JAG dömer rymdstyrkans befälhavare Chance Saltzman till döden för förräderi…

Biden-regimens befälhavare för rymdstyrkan, general Chance Saltzman, dömdes för landsförräderi och dömdes på onsdagsmorgonen till döden i Camp Blaz, Guam, för att ha stulit grenens budget för 2023 – cirka 27 miljarder dollar – och överlämnat den till Ukrainas president Volodymyr Zelensky vid testamentet. av försvarsminister Lloyd Austin, Deep State General Mark Milley och John Kirby, källor på vice amiral Darse E. Crandalls kontor berättade för Real Raw News.

Som rapporterades förra månaden, arresterade amerikanska specialstyrkor den 16 april Saltzman nära Peterson Space Force Base i Colorado Springs. Han fördes till Guantanamo Bay och sattes senare ombord på en av de två jagare av Arleigh Burke-klass som fraktade en mängd brottslingar från Deep State till Guam.

Saltzman vägrade att svara på frågor inför en militärdomstol och sa att han skulle bli frikänd i domstol och skulle försvara sig mot ”illvilligt åtal”. Han hade till och med sagt att han skulle vittna om sin oskuld och ge ett rimligt vederläggande av JAG:s ”snälla, ärekränkande anklagelser.”

När Saltzman inställde sig på onsdagsmorgonen, fick dock Saltzman, som hade blivit fråntagen sin uniform och dök upp i en orange jumpsuit, ett slentrianmässigt svar på amiral Crandalls första relevanta fråga: ”Det är hemligt,” sa Saltzman.

”Så, fånge Saltzman, du kan alltså inte berätta för den här kommissionen om du någonsin träffat eller talat med Volodymyr Zelensky eller någon tjänsteman i Ukrainas försvarsministerium?” sa adm. Crandall.

”Det stämmer,” sa Saltzman sakligt. ”Jag vill få det inspelat. Detta är en illegal domstol som utför illegala rättegångar för en illegal sekt av de väpnade styrkorna. Som jag förstår står anklagelserna mot mig att jag är anklagad för att ha stulit miljarder av försvarsdepartementets dollar och, antar jag, kanaliserat det till Ukraina. Du är en karriärofficer, amiral Crandall, så du vet förbannat väl att jag inte ens kan köpa en toalettsits utan att fylla i ett halvdussin rekvisitionsformulär i tre exemplar med en medundertecknare.”

”Vi kommer snart till det, arresterade Saltzman. Du sa att du ville försvara dig själv, och vi ger dig chansen, men om du inte följer protokollet kan du återvända till försvarsbordet och vi kommer helt enkelt att lägga fram bevis utan din input, sa amiralen.

”Fortsätt”, skämtade Saltzman och hånade JAG och Office of Military Commissions.

”I juli 2022 utnämnde brottslingen Joseph Biden dig för att ersätta den befintliga rymdstyrkans befälhavare general John Raymond, eller hur?”

”Presidenten och överbefälhavaren Joseph Biden gjorde det, om det är vad du menar,” svarade Saltzman.

”Visste du varför – varför en exemplarisk officer med ett fantastiska uppgifter skulle ersättas?” frågade amiral Crandall.

”Varför skulle jag bry mig? Det var ett verkställande beslut, fattat av president Biden. Så, nej, jag har ingen aning, säger åtalade Saltzman.

”Och vid den tiden var du biträdande chef för rymdstyrkans operationer,” sa amiral Crandall.

”Det är en fråga om offentligt register,” sa den internerade Saltzman. ”Jag tjänade mitt land och de väpnade styrkorna med lojalitet.”

Amiralen tog fram ett dokument som Saltzman hade skrivit och skickat till Biden och Lloyd Austin den 14 juni 2022. Han överlämnade panelkopiorna och läste högt: ”General Raymond är fortfarande lojal mot Donald Trump. Han har direkt sagt till mig så flera gånger…att han anser att president Biden är en falsk president. Jag skulle inte undergräva kommandokedjan, en grundsats som behövs för en framgångsrik militär, såvida det inte var en fråga om nationell säkerhet…Jag tror att general Raymond är en förrädare som stöder en upprorsmakare…Om jag utsågs till hans efterträdare, skulle jag, som min plikt dikterar, lyda order utan att ifrågasätta och arbeta flitigt för att rensa ut rymdstyrkan från officerare som fortfarande betraktar Trump som president.”

Amiral Crandall steg närmare Saltzman. ”Vi har fastställt genom handskriftsanalys att din signatur finns på detta brev. Är det fortfarande ditt vittnesmål att du inte vet varför du valdes att ersätta general Raymond?”

Saltzman medgav att han hade skrivit brevet, men han sa att han inte hade någon förhandskännedom om att Biden skulle välja honom som general Raymonds ersättare.

”Jag är säker på att mened saknar betydelse för någon som anklagas för förräderi,” började vice amiral. Crandall. ”Så, tre dagar efter att du skickade brevet, fick du gratulationssamtal från John Kirby och Lloyd Austin som berättade att du var på väg att ersätta general Raymond och få en ny stjärna på din axel?”

”Jag kommer inte ihåg,” sa Saltzman.

”Om vi ​​har ljud av dessa samtal, spela upp det för panelen. Skulle det hjälpa dig att fräscha upp ditt minne?” frågade amiral. Crandall.

För första gången verkade Saltzman upprörd. Han bröt ögonkontakten med amiralen och tittade i taket. Efter en stund sa han: ”Det var för tidigt, men ja, jag fick de samtalen.”

”Och den 27 juli 2022 blev du den nya befälhavaren för rymdstyrkan, är det korrekt?” frågade amiral Crandall.

”Det stämmer,” sa Saltzman. ”Och jag förtjänade det verkligen.”

”Och två dagar senare, den 29 juli, godkände du en betalning på 2 miljarder dollar till Raytheons drönarutvecklingskontor i Ukraina?” frågade amiral Crandall.

”Vi har att göra med många försvarsentreprenörer,” svarade Saltzman.

”I Ukraina?”

”Överallt,” sa Saltzman.

”Så du förnekar inte att din underskrift är på försvarsdepartementets check för det enorma beloppet, som det inte nämns offentligt, till Raytheons kontor som råkar finnas i samma byggnad som Ukrainas försvarsministerium”, sa amiralen.

”Som jag sa, jag har inte den ensidiga makten att köpa en jävla hammare – min signatur var en av flera,” sa Saltzman.

”Men din signatur var viktig för att få transaktionen att hända,” sa amiralen.

”Jag föreställer mig det.”

”Och det föll dig inte in att denna betalning helt kringgick kongressens tillsyn?”

”Utmärkt,” sa Saltzman.

”En vecka senare, auktoriserade du 4 miljarder dollar till Lockheed Martins kontor i Ukraina, som också finns i försvarsministeriet?”

”Mitt namn har förekommit på många kontroller, tillsammans med andra namn,” sa Saltzman.

”I dessa fall är kontrollerna skrivna på rymdstyrkans årliga budget?”

”Som jag blev instruerad,” sa Saltzman stolt.

”Vad är rymdstyrkans uppdragsbeskrivning, fånge Saltzman?”

Saltzman svarade omedelbart, ”Att tillhandahålla operationsfrihet för USA i, från och till rymden och tillhandahålla snabba och varaktiga rymdoperationer, med dess uttalade skyldigheter att skydda Förenta staternas intressen i rymden, avskräcka aggression i, från, och till rymden, och genomföra rymdoperationer.”

”Wow, du måste ha repeterat det svaret,” sa amiralen. ”Och exakt hur gjordes det genom att överlämna 20 miljarder dollar till Ukraina? Var Ukraina ett rymdhot mot USA? frågade amiralen. ”Och är du medveten om att amerikanska försvars-entreprenörer gav sedan dessa pengar till Ukroboronprom, ett ukrainskt försvarskonglomerat knutet till Adrenochrome-handeln i det landet?”

”Adrenochrome? Vad är det? Jag lydde min president och hans kabinett. Och jag fick höra att alla pengar som spreds var ett lån, säger Saltzman.

”Så, du trodde att du lånade amerikanska försvarsentreprenörer i Ukraina i stort sett hela Space Forces budget för 2023, skattebetalarnas pengar. Jag undrar hur det betalas tillbaka. Ångrar du något, fånge Saltzman?”

‘Det gör jag inte. Jag skulle göra det igen, fem gånger om”, sa Saltzman. ”Eftersom jag följde order, order från USA:s president Joseph Biden.”

Amiralen sa att han uppskattade Saltzmans uppriktighet och bad panelen att nå en dom. Den var enhällig: ​​Saltzman gjorde sig skyldig till förräderi. Den högre officeren i panelen, en marinöverste, sa att Saltzman borde hängas för att ha förrått sin ed. ”Häng jäveln”, mumlade han.

Vice amiral Crandall nickade instämmande. ”Saken är att jag tror att du tror att du bara följde order. Men som officer borde du ha insett att dessa order var kriminella, och därför kommer den här kommissionen inte att visa någon nåd. Du hängs på måndag, fånge Saltzman.”

Saltzman reste sig plötsligt och ropade: ”Jag sa sanningen och ingenting annat än sanningen och för det vill du avrätta mig. Du är ingen officer, Crandall, du är en jävla fegis.”

Militärpolisen höll tillbaka Saltzman och eskorterade honom sedan ut från rättssalen.

Amiral Crandall sa att Saltzman skulle hängas klockan 10:00 måndagen den 15 maj.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: