Expert: Vindkraft bär inte sin kostnad | ”Funnits konsensuskultur”

https://www.youtube.com/watch?v=J2Vc-l8nXt8

2023-05-22
Riks

Biträdande professor Christian Sandström intervjuas av Daniella Hansson om sin, Madeleine Staafs och Christian Steinbecks artikel i Kvartal om vindkraften som ett svart hål där skattepengar slukas. https://kvartal.se/artiklar/vindkraft…

Sandström berättar om hur 95 procent av vindkraft som byggts på senare år är utlandsägd. Och hur man inte hittat någon lönsamhet i driften. Vindkraft kommer helt enkelt aldrig att bli en bra affär menar Christian Sandström.Kategorier:klimatet, Media, Naturen, naturförstöring, Rättsstat, Svensk politik, Video

Etiketter:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: