Tänkte Nancy Pelosi låta mörda president Trump?

Published on Jan 21, 2019

Låt mig fråga dig en sak, varför var Nancy Peloi så ivrig att lämna landet för några dagar sedan? Varför planerade hennes barn och barnbarn att de skulle befinna sig på flygplanet som president Trump stoppade? Jag menar, hennes medpassagerare skulle vara totalt 92 personer inklusive 6 demokrater och deras familjer samt en hel del bagage?

Relaterad bild

Varför planerades flygningen med ett militärplan? Varför bad Pelosi om att personligen välja ut besättningen till det militära flygplanet? Kanske ville Nancy vara säker på att ha Pelosi-allierade militärer som besättning? Vad tror du?

nato-huvudkvarter
Natos huvudkvarter i Brüssel

Varför var Pelosis första stopp på resan på NATOs huvudkvarter i Brüssel? Jag ska berätta varför. Därför att Pelosis delegation planerade att träffa NATO-chefer, amerikanska militärledare och nyckelpersoner.

Vilka var då dessa viktiga allierade som Pelosi planerade att träffa? Tja, här finner du soroskabbalisten Merkel i Tyskland, så har du Rothschild kabbalisten Macron i Frankrike. Och glöm inte den djupa statens kabbalist i Storbritannien, den bullrige Jucker i EU.

Här är en annan fråga att bry din hjärna med. Varför i helvete skulle Adam Schiff också med på resan med Nancy? Här ett intressant faktum som de flesta inte känner till:

jfk

Innan John F Kennedy mördades i november 1963, åkte hela det dåvarande kabinettet till Tokyo, Japan. Det luktar JFK-mordplaner kring detta, då dagens kabinett också skulle lämna landet.

pelosi-schumer
Nancy Pelosi och Adam Schiff

Kanske är det bara jag, som ser ett liknande mönster med Nancy Pelosi och Adam Schiff? Kan de ha förberett ett nytt kabinett med Nancy Pelosi, så jag frågar igen, varför ville dessa djupa statens demokrater till varje pris komma ut ur landet?

Varför blir de så upprörda över att Trump förbjöd dem att flyga iväg? Varför ville Pelosi lämna landet tillsammans med Adam Schiff och 6 andra demokrater? För att inte tala om de 85 anda familjemedlemmarna, och detta mitt under en pågående statlig nedstängning? Tycker du inte, att det låter lite konstigt? Det låter helknäppt!

trump-nekar

Kan det här ha varit djupa statens och Nancy Pilosis plot för att mörda Trump och Pence för att sedan ersätta dem med Nancy Pelosi som USAs president?

Låt oss avslöja vad vi redan vet. Vi har redan det faktum, och från en mycket betrodd källa – Dr. David Junda, (han har bl a jobbat för Reagan-administrationen i Vita huset och är väl insatt i det som försiggår där. Red anm.) som känner till att det har förekommit minst ett dussintals mordförsök på president Trump.

jfk

Det är en verklig skattkista med frestande och tillfredsställande okänd information, inklusive en hel del smuts om John Brennan och James Clapper. Jag vet inte om du inser det, men Trump är skyddad. Jag menar, alla tror att han kommer att sluta så som JFK. Men jag tror att skillnaden mellan Trump och JFK är följande:

Donald Trump har militärens stöd, han har Secret Service som skyddar honom, men jag tror också att han har en annan from av skydd som han betalar för ur egen ficka för sig själv och sin familj. Förutom den information du just nu har gett oss i den här videon, men låt oss inte glömma att presidenten och vicepresidenten tillhör staten.

speaker

Så har vi ett tweet från Donna Brazile, där hon tweetade ett kryptiskt meddelande som hela världen kan se. ”Ordförande Pelosi idag president Pelosi” och därunder ”President Pelosi”. Vad kan detta tweet betyda?

Kan det vara ett kodat meddelande till sina medkonspiratörer? Känner du till att Nancy Pelosi är den tredje i raden att bli president?

Ja, du har rätt, om Trump och Pence skulle bli dödade, är det hon – i egenskap av kongressens ordförande – som blir nästa president.

Nancy Pelosi blir president, eller ska jag säga Fru President!

Låt oss tänka på det här nån minut. Vilken är successionsordningen för presidenten om någonting händer med POTUS? Då går den över till vice presidenten. Vad händer om något händer vice presidenten, vem blir då president?

Du gissade rätt, det blir Nancy Pelosi. Så den frågan jag ställde här i början av den här videon börjar göra det lite mer meningsfullt förstår du. Nancy Pelosi som första kvinnliga president i USA! Så varför tror du att Trump förhindrade Pelosi och hennes sällskap att åka iväg på sin resa i sista minuten?

Varför meddelade Trump att han skulle hålla ett viktigt tal i Vita huset den 19 januari 2019? Varför har presidentens alarmsystem blinkat rött under de senaste dagarna i hela landet? Är det av en slump? Vi vet alla att det inte är av en slump. Men kom ihåg en sak:

Trump och hans närmaste medarbetare ser allt, de hör allt, och de känner till allt. Så lita på planen! President Trump kände till allt som gällde Pelosis och den djupa statens mordkomplott redan långt innan den skulle verkställas och lämpliga motåtgärder infördes omedelbart av Trumps team för att följa deras ussla men också bristfälliga komplott. Räkna med militär underrättelsetjänst, marinen och USMC (United States Marine Corps).

President Trump är mycket välskyddad. Det finns tre lager nästan ogenomträngligt skydd, inte bara Secret Service. Det finns ingenting som den djupa staten kan göra för att skada presidenten. Speciellt inte när han är utvald av Gud för den här tiden. Så du behöver inte oroa dig. Att oroa sig, är bara tecken på brist på tro, bästa patrioter. Varför tror du att Trump stoppade Pelosi? Tror du att Trump är dum? Han är allt annat än enfaldig. Han innehar den fjärde bästa schackmästartiteln i världen.

Bildresultat för nsa huvudkontor
NSA

Sedan i november 2018 har NSA avlyssnat Pelosi och den djupa statens komplott om ett kuppförsök och informerade Trump omedelbart. Trump och hans stab förberedde betet för att fånga in Pelosi och hennes djupa statens medlöpare. Militär underrättelsetjänst, NSA och USMC fanns där och uppmärksammade dem och de har befunnit sig under ständig uppmärksamhet sedan dess.

Varje kommunikation till och från Pelosi och hennes djupa statens medkonspiratörer lagrades av NSA. Vi såg allt, vi hörde allt, vi har allt – NSA, militären och Trumps team. NSA fångar upp varje mobiltelefon, varje telefonsamtal, varje textmeddelande, epost, varje bite av internetaktivitet, varje enskilt sök på Google, Gmail-utkast från alla och överallt i världen.

Det borde inte vara okänt för dig, att varje ord du skriver in på internet hamnar hos NSA i samma sekund som du har skrivit det. Varenda fjuttig information samlas in och sparas i det enorma NSA datacentret i Fort Meade i Maryland och i Utah. NSA är större än både CIA och FBI tillsammans. Så Nancy Pelosis och den djupa statens kupplaner var registrerade.

 



Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, ,

1 svar

Trackbacks

  1. Tänkte Nancy Pelosi låta mörda president Trump? – Life, Death and all between
%d bloggare gillar detta: