Slutet för det globala monetära skuldpenningsystemet är i sikte

Image result for gold backed currency

Peter B. Meyer
20+19-10-30

http://finalwakeupcall.info/en/2019/10/30/gold-storm-on-its-way/

Brottet mot mänskligheten

Tänk på att alla människor som lever i en värld av lögner och bedrägerier, som äter förgiftad mat, vilken gör dem sjuka, de går till en läkare för att få farlig medicin, vilket gör dem ännu sjukare, faller allt djupare i händerna på den medicinska maffian och blir kvar där tills de dör i full fattigdom, helt uppkörda av Deep State insiders.

Enligt eliten; utgör pensionärer av ”värdelösa ätare” och måste göras ”ekonomiskt produktiva” genom att mata dem med Deep States sponsrade mediciner, genom att muta läkare, för att fortfarande generera en vinst till dem.

Pengar är helt enkelt ett utbytesinstrument och måste ha funktionen som ett utbytesinstrument, med ett enhetsmått och ett värde. Detta är nu absolut inte fallet, eftersom vi tvingas använda värdelösa pengar, utöver det faktum att de används för att skinna och muta alla när som helst. Pengar bör baseras på naturliga egenskaper, såsom det faktum att de i sin tur är värdefulla, hållbara, delbara, enhetliga, bärbara, knappa och allmänt accepterade; dessa egenskaper är viktiga för att ett utbytesinstrument ska bli en ärlig standard för allmänt accepterad betalning.

Tänk på det; Guld har alltid varit värdefullt, medan skuld är någon annans börda, med bifogade opålitliga löften, vilka kan hamna att inte respekteras. Pengar som stöds av skuld är ett brott mot mänskligheten. Det är en Rothschild-uppfinning som hävdar att pengar är ett flöde av energi som genereras från råvaror, varor och tjänster, medan arbetskraft är nyckeln till all aktivitet på jorden. För att uppnå ett monopol över all energi, implementerade Rothschilds ett världssystem med slavarbete genom att utfärda skuldpengar genom deras privata centralbanksystem, som har genomsyrat hela världen. Detta pengaflöde skapar för dem en första strejkmöjlighet inom ekonomin.

Genom att besticka regeringar kan de skinna utomstående på sin värdefulla energiproduktion och därmed fylla några insiders fickor. Pengar som skapas av ingenting, med stöd av skuld, bör inte tillåtas köpa värdesaker, eftersom det är vanligtvis ett bedrägeri. Men så länge illusionen hålls vid liv att skuldpengar har ett värde, och vi fåren tror på denna fantasi, kommer detta bedrägeri att fortsätta.

 

Guldbaserat finanssystem är okränkbart

Vilka är fördelarna med ett guldbaserat monetärt system? Den första lite förståeliga fördelen är att guldbaserade finansiella system är nästan fullständigt immuna mot alla storskaliga uppsving eller misslyckanden. Det beror på att tillgången på kredit regleras strikt av ekonomins storlek. Bankirer begränsas av sina guldreserver från att bevilja för många lån.

Centralbanker förvärrar ekonomin istället för att förbättra den; medan de samtidigt har sänkt räntorna till noll och nyligen till negativt territorium under de nio åren efter krisen ’08. Men de har också använt kvantitativ lättnad, eller QE. Detta är helt enkelt uttryckt, tryckningen av mer pengar, vilket de körde under 3 omgångar, och som de nu börjar med en djärv fjärde omgång, det är en skam att fortsätta pumpa mer likviditet till ekonomin.

Så efter en kort och otillbörlig flirt med ”normalitet” är Fed definitivt tillbaka till sina gamla, korrupta knep att råna medelklasserna för att belöna de rika. Det trevliga med detta är att det hela är förutsägbart. Mer falska nya pengar. Mer skuld. Fler galna uppsving, med skrämmande misslyckanden. Och naturligtvis mer inflation, men ingenting i horisonten för att räta ut detta struntprat.

Den tillkännagivna QE4 kommer att innebära att de köper giftiga tillgångar från 4 svaga ”Too Big to Fail” banker till ett nominellt värde. Det kommer att överföra marknaden till Exponential Bailout-territoriet och inför ytterligare $ 20 miljarder till bankräddning i november 2019.

Det bästa hoppet för att priserna på guld, silver och andra ädelmetaller ska stiga är att marknadsriggarna misslyckas, och det bästa måttet på deras misslyckande är hur mycket pengar de behöver från centralbankerna för att rädda dem! I USA har bankräddningarna stigit till 240 miljarder dollar och till och med det är inte tillräckligt!

Som en konsekvens av detta meddelade Federal Reserve tidigare i oktober att den skulle fortsätta att pumpa upp till 75 miljarder dollar på penningmarknaderna fram till början av november, med mer och mer framöver om det behövs. Men det är inte allt. Fed injicerar också pengar i systemet som en del av sitt ”reservhanteringsprogram”; det började med $ 7,5 miljarder. Tillsammans bör dessa initiativ lägga över 850 miljarder dollar nya pengar i systemet under de kommande 12 månaderna – även utan en tillåten kris. Men pengarna de får är troligtvis inte så värdefulla som de hoppades. Hela systemet kommer snart att drunkna i nya dollar, vilka kommer att förlora i värde snabbare än någonsin tidigare.

Så kommer skulden att växa snabbare, vilket så småningom är skulder som innehas av allmänheten, inklusive pensionärer. De kommer snart att utgöra 95 % av BNP inom ett decennium. Med andra ord kommer allmänheten att få hålla i påsen; lämnar den före detta medelklassen arg, skuldsatt och hopplös.

Dessutom kommer QE4 att resultera i mer tryckning av fiat-valutor, vilket minskar det ”falska” värdet för varje fiat-valutaenhet, medan guld + silver, som är de konkreta formerna av pengar ökar i ”verkligt” värde. Vissa analytiker förväntar sig att guld kommer att gå upp till 10 000 USD / ounce. De kallar trenden, med ”högre låga” och den ”högre höga”.

Säkert; guld har ackumulerat, från i maj i år och fram tills idag, en ökning med 20 % och har blivit den bästa tillgången. Guld kommer att fortsätta sin påbörjade korrigering när centralbankerna skriver ut mer och fortsätter att sänka räntorna under noll och försätter världsekonomin i allvarligt problem. Detta sker bakom kulisserna, vilket är kaos och vad som planerades för att förstöra det gamla monetära systemet. Detta bekräftas också av övervärderat värde på banker med 430 % vilka behöver en räddning. Avslutningsvis; Bankerna befinner sig i ett misslyckat läge. Och som intrycket har gjorts skulle detta vara slutet för dem, ett utvidgat nytt räddningsprogram har tillhandahållits, bli inte chockad – 20 miljarder dollar!

 

Slutet på det globala monetära skuldpenningsystemet är i sikte

Det har påpekats tidigare; den verkliga makten i denna värld är i händerna på Deep State och Rothschild-ägda International Banking Cartel. Tiden har kommit och är faktiskt sedan länge försenat när det var nödvändigt att bevisa, avslöja och öka medvetenheten om förekomsten av detta kontrollnät. Det är ett oåterkalleligt faktum i livet. Men de flesta analytiker på marknaden för ädelmetaller fortsätter att begrava sina huvuden i sanden av falskheter, och av olika skäl kommenterar de bara ”marknadens beteende”.

Fråga; Varför vill Deep State kontrollera priset på ädelmetaller? Eftersom deras makt är baserad på de falska roliga pengarna som de emitterar, och ett verkligt marknadspris på ädelmetaller skulle mycket tydligt avslöja den ständiga förlusten av köpkraften för deras falska pengar, vilket således skulle erodera deras kraft betydligt, eller till och med förstöra dem. Nu är ”Varför” känt för kontroll, låt oss ta en titt på ”Hurudan” deras kontroll är: Centralbankerna vet alla att priset på ädelmetallerna är under deras stränga kontroll för att förhindra en ökning till ett verkligt marknadsvärde.

Fram tills helt nyligen hade dessa centralbanker inget intresse av att förvärva guld till  sina reserver, eftersom de var nöjda med sin verksamhet baserad på fiatpengar. Men nu när centralbankerna är medvetna om det stora problemet om att det finns ett absolut enormt skuldbelopp i världen, och att dess förestående brist på medel, har de ett förnyat intresse av att få guld till sina reserver, till det billigast möjliga priset. De föredrar därför det fortsatta undertryckandet av priset på ädelmetaller och tystar ner det. Den övervägande frågan är deras egen solvens och inte privata investerares eller företagens välbefinnande.

Dessutom har den sista tidsfristen gått för US Inc./Federal Reserve / Central Bank Cabal för att komma med kvadrilljoner i guld för att återbetala skulder för att hålla deras fiat Global Monetary System flytande. De kan nu helt ha tappat kontrollen över USA och det globala monetära systemet.

Det förväntas att det snart kommer att finnas ett tillkännagivande om ett globalt guldfördrag som uppmanar alla länder inklusive USA att använda Gold Standard. 209 nationer i BRICS Alliance valutor kommer så småningom att omvärderas och slutför övergången till ett guldbaserat QFS-Global Monetary System.

 

Enorma skuldbördor hindrar köp av ädelmetaller

När det gäller marknaden för guld och silver från företag och privatpersoner bör det noteras att den stora majoriteten av båda grupperna – företag och privatpersoner – är mycket belastade med skulder. Deras överdrivna dagliga intresse är att upprätthålla solvens och att kunna betala sina skulder med fiatpengar.

Så båda grupperna har inte råd att ta ut medel från pågående verksamhet och investera dem i guld eller silver på grund av behovet av att betjäna sina nuvarande stora skuldbelastningar och för att förhindra konkurs, medan det stillastående priset på ädelmetaller gör det nästan omöjligt att överväga att placera medel i guld eller silver för investeringsändamål.

Således har guld- och silvermarknaderna för företag och privatpersoner reducerats till en liten minoritet som är skyldig så lite fiatpengar att de har råd att köpa guld och silver och kan  vänta på att det till slut ökar till mycket högre priser, när detta legendariska skit träffar de underblåsta. Och detta förklarar ”hur” de internationella bankirerna har kunnat hålla priset på guld och silver så lågt.

Under de senaste månaderna har det stigande priset på guld varit mycket oroande för den internationella bankkartellen och de gör nu allt de kan för att stoppa tidvattnet. De som hjälper dem är företag av insiders och privatpersoner som kommer att likvidera sina innehav av ädelmetaller för att få en snabb vinst.

Om priset på guld, trots denna situation, fortsätter att stiga mot en allvarligt ökande mängd världsskuld, utgivna av bankkartellen, kommer den lilla minoriteten som har samlat guld och silver på en död marknad att förvandlas till en massa köpare som vill förtjäna vinster, och en rusning kan äga rum, men trots den bedrägliga manipulationen kommer priset på guld och silver ta sig till outgrundliga höjder. ”Vänta och se” innan du köper, kan förvandlas till ”gör det nu!”

Deep State trodde att genom att manipulera priset på guld för att hålla det lågt och kontinuerligt kunde man köra ner det när det skulle stiga något, vilket borde avskräcka världen från att investera i guld. De har emellertid inte insett att de inte har att göra med enkla och okunniga privata investerare, utan med intelligenta individer, som lätt kan se genom charaden som utövas av myndigheterna.

Det låga priset på guld har varit ett utmärkt incitament för investeringar från ryssarna, kineserna och andra österlänningar. Det finns ett konstant flöde av guld som rör sig från väst till öst, eftersom Kina och förmodligen andra länder också vill avyttra sig dollar och få guld, vilket är en fysisk tillgång oberoende av alla politiska enheter.

Den kinesiska centralbanken har distribuerat sina fordringar på dollarsaldon, tjänade genom exporthandel till olika enheter, kommer att göra vad de kan för att få materiella tillgångar runt om i världen med sina dollar. Kanske koloniserar kineserna Centralafrika och köper upp dess jordbruksmark och mineraluppsättningar med amerikanska dollar som de tjänade på sin export till USA? Ganska ironiskt nog främjar USA de kinesiska intressena på detta sätt!

Den ryska centralbanken har minskat sitt innehav av dollar till ett minimum, och köper ständigt guld, som ryssarna kommer att hålla i Ryssland. I ett betydande drag har Ryssland nyligen eliminerat mervärdesskatten på guldköp för den ryska allmänheten.

 

Guld och silver är riktiga pengar och kommer att blänka

Att lägga till mer kontanter och billigare kredit betyder mer inflation som förblir centralbankernas enkla val. Det pressar upp priserna och simulerar en boom. Trump Team tror att de kanske kan få Dow upp till 30 000 i tid före nästa års val. Så vitt det är känt är detta den första omvalstrategin i historien som uttryckligen är knuten till Dow.

Huruvida aktie- och fastighetspriser kommer att stiga eller inte, är inte känt med säkerhet. Men om dessa priser stiger, förvånar du dig inte om guld och silver inte ökar ännu mer i förhållande till detta. Guld och silver är riktiga pengar. När falska pengar försämras och blir uppblåsta kommer dessa två att lysa.

I slutändan kommer den icke betalbara skulden att driva priset på ädelmetaller till stratosfäriska höjder, det är säkert. Var uppmärksam och köp ädelmetaller innan det är för sent. Kom ihåg; Gulddagarna för de skuldstödda fiatvalutorna är över. Världen går mot valutor som kan lösas in till fasta mängder guld.

Mänsklig natur är vad den är, vid någon tidpunkt kommer folk att rusa till guldet, vilket får priset på guld att gå in i ett otänkbart högt territorium, tills det så småningom når oanade höjder.

Var stödjande och dela denna viktiga ekonomiska information med alla dina kontakter och motivera dem att göra detsamma med dem. Många kommer att vara tacksamma för ögonöppnaren.

 

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: