Snowden avslöjar HAARP:s Globala Mord-agenda

https://amg-news.com/snowden-reveals-haarps-global-assassination-agenda/

MOSKVA, Ryssland – Edward Snowden, NSA-visselblåsare och flykting, släppte dokument till Internet Chronicle-reportrar som bevisar att High Frequency Active Auroral Research Program, eller HAARP, definitivt är engagerat i ett program för mord och sinneskontroll.

Medan det militära fängelseindustrikomplexet rutinmässigt har insisterat på att det Alaska-baserade HAARP bara är tänkt att studera naturfenomen i jordens jonosfär, har Snowden lyckats blåsa upp en brutalt massiv charad.

”HAARP-forskningsstationen,” sade han, ”strategiskt baserad bort från nyfikna ögon nära Gakona, Alaska, används faktiskt för att avsluta eller manipulera blivande dissidenter till global kapitalism i en skala av miljontals människor.”

Snowden lade till, med hjälp av fingercitat, ”Med dessa markantenner kan NATO [North Atlantic Treaty Organization] på en global skala på distans tysta ”förövare” av ”avvikande eller subversiva” tankestammar.”

Utan att offren eller deras nära och kära vet om det projicerar HAARP ultrahöga radiovågor. Dessa vågor fungerar på samma elektroniska frekvens som truncus encephali, eller hjärnstammen, och framkallar selektivt dödsfall som till synes av naturliga orsaker – inklusive genom att vissa verkar för rättsläkare lika ofarliga som stroke eller hjärtinfarkt.

”När och om underrättelsetjänsten inte ser rent lönnmord som en optimal effekt”, sa Snowden, ”kan ‘de’ helt enkelt göra en ”mål”-handling på ett vansinnigt sätt, för att misskreditera dem. När vi var på transit mellan Hongkong och Moskva var WikiLeaks personal och jag tvungna att avvärja det ständiga hotet om radiogenererade mordföreställningar.”

Den före detta NSA-entreprenören började snabbt förklara sig för personalen i sitt överdådiga rum på Sheremetyevo Airports Hotel Novotel. På grund av sekretessavtal med 30-åringen, tidigare Booz Allen Hamilton, kan Chronicle inte utveckla mer än att han har utrustat hela sin lägenhet för att vara en väl fungerande Faraday-bur.

Snowdens slumpmässigt konstruerade Faraday-bur, hävdar han, kan blockera störningar från externa statiska och ickestatiska elektriska fält.

”Utan den”, säger han, ”skulle jag ha varit död i samma ögonblick som The Guardians första berättelse gick till tryck.”

Snowden stärkte sitt vittnesbörd med HAARP-dokument som hämtats från privata
e-postkonton från tjänstemän så högt uppsatta som amiraler och flygvapnets brigadgeneraler. Källor inom underrättelsetjänsten har för The Internet Chronicle bekräftat äktheten av dessa dokument, såväl som deras skrämmande konsekvenser för mänsklig värdighet.

Källor som är bekanta med diskussioner mellan Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) och University of Alaska, som hjälper till att driva HAARP, föreslog att celltorn, såväl som TrapWire, är ”i spel här.”

Snowdens vittnesmål verkar vara delvis i linje med det från en amerikansk senators bror 2009. Det var då som han, Nick Begich, sa till ”Conspiracy Theory with Jesse Ventura” att ”bara att påverka hjärnan med känslomässiga tillståndsförändringar är så lätt accomplished” med HAARP.

”Playing God”: HAARP, Chemtrails, Atmospheric Warming. Vapen som används för att producera jordbävningar, tsunami, vulkanutbrott, global uppvärmning, blixtnedslag, cykloner, tornado, översvämningar, torka, megastormar… etc, etc…

Dr. Michio Kaku  medgav att HAARP elektromagnetiska vågor kan användas för att stimulera geofysiska händelser som kan förändra vädret, jordbävningar, klimatförändringar, vulkanutbrott, orkaner och liknande.

Dr. Kaku medgav att  ”tillverkade orkaner”  har varit resultatet av ett regerings-program för väderförändringar där himlen besprutades med nanopartiklar och stormar sedan ”aktiverades” genom användning av ”  lasrar”.

Tanken bakom Weather Control är enkel, när du tänker på det helt enkelt. När du ser och upplever ett starkt åskväder, med mycket blixtar och åska, vilket faktum om denna storm slår dig mest?

Är du inte imponerad av den kraftfulla uppvisningen av energi som du bevittnar? Energi är den primära ingrediensen bakom naturens stormar. Därför måste du tro att, kanske, om energi är den mest dominerande yttre faktorn i alla typer av stormar, så kan energi vara nyckelfaktorn för att skapa sådana stormar i första hand.

Så, du frågar, hur mycket energi krävs för att skapa, och sedan styra, stormar? Svaret på den frågan beror på många faktorer, men låt oss berätta hur mycket kapacitet som har byggts in i den nyskapade kraftöverföringsstationen i avlägsna Alaska.

Read the full article HERE: https://amg-news.com/playing-god-haarp-chemtrails-atmospheric-warming-weapons-used-to-produce-earthquakes-tsunami-volcano-eruption-global-warming-lightening-cyclones-tornado-floods-drought-m/

https://rumble.com/v2arfs0-possible-haarp-locations-worldwide.htmlKategorier:klimatet, Media, Rättsstat, Rymden, Världspolitik, Video

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: