Blev Theresa May avsatt för krigshandling mot USA? Drottningen nästa?

Vi har berört ämnet för Very British Coup d’État i det förflutna men inte tillräckligt ofta.

När avklassifieringen har skett kommer vi att få höra mer om hur den amerikanska mardrömmen vi levt i faktiskt är en produkt av upphetsade brittiska fantasier som konsumerat genom Great Game.

https://phibetaiota.net/2019/05/mongoose-theresa-may-fired-for-act-of-war-against-usa-queen-next/

Innan den tvivelaktiga arbetsprodukten som beställts av Hillary Clintons kampanj blev känd som ”Pee-Pee Dossier” eller som ”Steel Dossier”, kallades dessa inom FBI för ”Crown material”. Varför kan man fråga sig?

privy

Vincent Vendetta berättar för oss: ”Kanske beror det på att Operation Crossfire Hurricane, vilket är vad de kallade operationen, för att ta ner en vederbörligen vald amerikansk president. För det mesta skedde det på brittisk mark … Jag tycker att det är viktigt att förstå att Operation Crossfire Hurricane var ett brittiskt statsprojekt, ett tvärpartiprojekt, vilket innebär att de var alla inblandade [och] Theresa May är skyldig till att ha begått en krigshandling gentemot USA, på order av Hennes Majestät Drottningen Elizabeth II och hennes Privy Council … Avklassificeringen av dessa dokument kommer att visa hur Storbritannien riskerade allas våra liv för att dölja sina brott.

Det råder inget tvivel om den brittiska skulden att störa USA:s val. May hade kanske överlevt utan Brexit, men Brexit förseglade sitt öde. I Frankrike har Le Pen tagit ner Macron. Merkel, sitt lands förrädare, är nästa.

brennan  Image result for james comey  clapper.jpg  hayden  pompeo
John Brennan               James Comey    James Clapper        Mike Hayden     Mike Pompeo

Det är uppenbart att Hillary Clinton – som blev anmäld av Robert Steele till FBI för förräderi, pedofili, välgörenhetsbedrägeri och valbedrägerier – samverkade med den brittiska kronan (vilket gör Clinton till en agent för en utländsk makt – en odeklarerad och oregistrerad agent för en utländsk makt) liksom John Brennan, James Comey och från de etiska sidorna även James Clapper. Mike Hayden får en speciell cell i Guantanamo efter att ha möjliggjort en hel del övervakning utan dröjsmål vid NSA och sedan utfört överlämnanden, tortyr och mord med drönare för CIAs räkning.

Kronan skulle vara välförtjänt av att man hoppade över prins Charles – en påstådd pedofil av episk storhet bland pedofilins elit inom Europa – och låta makten gå direkt till prins William. Det borde inte längre finnas något ”speciellt förhållande” mellan Förenade kungariket och USA. Samtidigt som människor likt Mike Pompeo var alltför villiga att förråda presidenten och som ingick i ”lögnarklubben” som leddes av Storbritannien, borde alla tas ner. Vi måste starta om.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: