I Will Rescue America From Disastrous Democrats: Trump | Trump Vs Biden 2024 News LIVE | Trump News

https://www.youtube.com/watch?v=nBBLI51_YfM

ANSVARSFRISKRIVNING: Denna video kan innehålla potentiella anklagelser som kan motsäga eller inte bekräftas av CNN News18.

Den fd presidenten och republikanska presidentkandidaten 2024 Donald Trump svarade på frågor vid ett kampanjevenemang i Manchester, NH. Under sitt tal sa han att han skulle gå i pension med sin ”Crooked Hillary”-moniker för tidigare utrikesministern Hillary Clinton, och talade om vad han såg som misslyckanden för Biden-administrationen. Efter sina uttalanden tog den fd presidenten några frågor från publiken. Detta var hans första offentliga kampanjevenemang i New Hampshire, som var planerat att hålla den första presidentvalet i GOP 2024, sedan han tillkännagav sin kampanj strax efter halvårsperioden 2022.

I New York satt kvinnan som anklagade Donald Trump för att ha våldtagit henne för decennier sedan på läktaren en dag. I Washington vittnade förre vicepresidenten Mike Pence inför en federal storjury, en del av utredningen om den tidigare presidentens ansträngningar att störta valet 2020.

Men i Manchester, hundratals kilometer bort, var dessa juridiska problem långt ifrån fokus eftersom Trump tillbringade mer än en timme på torsdagen med att reta upp sina trogna om ekonomin, internationella handelstullar och hans nyligen kallade motståndare – ”Crooked Joe” Biden – i en viktig tidig delstat inför nästa års presidentval.

Den fd presidentens försprång över sina republikanska rivaler 2024 har vuxit i takt med att hans juridiska moras fördjupats. Ett återkommande skämt han gjorde igen i torsdags om att bli delgiven en stämning om att han som flyger så mycket över en demokratiskt röstande stat drog till sig skratt och applåder från de deltagande.

Trump-anhängare vid hans kampanjmöte i centrala Manchester var oberörda av den senaste utvecklingen gällande hans rättsliga problem, och anklagade demokraterna för att beväpna rättssystemet mot den fd presidenten och avfärdade det mer som buller i den civila ärekränkningsprocessen där Trump anklagas för våldtäkt.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: