GitmoNytt: Robothundattack och arrestering

Den 6 maj upptäckte fyra marinkårsvakter vid Camp Pendleton en bisarr kringstrykare som smög nära en av White Hat-anläggnings säkerhetsportar, vilka alla befästes i januari efter att marinsoldater hade ett bråk med kriminella FBI-agenter. Den här gången var dock den nattliga besökaren inte mänsklig. Klockan 02:45 larmade en marinvakt sina kolleger Leathernecks om närvaron av en robothund som stod under en gatlykta 15 meter söder om San Lois Ray Gate på Vandegrift Boulevard.

En källa från Pendleton berättade för Real Raw News att den mekaniska hunden hade en axelhöjd på 30 tum – ungefär lika stor som en vuxen schäfer – och ett slingrande bihang som sträckte sig några meter från en halsled av rostfritt stål.

”Marinen såg den i flera minuter på avstånd. Så först trodde vi att det var ett skämt. Alltför många rika barn här kan slänga tio tusen på den här typen av leksaker. Vi tog bilder och vi jämförde dem direkt med det som finns till salu där ute. Det var ingen leksak, och den var större och verkade mer sofistikerad än brottsbekämpande robotar. Vi tittade på den, och den tittade på oss, säger vår källa.

Marinen, tillade han, ville engagera roboten, men deras begäran avslogs.

”De stod inte på post, och den försökte inte gömma sig. Den stod iögonfallande i en ljuskägla. Den såg inte beväpnad ut men vi har blivit attackerade förut, och för helvete, för allt vi vet kunde den ha varit packad med sprängämnen. Den var som ett hån, men vi antog att den var packad med något förutom en kamera, säger vår källa.

Han sa att två tekniker för bortskaffande av explosiva ammunition passade på ifall de skulle behöva avväpna en självmordsdrönare. Men monstret hade flytt när de anlände till porten. Roboten hade inte smitit undan; istället sprang den i hastigheter så snabbt som 25 mph, uppskattade Marinen.

De sökte i den omedelbara närheten runt Vandegrift Blvd. och anslutande sidogator, men inkräktaren hade försvunnit.

Bara för att återvända mer djärvt dagen efter.

Den här gången hade den ett bältematat ARES-16-gevär fäst på sin legeringsrygg och närmade sig inom 10 yards från marinvakterna. Den sänkte sina mekaniska häckar och avfyrade en explosion av ammunition i luften, vilket fick en marinkorpral att ge eld, vilket var tillåtet enligt reglerna för insats, även om kulorna gnisslade långt ovanför hans huvud. Men hans avfyrningar rikoscherade stålhunden. Den upphörde med elden och försvann, precis som natten tidigare, i mörkret.

”Den saken kunde ha avfyrat på Marinen. Vi kallar oss Djävulshundar, men det här var en riktig Djävulshund. Efter natt två tänkte vi att den kan komma tillbaka igen, så vi vidtog några försiktighetsåtgärder, säger vår källa.

Nästa natt fläktade två marinspaningsplutoner över en lång sträcka av Vandergrift Blvd. och flera korsande vägar. Klockan 02:15 såg en spaningsgrupp en omärkt svart skåpbil vid Papagallo Drive, mindre än 1000′ från porten. De bakre dörrarna öppnades och en hopfällbar ramp sträckte sig från bakluckan till trottoaren.

Låsta och lastade kom marinsoldater ut ur skuggorna på vardera sidan av vägen och omringade skåpbilen innan de åkande kunde sätta in roboten.

”Robothunden fanns i skåpbilen med tre manliga passagerare”, sa vår källa. ”De räckte alla upp sina händer och gav upp. De bar ingea ID:n men erkände konstigt nog att de var FBI-agenter som skickats för att samla in underrättelser, och vi kunde bekräfta deras identiteter. Men mycket stämmer inte.”

Han tillade att Deep State inte behövde placera FBI-agenter med en handhållen fjärrkontroll så nära basen eftersom den har tillgång till GPS-satelliter och robotens blybatteri – som krävs för att driva 800lbs. varelsen och manipulera artikulationspunkter – kunde köra sex timmar mellan laddningarna.

”Om de hade velat kunde de ha parkerat 20 mil bort, eftersom den där jävla grejen går som en laddad grizzlybjörn,” sa han. ”Vi tror att det kan hända dolda saker här.”

Camp Pendletons ledning, tillade han, tror att FB ville bli infångad.

”Vi förhör dem och kommer att gå till botten med det här”, sa vår källa avslutningsvis.


Militären arresterar kvarhållen från Obama-eran för förräderi

United States Navy Jag-utredare arresterade i fredags en skurk från Obama-eran anklagad för förräderi efter att en brottsutredning avslöjat att han hade lurat i skuggorna och gett råd till den nuvarande regimen om hur man kan kanalisera federala skattedollar utomlands utan att dra till sig offentlig granskning, en JAG sa källan till Real Raw News.

Han sa att ett särskilt namn, Jack Lew, dök upp flera gånger medan JAG spårade de miljarder amerikanska dollar som den kriminella regimen i smyg skickat till Ukraina under de senaste 15 månaderna.

Lew är en amerikansk advokat som tjänstgjorde som USA:s 76:e finansminister från 2013 till 2017. Hans politiska karriär började 1995, när han arbetade för Clintonadministrationen som en särskild assistent till presidenten. Han försvann i politiskt dunkel när Trump i januari 2017 tog sin rättmätiga plats i Oval Office.

Hans försvinnande, sa JAG, var en illusion; Lew hade instruerat den nuvarande Treas. Sec., brottslingen Janet Yellen, om konsten att förskingra. Han tyckte så mycket om sina bedrifter att han skröt för Yellen om hur han, som ett arv från Clinton, förskingrat 4 miljarder dollar för att finansiera bosniska frihetskämpar som svar på serbiska grymheter mot bosniska civila. 4 miljarder dollar var exklusive vad kongressen hade godkänt – 23,5 miljarder dollar för ”fredsbevarande” operationer i teatern. Lew skröt också om att han, den här gången för Hussein Obama, gett Iran 70 miljarder amerikanska skattedollar, en handpenning för Irans löfte att överge kärnvapenambitionerna, som Iran avstod från.

AG fick reda på affärerna via telefonsamtal mellan Lew och Yellen som avlyssnades av US Army Cyber ​​Command.

Lew, sa vår källa, var otroligt stolt över sina bedrifter.

I mars avlyssnade ARCYBER ett annat samtal där Yellen berättade för Lew att hon i smyg måste skicka Ukrainas president Volodymyr Zelensky ytterligare 4,2 miljarder dollar utan kongressens vetskap. Lew svarade att svaret var enkelt: hämta pengarna sammanlagt från flera avdelningar på kabinettsnivå för att dölja uttagen. Lew rekommenderade att snatta 1 miljard dollar vardera från finansdepartementet, departementet för veteranfrågor, utbildningsdepartementet, arbetsministeriet och jordbruksdepartementet. Lew sa till Yellen att cheferna för dessa avdelningar inte skulle motsätta sig stölderna eftersom de representerade en liten del av deras årliga budgetar.

”Ingen kommer att märka det alls,” sa Lew till Yellen. ”Det är så vi har gjort det i decennier.”

Vår källa sa att Yellen är en matematisk dunce som, liksom Lew, är en kvarleva från Clintonadministrationen. Skillnaden är att Lew förstår ekonomi och hur man bokför, medan Yellen är en ”ja-kvinna” som har bott i Ukraina sedan oktober 2022 – för att undvika att bli fångad av den amerikanska militärens uppdelning av White Hat.

”Dusintals av Bidens människor flydde utomlands för att gömma sig för oss”, sa vår källa. ”Vet du vad, det finns ingen preskriptionsregler för förräderi. Vi tar tiken Yellen precis som vi fick Lew.”

JAG-utredare, tillade han, fångade Lew utanför strippklubben vid Fairways Inn i Smyrna, Delaware. Utredare på plats såg Lew, en gift man och utropad kristen, betala ut $16 000 i lap dances och drinkar under de 12 timmar han tillbringade på klubben.

”Han gav strippor pengar kontant,” sa vår källa.

En JAG-detektiv knackade en berusad Lew på axeln när han snubblade till sitt fordon på klubbens parkeringsplats. När Lew visades en militär arresteringsorder, skrattade Lew och sa att Barack Obama hade gett honom ”livstidsimmunitet” mot åtal. Han försökte slänga JAG-officeren, som undvek tillslaget och levererade ett knytnävsslag mot Lews käke, bröt den och skickade honom till trottoaren.

”Låt oss se om Barack svarar på ditt telefonsamtal från fängelset,” sa JAG-tjänstemannen till Lew.

Lew, sa vår källa, har tagits till GITMO, medan JAG bestämmer sig för om han ska pröva honom där eller skicka honom till Camp Blaz.

Avslutningsvis frågade RRN vår källa varför Lew skickades till GITMO, om JAG nu håller tribunaler på Guam.

”Du [sic.] felrapportering är inte vårt problem,” sa vår källa. ”Ja, vissa fångar ska till Guam, och amiral Crandalls kompetens behövs där, men vissa fångar kommer fortfarande att ha tribunalen på Guantanamo Bay.”Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: