Fler tecken på att den nordamerikanska kontinenten skulle kunna brytas isär när som helst, vilket skulle skicka en tsunami till Europa??!!

4 maj 2023

https://www.ournewearthnews.com/more-signs-north-america-continent-could-snap-at-any-moment-which-would-send-a-tsunami-to-europe/

Okej, så vi har en tågurspårning som resulterar i att tågvagnar hamnar nära/i Mississippifloden.

https://duckduckgo.com/?q=traincars+mississippi&atb=v314-1&iar=news&ia=news

Vi har blivit varnade av utomjordiska krafter för att se efter förändringar längs Mississippifloden… relaterade till tektoniska skiftningar… du vet, saker som broar stängda av skäl som rör skiftning, sprickbildning,

Då är det här!

Minneapolis I-35 Bridge kollaps: är strukturella fel eller metalltrötthet att skylla på?

Designnyheter 16 dagar sedan
Både inspektörer, statliga tjänstemän och ingenjörer försöker ta reda på varför Minneapolis I-35W-  bron  kollapsade i  Mississippifloden  i natt. När dammet lägger sig, kommer  brokonstruktionen  i sig att skylla på eller att det var metalltrötthet som är det sanna …
och detta!!

Black Hawk Bridge öppnar igen över Mississippifloden

CEDAR RAPIDS, Iowa (KCRG) –  Bron  mellan Iowa och Wisconsin i Lansing är åter öppen. Bron   och motorväg 82 stängdes på grund av översvämningsproblem i förra veckanBesättningar öppnade Hwy igen. 82 tidigare torsdag. Crawford County Emergency Management säger Hwy.
Okej… vad betyder detta för oss?
Detta kan vara alla tecken på att något längs Mississippifloden har förändrats… är det tektoniskt? Är det permanent? Är det ett tecken på att mycket mer kommer?
Dessa kan vara ytterligare ett bevis på en kontinental-omfattande förskjutning.. att Nordamerika bryts isär längs New Madrids förkastningslinjen.
Åh förresten, det finns också konstiga hål som bildas både vid Atlantkusten och Stillahavskusten … där video har dykt upp som ser ut som att vatten (färskt?) strömmar in i haven från botten.
Som en som är mycket intresserad av vad som ser ut att vara nära förestående att Nordamerika spricker, … Jag kan inte låta bli att slå larm.
Låt mig göra en sammanfattning baserad på en kombination av vetenskapliga bevis och infödda profetior … och andra intuitiva detaljer. 
Nordamerika sägs uppleva en händelse som kan resultera i ett högt knastrande som kan höras över hela världen… det högljudda knäppe  ljudet av massiva stenar som spricker längs Mississippifloden. Uppenbarligen har detta förödande effekter för dem som bor nära ostkusten … men tänk på hur betydande förändringar i jorden kan påverka saker som oljeledningar, kärnkraftverk, delar av kontinenten som sjunker och andra delar som stiger. Vad som än händer och hur lång tid det tar… Mississippifloden börjar rinna i motsatt riktning! Inget skämt. Är det en engångshändelse eller en serie händelser? Förmodligen en serie händelser. Ostkustens skakningar skickar tsunamier till Europa, en gigantisk serie vågor som når upp till kilometer höga… som verkligen är de sista av Europas bekymmer… de tektoniska plattorna som finns i Europa rasslar också isär… stora delar av Europa börjar plötsligt översvämmas… Europa är inte längre vad det en gång var, och vissa länder kommer inte längre att existera… hur lång tid skulle det ta… dagar, veckor, månader eller år att inträffa? Vem kan säga, förutom ”förr” än ”senare” nu, att alla tecken är i linje med att det ska inträffa. Föreställ dig att alla kustlinjer evakueras nästan samtidigt, och detta scenario är möjligt, men hela planeten kommer INTE att destabiliseras på en gång, och civilisationen kommer inte att falla under dessa händelser. Men föreställ dig en händelse som är en serie av händelser, genom vilka något stort, som Nordamerikas sprickning, verkligen sätter igång saker FÖR VÄRLDEN.
Det finns ingen riktig flykt från de kommande jordförändringarna, men vissa platser är säkrare än andra.
Lita på att du sannolikt inte kommer att stanna i din nuvarande situation, och inte heller på själsnivå, skulle du vilja det.
Lita på att moder jord kommer att ordna om hennes yta… återställa, fylla på och återuppfinna sig själv som en högre dimensionell planet… och lita på att mänskligheten kan hjälpa henne och kan läka oss själva i processen.
Notera steg 5 i följande Zetatalk-information:

Jag har en fråga om du inte har något emot det. Jag har sparat diagramkartan över USA, Atlanten och Afrika. Den med pilarna och nummerföljden på. Upp till 8. Det nämns inget om Kina eller Sunda tallrik. Varför är detta viktigt nu? Jag hade intrycket att när kalkonkroken väl gick av vilket gör att Afrika kan falla och även bron över staden New Madrid gick av så skulle det gå därifrån. Azorerna likaså. Nu får vi veta att det måste hända ett stort skalv i Kina och Sunda-plattan för att knäcka? Jag argumenterar inte men jag upplever det här mer och mer förvirrande. [och från en annan]  https://poleshift.ning.com/profiles/blogs/new-madrid-jolt-timeline  [och från en annan]  http://zetatalk.com/newsletr/issue840.htm Dramatiska UFO-visningar sågs och spelades in på video i Japan, Peking och Taiwan. [och från en annan]  http://www.zetatalk.com/newsletr/issue850.htm

Problemet med ZetaTalk-läsekretsens förväntningar på New Madrid-processen är den exakta definitionen av vad ”det” är. I de forntida dagarna beskrev vi brottet i New Madrid Fault Line som att broar bröts upp längs Mississippifloden och kollapsade strukturer längs Fault Line, med ett tomrum i Atlanten vid Azorerna som orsakade en massiv tsunami som rullade upp mot europeiska stränder. Detta är en process, med otaliga steg i tidslinjen. När Hard Rock Hotel kollapsade i New Orleans den  27 oktober 2019  sa vi att det var början på processen och förklarade varför det hade blivit förseningar.

I ett försök att ge Obama tid att tillkännage närvaron av Nibiru, hade Worlds Council installerat brummande lådor och monoliter för att fördröja plåtrörelser. Dessa förseningar påverkade scheman och tidslinjer på andra håll i universum och följaktligen är Worlds Council nu under stor press att komma ikapp och har inlett en  Severe Wobble  för att göra det. New Madrid-processen är av intensivt intresse för dem i Amerika och Europa, och eftersom den inkluderar Africa Roll, även för dem i Mellanöstern.

Vi har restriktioner för att inte ge datum, utan snarare ett händelseförlopp. Men detta hindrar inte mänskligheten från att se ett datum i alla våra uttalanden. Efter att Hard Rock Hotel kollapsade var alla ögon riktade mot Mississippi-broarna och den  12 maj 2021  fick Memphis-bron verkligen ett ögonblick. För att fokusera på helheten gick vi över till att peka på  Rock Hook under Turkiet, eftersom Afrikarullen inte skulle fortsätta fram till dess att den gick och rullen var en naturlig del av processen.

När Rock Hook knäppte den  13 december 2022  uppstod verkligen oron i Mellanöstern, med Suezkanalens trafik som måste stängas dagligen och de länge förutspådda  jordbävningarna i Turkiet  skapade förödelse. Återigen behövde mänskligheten, angelägen om en dejt, fokus. Medan Fault Line i USA stadigt separerade, fanns det inget specifikt fokus. Men det väntande  skalvet i Kina  började ett dramatiskt utseende, och av tidigare UFO-visningar i november bekräftades 2022 av oss själva. Detta  pågående skalv  kommer att ge utrymme för SE-delens krok på näset att släppa, vilket påskyndar processen till en final.

Sedan Zetas nämnde att rådet har schemalagt en allvarlig wobbling också för att öka synligheten av Nibiru och även antydde detta i denna ZetaTalk om frimurarskärcirkeln ”Därför förmedlar denna design till mänskligheten att jordklotet kan ligga på sin sida, med N-polen pekande mot öst eller väst eller platser däremellan.” Sedan nämner de här också ”Synligheten av Nibiru-komplexet kommer att öka, på ett sätt som vi ännu inte kommer att avslöja.” och även om vacklan. Eftersom vi kommer att ha jordbävningen i Kina, är en del av den afrikanska rullen fortfarande inte avslutad (Zetorna nämnde om Istanbul ” När 7 av 10-scenariot för Afrika inträffar, släpper Afrika och vidgar Röda havet, kommer näset som håller Istanbul att rivas och falla staden i spillror.’, det känns för mig att för att detta ska hända kommer wobblingen att bli ännu allvarligare än den är vid strömmen då den är nu och det känns som denna svåra wobbling och slutförandet av 7 av 10 (Kina, Turkiet, New Madrid) kommer att paras ihop (i kombination) med varandra. (mycket kraftig vinkling Nibiru synlig). Kan Zetas säga något om detta? [och från en annan]  https://poleshift.ning.com/profiles/blogs/severe-wobble-scheduled  [och från en annan]  https://poleshift.ning.com/profiles/blogs/masonic-crop-circle  [and från en annan]  https://biblehub.com/isaiah/24-20.htm  Guds dom över jorden 19: Jorden är helt sönderbruten, jorden är splittrad, jorden skakas våldsamt. 20: Jorden vacklar som en fyllare och gungar som en hydda. Jordens uppror tynger den, och den faller, för att aldrig återuppstå. 21: På den dagen skall Herren straffa himmelens här ovanför och jordens kungar nedanför.

Som vi nämnde kommer den allvarliga wobblingen att vara en utlösande faktor för att uppmuntra de plattrörelser som är nödvändiga för att New Madrid-händelsen ska inträffa. New Madrid-evenemanget är beroende av tidigare Plate Movements, och som vi har beskrivit inkluderar detta att Sunda Platelet skärs av för att bli en oberoende tallrik, vilket gör att Kina kan slungas in i Stilla havet, vilket alltså komprimerar Stilla havet från topp till botten så att tån för S Amerika har utrymme att dra in i Stilla havet, vilket lutar mot den sydamerikanska kontinenten så att den lökformade övre delen tillsammans med den karibiska loben faller ut i Atlanten, vilket släpper tån på SE-delen så att den kan luta sig österut.

Hela denna händelseförlopp inträffar inte på en dag och kan involvera iterativa åtgärder i alla skeden. Sunda-plattan är skisserad i skalv och SO2 heta med stenstress men Kina har ännu inte haft några skalv som resultat. Kina har varit så varmt svaveldioxid att dess vägar har smält. Vi har beskrivit skalvet i Kina som en ”implosion”, ett stort skalv med omfattande skador på Kinas inre. Det här steget i tidslinjen kommer inte att missas, men den resulterande komprimeringen av S Pacific involverar åtgärder på de 4 Pacific Plates, så det är osannolikt att det slutförs på en gång.

Lutningen av S Amerika kommer också att tillåta att Afrikas fot glider in i S Atlanten – vilket påskyndar Africa Roll. Detta i kombination med att SE-delen hittar sin tå vid näset för att frigöras kommer att påskynda processen. Många dagar kan gå medan punkten för maximalt tryck på bron som håller ihop de nordamerikanska delarna nås. Detta kommer att vara det sista blocket som behöver ge, och när det gör det, som vi upprepade gånger har sagt, kommer Azorerna ”omedelbart” att rivas upp för att orsaka en tsunami som rasar mot Europa.

https://www.zetatalk.com/ning/30ap2023.htmKategorier:Media, Naturen, naturförstöring, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: