honom från att bli utlämnad till USA. Tidigare har hon räddat Chiles brutale diktator Augusto Pinochet från att sändas till Spanien för en rättegång gällande mänskliga rättigheter.

Detta som en påföljd efter att ha torterat tusentals politiska motståndare och mördat
3 000, flydde Pinochet rättvisan och dog i Chile vid 91 års ålder år 2006.

Prinsen fick den bästa advokaten som kan betalas med pengar, säger en expert. Men med hans familj och med allmänheten emot sig, och med pressen på honom att tvätta bort sitt rykte i USA kan bli för mycket att ignorera.

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, ,

1 svar

 1. Senator Dr. Scott Jensen from Minnesota:
  Hospitals Get Paid More to List Patients as COVID-19 and Three Times as Much if the Patient Goes on Ventilator (VIDEO), – – ”Right now Medicare is determining that if you have a COVID-19 admission to the hospital you get $13,000. If that COVID-19 patient goes on a ventilator you get $39,000, three times as much.
  http://www.womensystems.com/2020/04/huge-mn-senator-and-doctor-hospitals.html
  – För detta måste man ÅTALA – högt kriminellt!!!!
  – Samma info från Italia… =(dör man av hjärtattack m.m. – efterlevande få höjd försäkring betald om de går med att tillskriva orsak på corona.virus)

  With 80% of NYC coronavirus ventilator patients dying, some doctors are moving away from the treatment
  http://www.yourdestinationnow.com/2020/04/with-80-of-nyc-coronavirus-ventilator.html
  – avlivning försiggår öppet och mördarna får betald!!!!

  New York ICU Admissions Turn NEGATIVE For First Time
  http://www.informationliberation.com/?id=61366

  Corona statistik och info är Falska – hysteri med ”pandemi” skapas för andra målsättningar:

  U.K. Says Millions of Coronavirus Test Kits Bought From China Are Unreliable for Most Patients https://www.newsweek.com/uk-says-millions-coronavirus-test-kits-bought-china-unreliable-most-patients-1496506

  Spain, Czechia among other nations bought faulty test kits. All test results are wrong and all numbers and statistics reported on MSM are wrong. https://www.investmentwatchblog.com/spain-czechia-among-other-nations-bought-faulty-test-kits-all-test-results-are-wrong-and-all-numbers-and-statistics-reported-on-msm-are-wrong/

  https://www.naturalblaze.com/2020/02/cdc-announces-test-kits-for-coronavirus-dont-work.html

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/03/laura-ingraham-is-first-mainstream-reporter-to-discuss-faulty-who-coronavirus-mortality-rate-that-led-to-global-panic-video/

  Professor Francis Boyle of the University of Illinois
  https://www.naturalnews.com/2020-02-24-prof-francis-boyle-13000-death-scientists-hard-at-work-destroying-humanity.html

  Gilla

%d bloggare gillar detta: