Nyårshälsning från Swebbtv och ett stort tack till alla er som bidrar till att Swebbtv växer!

Mikael Willgert delar några tankar från det gångna året och säger något om vad som kommer prioriteras inom Swebbtv framöver. Han berättar att allt fler börjar ifrågasätta mediernas agenda. Det är en väldigt mörk agenda som leder till att gamla människor sägs upp från sina boenden och att istället migranter flyttar in där. Detta är något som sker på många platser i Sverige och ofta sker det under falska förevändningar. Den mörka agendan leder också till att människor förlorar sina jobb på grund av sina åsikter, för att ta ytterligare ett exempel.

Skiljelinjen mellan de gamla medierna och alternativmedierna handlar om att de gamla medierna jobbar FÖR den mörka agendan som influeras från de internationella finansintressena, medan alternativmedierna jobbar MOT den mörka agendan.

Mikael förklarar att Swebbtv har tittare inom alla samhällsklasser. Många av Swebbtvs tittare har genomskådat bedrägerierna, medan de som följer den mörka agendan ofta påstår att de gör detta av godhet. Men alltfler som följer den mörka agendan vaknar upp, och vi kommer fortsätta att tillsammans med våra tittare arbeta för att detta fortsätter ske.

Mikael har tidigare sagt att Swebbtv behöver alternativ som gör att beroendet av Youtube minskar. Han berättar att detta arbete pågår och att alternativ just nu utvärderas. Han avslutar med att tacka alla tittare för det gångna året och önskar ett riktigt gott år 2020. Ett stort tack till alla er som bidrar till Swebbtv!Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: