GitmoNytt: Biden-regimen förorsakar medicinbrist; Saltzman fick uppskov med hängning; Amy Corney Barrett åtalas …

Miljontals patienter kan inte hitta mediciner för att behandla livshotande sjukdomar eftersom USA står inför sin största medicinbristkris i modern historia. En brist på antibiotika har fått patienter att leta igenom flera apotek för att hitta amoxicillin, ett vanligt antibiotikum, och onkologiska patienter som berövats smärtstillande medel utstår ofattbart lidande. Även Tylenol för barn har blivit ont om. Över 300 en gång vanliga mediciner förekommer nu på FDA:s bristlista, och den kriminella Biden-regimen har bildat ett rådgivande råd för att undersöka de bakomliggande orsakerna till den vaclande drogmarknaden och utnämner Xavier Becerra till kommitténs ”tsar”. Regimens hegemoniska hälso- och sjukvårdssekreterare tillskrev snabbt olyckan till ”pågående Covid-19-problem med leveranskedjan” – en uppenbar lögn.

Som rapporterades denna vecka råkade amerikanska specialstyrkor på ett lager fyllt med antibiotika och smärtstillande medel som skulle ha gått till Ukraina om de inte ingripit. De beslagtog medicinerna men måste nu hitta ett sätt att släppa ut dem på marknaden igen – en utmanande uppgift eftersom Deep State-agenter för ondskan helt enkelt kan snatta dem igen.

”Det här är en speciell typ av förräderi”, sa en källa på general Eric M Smiths kontor till Real Raw News. ”Vårt ansvar är att ställa brottslingar inför rätta, men, du vet, att dispensera läkemedel finns inte i vår arbetsbeskrivning. Vi har lite på fötterna. Medicinerna är en del av ett större problem – den olagliga administrationen har rensat USA och skickat Ukraina vår gas, mat, vapen och mediciner. De berikar sig själva och Zelensky medan vi här hemma lider. Administrationens råd som utreder brister är en bluff – det är de som orsakar all brist; de ger bort gården. De hatar Amerika, konstitutionen, och de plundrar vår stora nation.”

White Hats, tillade han, tror att regimen har hyrt ut hundratals eller tusentals lager från kust till kust för att lagra snattade mediciner, för den som plundrades av specialstyrkor innehöll endast ett fåtal typer av mediciner – penicillin, amoxicillin, oxikodon, hydrokodon och fentanylplåster – långt ifrån de 300 på FDA:s lista. De har också accepterat möjligheten att båtlaster och flyglaster med droger redan har nått ukrainsk mark.

Han liknade att hitta drogerna med att hitta en nål i en höstack.

”Det finns fyra miljoner lager i USA. Även om vi tittade på sådana inom några mil från flygplatser och hamnar — det är fortfarande runt två miljoner. Vi kan bara åstadkomma så mycket, säger vår källa.

Förutom utredningstekniker förlitar sig White Hats på tips från whistleblower för att fånga och fängsla brottslingar från Deep State. Tips hjälpte dem att hitta och förstöra adrenochrome, vaccinlager och kloningsanläggningar. Vår källa sa att White Hats behöver en hög spetskompetens för att få tillbaka de stulna medicinerna. Det andra alternativet, tillade han, skulle vara att fånga Xavier Becerra, som har funnits på White Hats lista över de 10 mest eftersökta sedan han tillträdde kontoret den 19 mars 2021.

Men vår källa sa att Becerra har gömt sig i Polen för att undvika militär arrestering.

”Förutom att han lever i exil är han bland de mest skyddade av Deep Staters. Vi har konkreta bevis för att han är någonstans i Warszawa. Att få honom kommer att vara som när vi fick Walensky – i väntan på ett misslyckande. Annars gör vi så gott vi kan, lär oss vad vi kan och hoppas att Cyber ​​Command får reda på något som leder oss till vart än administrationen lagrar stulna mediciner, säger vår källa.

Ett läkemedel som inte finns med på bristlistan är för övrigt Pfizers Paxlovid, som utses som ett botemedel mot Covid-19.

White Hat-läkare vid Womack Army Medical Center, Fort Bragg, undersöker rapporter om att Paxlovid orsakar hjärnskador.


Vid specialstyrkans räd hittades läkemedelslager på väg till Ukraina

https://realrawnews.com/2023/05/special-forces-raid-regime-warehouse-filled-with-drug-shortage-meds-headed-to-ukraine/

South Dakotas guvernör Kristi Noem undertecknade denna vecka en verkställande order för att undersöka orsaken till en rikstäckande drogbrist som har förvärrats sedan den kriminella Biden-regimen stal valet 2020 – White Hats tror dock att de har en klar uppfattning om varför sjuka amerikaner inte kan hitta basläkemedel som antibiotika: administrationen hamstrar lager av mediciner och skickar dem utomlands till Ukraina.

USA:s specialstyrkor gjorde förra måndagen en razzia mot ett lager i Staten Island, New York, där de förväntade sig att hitta lådor innehållande hundratusentals ammunition på väg till skattemyndighetens byggnader över hela landet. När regimen gav IRS 80 miljarder dollar för att anställa och beväpna tusentals nya brottsutredningsmördare förra året, beordrade tjänstens galna kommissarie, Charles Rettig, alla typer av vapen under solen. Rettig gick i pension i november 2022, men hans efterträdare, Danny Werfel, svor trohet till Joseph Biden och lovade att öka IRS-intäkterna, med pistolhot, om det skulle behövas. Real Raw News har rapporterat om White Hats försök att beslagta nämnda vapen innan IRS-agenter kunde använda dem för att rikta in sig på amerikanska medborgare.

En källa på General Smiths kontor berättade för RRN att generalen hade fått ”trovärdig underrättelse”, och pekade på ett 7 500 kvadratmeter stort lager fyllt från golv till tak med ammunitionslådor. Han sa att tipsaren var känd för att ge korrekt information och att han gav general Smith exteriör och interiör stillbilder av anläggningen. Bilderna visade berg av stål- och trälådor med stencilerad skrift som anger kvantitet och kaliber.

Tipsaren sa enligt uppgift att lagret skulle tömmas inom fem dagar, även om det är oklart hur han fick den informationen. Icke desto mindre behandlade general Smith spetsen som han skulle göra evangeliet – tillräckligt solid för att utdela ett triumferande slag mot Deep State-hegemonin.

Som han ofta hade, konfererade general Smith med 5th Special Forces Groups befälhavare Brent Lindemen, och tillsammans formulerade de en plan. De var tvungna att fatta ett logistiskt beslut om att konfiskera eller förstöra ammunitionen. Att förstöra det innebar att man riggade sprängämnen, vilket skulle ha utlöst en pyroteknisk visning i 4 juli-stil, skadat närliggande hem och företag och väckt oönskad uppmärksamhet. Således valde de ett mindre kavalleris tillvägagångssätt. Specialstyrkor skulle bryta upp lagret och bemanna det tills lastbilar kom för att tömma platsen. De skulle då göra förarna/lastarna ur funktion och beslagta fordonen.

”Låt oss vara raka. Vi kan använda ammunitionen för det kommande kriget, säger general Smith till överste Lindeman.

Men när specialstyrkor infiltrerade lagret i måndags på morgontimmarna hittade de ingen ammunition. Ammunitionslådorna rymde tusentals flaskor med medicin för närvarande på FDA:s läkemedelsbristlista: allt från amoxicillin till fentanylplåster, från penicillin till tramadol och oxycontin, ett smörgåsbord med antibiotika och narkotiska smärtstillande medel. De hittade också fraktmanifest där det stod att lådorna skulle transporteras till John F. Kennedy International Airport, med en slutdestination i Warszawa, Polen.

”Röda flaggor gick upp just då,” sa vår källa, ”och det var direkt uppenbart vad som pågick. Den enda anledningen att skicka något till Polen är att det ska åka lastbil från gränsen till Ukraina. Vi vet att den olagliga administrationen skickar vapen dit, men de har inte sagt att de tömmer medicinreserverna. De stjäl medicin för att ge till Ukraina.”

Specialstyrkor, sade han, meddelade sin upptäckt till överste Lindemen, som informerade general Smith om flykten. De beordrade specialstyrkor att inta en defensiv ställning runt lagret och invänta ankomsten av den som kom för att tömma förrådet.

De hade inte väntat länge; följande morgon drog tre traktorsläp in på parkeringsplatsen. En backade till en lastkaj och både förare och passagerare låste upp släpvagnsdörren, varifrån ett halvdussin man, förmodligen lastningspersonalen, hoppade ut och väntade på att föraren skulle öppna frakt/mottagningsdörren till lagret. Föraren gled upp ståldörren och fann sig själv stirra ner i mynningen på ett dussin gevär.

Föraren försökte dra en pistol från ett axelhölster och sköts ihjäl, medan arbetarna, som tydligen inte talade engelska, ropade på spanska, ”Somos temporales. Nos damos por vencidos”, eller ”Vi är tillfälligt anställda och ger upp.”

Deras definition av kapitulation trotsade logiken. En av dem slängde upp en Heckler & Koch MP5-kulpistol när en kula från specialstyrkorna punkterade hans panna och dödade honom omedelbart. Specialstyrkorna uppfattade att resten var ett hot och sköt ner föraren, passageraren och de andra lastarna omringade sedan de andra två traktorsläpvagnarna och beordrade de åkande att stiga av eller skjutas ihjäl.

”Det avslutade eldstriden. Resten ville inte bli dödade. Femte specialstyrkan lät faktiskt dessa besättningar lasta lagrets innehåll på släpvagnarna. Vi är ganska säkra på att alla förutom människorna i hytterna var illegala som trodde att de bara var anställda för att göra ett jobb – som de du ser stå utanför vilken Home Depot som helst. Vårt folk tog kontroll över lastbilarna och vi har nu medicinerna från lagret, för nu. Det råder ingen tvekan om att det var tänkt för Volodymyr Zelensky. Berövande av medicinering orsakade förmodligen döden för många bra amerikaner. Nej, vi hittade inga kulor i lagret, men det här var ändå en betydande seger”, sa vår källa.


Saltzman beviljades ”Stay of Execution”

https://realrawnews.com/2023/05/saltzman-granted-stay-of-execution/

Viceamiral Darse E. Crandall gjorde på måndagen det aldrig tidigare skådade draget att bevilja en ”uppskov med avrättning” för General Chance Saltzman, som var planerad att hänga på Camp Blaz klockan 10:00 i går morse, sa en JAG-källa till Real Raw News.

Som rapporterats tidigare, fann Office of Military Commissions och JAG Saltzman skyldig till förräderi och medhjälp till fienden, och en panel med tre tjänstemän beslutade att han fick det maximala straffet – döden.

Klockan 8:00 fick Saltzman, efter att ha ätit det som skulle ha varit hans sista måltid, beskedet att han inte skulle hänga i ett rep den dagen.

Amiral Crandall, sa vår källa, hade inte spridit sin motivering för att skjuta upp avrättningen, inte heller hade han sagt om det var permanent eller ett uppskjutande.

”Det är definitivt en första. Galgen stod klar och några tjänstemän hade flugit in för att bevittna avrättningen. Men adm. Crandall måste ha haft en anledning att avbryta det. Dagen innan, söndag eftermiddag, talade Saltzman med JAG-utredarna, vilket är ovanligt eftersom när en dom väl har getts, finns det inga fler intervjuer eller förhör, säger vår källa.

Saltzman tillbringade cirka tre timmar med att prata med utredare, tillade han.

”Intervjun skulle inte ske utan amiralens godkännande. Jag spekulerar bara här, men du vet, Saltzman måste ha sagt något för att få uppskov. Just nu är de enda som vet vad han sa utredarna och adm. Crandall. Normalt gillar han att få dessa avrättningar över med ASAP, säger vår källa.

Real Raw News kommer att dela ytterligare information när vi får den.


Trumps författare har beseglat åtalet mot SCJ Amy Coney Barrett

https://realrawnews.com/2021/03/trump-authors-sealed-indictment-on-scj-amy-coney-barrett/

På sin sista dag i Vita huset, den 19 januari, var Donald J. Trump medförfattare till en uppsjö av förseglade anklagelser, varav en anklagar högsta domstolens domare Amy Coney Barrett för höga brott och förseelser mot Amerika och dess folk, sade en före detta USDOJ anställd som hjälpte Trump och dåvarande tillförordnade AG Jeffrey Rosen att undersöka ärendet.

Vår källa sa att Trump tillbringade flera dagar med att fundera på om den 49-åriga sjubarnsmamman formellt skulle åtalas, men drog slutsatsen att Barrets svek mot både honom och den amerikanska konstitutionen inte kunde förbli ostraffat.

”Trump är en barmhärtig man som är villig att acceptera nästan vem som helsts ursäkt, men han kunde inte ge henne ett frikort. Inte efter hennes ultimata svek”, sa vår källa.

Den 26 september tillkännagav Trump triumferande sin nominering av Amy Coney Barrett i en ceremoni i Vita husets rosenträdgård inför en publik med topptjänstemän i Washington, andra dignitärer och familjemedlemmar. Barrett sågs som den konservativa affischtjejen som skulle skapa jämlikhet till Högsta domstolen och stoppa den liberala vänstern från att kapa presidentvalet 2020. I flera veckor har Trump kämpat för henne och visat upp henne vid alla möjliga tillfällen.

Senaten bekräftade henne inför högsta domstolen den 26 oktober och två dagar senare högg hon Trump i ryggen. Den 28 oktober dömde Högsta domstolen om det republikanska partiet i Pennsylvania mot Kathy Boockvar, sekreterare i Pennsylvanias samvälde, som dömde till hennes fördel. Boockvar ville förlänga tidsfristen för utebliven omröstning; Republikanerna begärde ett föreläggande.

Barrett avstod från omröstningen. Det var hennes första tillfälle att stötta mannen som kämpade med näbb och naglar för att få henne utsedd.

”Trump sa ingenting offentligt, men privat var han extremt besviken. Han tillbringade dagar med att ifrågasätta sitt eget omdöme. Även om hennes röst inte skulle ha påverkat beslutet, förväntades hon lägga sin röst för rättvisa”, sa vår källa.

Den 8 december, bara dagar efter att Biden hade stulit valet, lämnade Texas justitieminister Ken Paxton, en Trump-allierad, in stämningar mot Georgia, Michigan, Pennsylvania och Wisconsin, delstater som genomförde olagliga och grundlagsstridiga val. Paxton begärde att högsta domstolen skulle ogiltigförklara olagliga valsedlar, men domstolen avslog snabbt hans motion. I en kort promemoria sa Högsta domstolen ”Texas inbjuder denna domstol att medla staters valprocess. Den faustiska inbjudan måste bestämt avvisas.”

Amy Coney Barretts signatur dök upp på ett memo.

”Det här var ett jävla slag mot Trumps mage. Hans team presenterade obestridliga bevis på valfusk. Han insåg då att Amy var en Deep State-tillväxt, och en smart, en mycket smart sådan. Trump är en bevakad man, och hon blåste ner hans försvar, lurade honom bra. Det var då man började fundera på att lägga ut ett förseglat åtal mot henne”, sa vår källa.

Trump och Rosen undertecknade åtalet klockan 21.30 den 19 januari. Anklagelserna mot Barrett inkluderar förräderi, konspiration med fienden och uppförande som inte är en domare i högsta domstolen. Trump förväntas upphäva hennes åtal – tillsammans med många andra – när han väl återvänder till makten före årets slut.

”Trump inser att Högsta domstolen är korrupt till kärnan”, sa vår källa. ”Det är därför han har vänt sig till militären, som hjälper honom att ångra denna bedrägliga röra. När det händer kommer det att bli en uträkning när förrädarna ställs i rad och skickas till GITMO för sina militära domstolar.”Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: