Vita hattarna informerar: Det händer så mycket, men som det inte berättas om… Del 43

Det är mycket som händer, men som aldrig når ut till MSM-media. Idag gör jag ett djupdyk på White Hats på Telegram med ”senaste nytt” som händer på den fronten. Det finns nästan hur mycket som helst här, men här ett axplock…

Tidigare publicerade:
https://bakomkulisserna.biz/s=det+%C3%A4r+mycket+som+h%C3%A4nder&x=8&y=18

De äldsta finns längst ner…


Microsoft presenterar ett nytt utseende - Microsofts officiella blogg

6 MAJ

Jag har berättat om Military Ops. Alliansen går efter MICROSOFT, hur vita HATTARNA skulle fånga TWITTER. (Till och med innan någon pratade om världskrig eller kärnvapen var jag en av de första som gav dig de verkliga insidernyheterna 2020 att ett HÄGRANDE världskrig skulle äga rum och skulle leda till EXPONERINGEN AV NATO. CIA [ DS] , …..
_Jag har berättat för dig hur allt kommer att kopplas till EPSTEIN. HUNTER BIDENS BÄRBARA. COVID TÄCKER UPP FAUCI. DÖDSVACCINER. BIDEN EXPONERINGEN. MILITÄRKUPP ECT ECT ALLA BEFANN SIG PÅ EN [KOLLISIONSKURS]

Det händer<….

(Folk trodde att jag spred rädsla då 2020 när jag sa att vi går in i en KÄRNVAPENHÄNDELSE och att alla HÄNDELSER måste hända för att få ner DEEP STATE och få EXPONERING på världens korrupta system.. KABBALENS fall/ /// /)

Många saker händer bakom KULISSERNA]>

Även RFKjr . Går efter Bill Gates och RFK Jr har stulit 20 % av de demokratiska partiernas hjärnor och röda pillat dem på dödsvaccinerna. Covid exponering. Bill Gates avfolkningsagenda//

Bakom kulisserna.>] ; White HATS fed och militär läcker information och data från EPSTEIN>>>>>>>> EU kommer att återföras till EPSTEINS SAGA..>>> BANKER> INTELLIGENCE AT EPSTEINS HOME, [ s] ///// /……


Vem är miljardären Jeffrey Epstein, möter federalt minderåriga sex ...

I över ett och ett halvt års tid tappade Patriots hoppet om att [EPSTEIN] EXPOSURE skulle komma fram …. Men jag har berättat för dig och ökat historien att [EPSTEINs] SAGA BARA BÖRJADE ..

I över ett och ett halvt års tid tappade Patriots hoppet om att [EPSTEIN] EXPOSURE skulle komma fram …. Men jag har berättat för dig och ökat historien att [EPSTEINs] SAGA BARA BÖRJADE ..

I över ett och ett halvt års tid tappade Patriots hoppet om att [EPSTEIN] EXPOSURE skulle komma fram …. Men jag har berättat för dig och ökat historien att [EPSTEINs] SAGA BARA BÖRJADE ..


I över ett och ett halvt års tid tappade Patriots hoppet om att [EPSTEIN] EXPOSURE skulle komma fram …. Men jag har berättat för dig och ökat historien att [EPSTEINs] SAGA BARA BÖRJADE ..
>Jag berättade att stämningarna som skickades ut för de mäktigaste människorna i världen som Sergey Brin och de 100 bästa rikaste männen i världen INTE kunde köpa sig ur, eller KRÄVA sin väg ut ur och inte heller stoppa Jungfruö-rättegångarna mot Epstein ( Jag gav INSIDE DROPS att bara några mil bort från de juridiska domstolsförfarandena på Jungfruöarna ägde en VERKLIG MILITÄR tribunal rum och mil. ALLIANCE använde U.S. VIRGIN Islands stämningar som en täckmantel för att komma år DEEP STATE POWERS OF

   
_SERGEY BRIN> (t.vä) Google,
_Michael Ovitz (i mitten) Disney President, CAA topp Hollywood talangbyrå
_Thomas Pritzker, (t.hö) verkställande ordförande för Hyatt Hotels Corporation,
> bland andra ELITER som inte stämts utan dök upp för att vittna anonymt.
*Allt i för DEBRIEFINGS med mil.
>Brin och ELITETSDEBRIEFERINGAR hade satt rättsliga grunder för FISA-STÄMNINGAR och OPERATIONER ( Sanningen är att militären redan har allt och just nu gör man bara saker ENLIGT BOKEN för att motivera operationer.

____
>
_JAG HAR TALAT till dig att militären kommer att LÄCKA EPSTEIN-filer och bevis genom media och flera källor<
/ Nu har detta börjat på en MASSIV NIVÅ när kongressen höll möten i förra veckan om människohandel med senatorer som avgav edsvurna vittnesmål. …// Det har läckt ut information om CIA-chefens möte med EPSTEIN samt GATES och andra//
_Och NOW THE LEAKS fortsätter när The Wall Street Journal släpper den andra omgången information genom EPSTEIN LEAKS 🔥

.. Men du måste förstå The Wall Street Journal är en division av Dow Jones, som ägs av >Rupert Murdoch‘s (bilden)  News Corp <
och Murdoch är den som tog bort Tucker Carlson.
Så vad händer? Med Rupert som tillåter WSJ att släppa EPSTEIN LÄCKA?

Varför lät Rupert Murdoch Tucker Carlson vara kvar så länge på FOX NEWS och red pill en nation i över 7 år?

>_Här är SANNINGEN och jag har sagt detta i över 2 år. White HATS Military ALLIANCE har fångat de flesta av DEEP STATE TOP BAD ACTORS > som RUPERT MURDOCH. JOE BIDEN. PELOSI. ZELENSKY. …
~DET VAR ALLTID I PLANEN att fånga CIAs Mockingbirds nyhetsnätverk och använda dem inom VÄNDPUNKTER …. Liksom TWITTER FÅNGAS AV VITA HATTARNA.. CNN FÅNGDAS OCH ÄR RENGJORT.
>
>
>
*RUPERT MURDOCH är en TURN COAT och KOMMER ATT FÖRSTÖRA sina egna bolag och företag inifrån och ut….. Detta kommer att hända med hans dubbelagentspel han spelar och tvingas att spela.
> ALLT LEDER TILL GATES. EPSTEIN. ELIT PEDOPHILIA RING….. DE MILITÄRA OPERATIONERNA JAG BERÄTTADE FÖR DIG OM IFJOL ATT DE GICK EFTER >>> MICROSOFT <

NU _[ EPSTEIN ] INFORMATION SOM KOMMER TILL NYHETERNA ÄR ATT EPSTEIN HANTERADE STORA SUMMARNA AV > GATES PENGAR>
_CIA. MI6. MOSSAD >> [ DS] MILITÄR INTELLIGENS VAR HEMMA HOS EPSTEINS I NEW YORK CITY VID FLERA TILLFÄLLEN.

*MILITÄRA OPERATIONER OCH LÄCKOR BAKOM SCENERNA LÅTER DIG ATT VETA NU ATT DE GÅR EFTER > MICROSOFT<
DE GÅR EFTER [ DS] MILITÄR UNDERHÅLLNING…..DE GÅR EFTER ELITEN PEDOPHIL RING
(ondskan i NYC of EPSTEINs hem är kopplad till en ENORM MASSIV BLACKMAIL pedo-ring och vidare – mord- och högre tjänstemän i underrättelsetjänster fick sina positioner efter att ha träffat EPSTEIN i hans hem.
Vad tror du att de gjorde för att få de positionerna?)

RUPERT MURDOCH försöker hårt för att undertrycka information och hjälper den djupa staten… Samtidigt som han tvingades låta Tucker Carlson RED PILL America under flera år och nu tvingas han TILL att låta EPSTEIN INFORMATIONSLÄCKOR gå igenom hans> The Wall Street Journal/// /
RUPERT fångas MELLAN RUBRIKERNA<
(vi FÖRVÄNTAR oss att Wall Street Journal gör en UPPDATERING ÖVER läckta namn så att de kan täcka över andra namn, – deep state driver på för denna idé..)///// OAVSETT VAD SOM HÄNDER.
RUPERT KOMMER ATT KOLLAPSA SINA EGNA FÖRETAG SÅSOM FOX NU TAPPADE 52 % AV TITTARNA och BAKOM SCENEN; MILITÄRALLIANSEN DRAR I TRÅDARNA 🔥


BAKOM KULISSERNA>];
_. WHITE HATS FEDERALA BYRÅER OCH AGENTER LÄCKER information till ELON MUSK. JOE ROGAN & JONES> 🔥 FILER PÅ MASSIVT BARNSHANDELSNÄTVERK ANSLUTNA TILL BIDEN ADMINISTRATIONEN OCH USA FÖRETAG, FÖRETAG OCH ELITER I USA.
.>De ] LÄCKORNA [ är riktade och avsiktlig information ges av Feds (vita HATTAR) till Rogan. MUSK. Jones och sedan ges till kongressen och senatorerna.
_Joe Rogans ENORMA publik. Musk and Jones överstiger över en kvarts miljard i världen och det största nätverket för människohandel med barn som skapats i USAS historia av en sittande president har redan drabbat kongressen…
Eftersom kongressen redan har inlett utfrågningar om nätverken för handel med barnsex.
]>Den amerikanske ledaren och senatorn JOSH HAWLEY har redan vittnat under ed att Joe Biden driver den största barnhandelsringen i historien och att barnen har spårats till sexringar och barnarbetsstyrkor i USA.

_JONES var den första FÖRVÄNTADE att läcka även senatorer och kongress och Joe Rogan FÖRVÄNTAS att spåra berättelsen nästa vecka och MUSK KOMMER att börja EXPONERA pedofilirings SAGAN på en enorm nivå till sommaren….
>När utredningen av Bidens brottsfamilj avslöjas, kopplar White HATS verksamheten via de största poddsändarna i världen och största sociala medieplattformarna för att släppa berättelserna >>>>SCENEN ÄR UPPSTÄLLD för att avslöja den amerikanska pedofiliringen kopplad till CIA . EPSTEIN> Regeringstjänstemän, BANKER. Befogenheter på de HÖGSTA nivåerna av den amerikanska regeringen.

Sergey Brins hemliga avsättning och DEBRIEFERINGAR. JP MORGAN-tjänstemän och de rikaste personerna i världen vid Jungfruöarnas domstolar var en stor framgång och detta gav lagliga FISA-GARANTIER för vita HATTARNA att gå efter utländska organ som FN. NATO. VÄRLDSBANKERNA (den verkliga sanningen. . Vita HATTARNA har allt redan för länge sedan genom USSF. FISA. . MCAFEE TECH. . EPSTEIN SERVER, .. Och>>>> Hunter Biden bärbara dator misslyckats för LÄNGE SEDAN och vita HATTARNA hade tillgång till bakdörren till den bärbara datorn för länge sedan////

KOLLAPSEN av Corporation of the United States innebär att fälla DEEP STATE U.S. Militärgeneraler och operationer är på plats för dessa [DS] Mil. Generaler och [DS] trebokstavsbyråer som kontrollerar den djupa statliga underrättelsetjänsten som skyddar CABAL. Rockefeller-regimen. ROTHSCHILDs . FN:s DAVOS NATO CIA-operationer över hela världen<<<<

BAKOM KULISSERNA>]: PANIK inuti de djupa statliga militärkommandona som ringar för pedofili och barnsexhandel förväntas ansluta till [DS] Military////_ ingen vill att denna kunskap och bevis kommer ut och för närvarande stoppar Biden-administratören all utredning om människohandel och fortsätter att släppa över 100 000 pedofiler genom USA. Texas tvingas släppa över 20 000 pedofilier…350 000 barn som förlorats i immigrationsprogram, 100 000 barn helt saknade och 25 000 kända barn i pedofiliringarna

>>>
EPSTEIN SAGAN HÄNDER REDAN BAKOM KULISSERNA OCH MILITÄRLEDNINGEN ÄR I PANIK. DC I PANIK. FBI I PANIK. CIA I PANIK FN I PANIK….

>> >>>>>
]]]]. WISTLEBLOWERS. [[[[[
____
TRUMP. MIL. RYSSLAND CCP. INDIEN. PAKISTAN.
IRAN. SAUDIARABIEN. ITALIEN HAR ALLA KOPIOR AV HUNTER LAPTOP.

HUR FÅR DE KOPIORRNA?

VEM LÄCKER?

HUR FÅR MAN NER ETT MILITÄRKOMPLEX SYSTEM SOM KÖRS AV [DS] CIA. DARPA. ECT ECT ECT ECT FIVE EYES ECT ECT ECT?

STORMEN


4 MAJ

Ukraina förnekar attack mot rysk oljedepå - Nyheter (Ekot) |  Sveriges Radio

UKRAINA WAR update//

MSM driver vilken SOM HELST liten historia de kan hitta om att Ukraina vinner kriget.
_nyligen bombade Ukraina en rysk oljedepå på Krim och mainstreammedia skickade nyhetscykler över hela världen som visade att Ukraina vinner kriget och startar en stark offensiv.//// > Den VERKLIGA Sanningen är att det bara var en oljetank och det finns över 27 oljetankar vid oljedepån. Drönarattacken Didi stoppade inte oljeverksamheten eller stängde ner anläggningen och allt fortsatte som vanligt inom några timmar. Det finns över 3 000 oljetankar bara i östra Ukraina och sydvästra Ryssland och förstörelsen av en oljetank är bara en distraktion och används för MSM News-cykeln och DEEP STATE som använder Berättelsen för att få investerare att hoppas att amerikanska oljebolag kommer att lägga vantarna på Ukrainsk rik oljeproduktion och hoppas att ryssarna förlorar kriget.
> The Real NEWS is RYSSLAND har inlett 3 massiva missilangrepp och under dagarna och havet av missiler har förstört Natos kommandomål och luftvärnsvapen
> 9 ukrainska brigaders högkvarter förstördes i de ryska attackerna före gryningen med över 1200 soldater och kommandon döda i missilangreppen
> och den MASSIVA dödssiffran för ukrainska soldater är 7 döda för var 1 rysk soldat (det är 70 000 döda ukrainska soldater för varje 10 000 dödade ryssar),

Den ukrainska (NATO/CIA) storskaliga offensiven som skulle äga rum förra året I oktober sköts upp till december och sköts sedan nyligen upp till mars och nu rapporteras det om att den ukrainska MASSIVA offensiven är död och den senaste förstörelsen av NATO-basen nära Kiev var ett förödande slag med befälhavare från Polen. US. UK och över 300 toppbefälhavare inom Ukraina och allierade styrkor.
_ När den ukrainska frysta marken tinar snabbt har ryssarna redan påbörjat de första etapperna av den massiva vårattacken….. Och den amerikanska generalen Lloyd Austin som gav FALSKA rapporter om att Ukraina vann kriget i augusti ifjol och i år går nu tillbaka till rapporterna.
_Ukraina hade flera demonstrationer under helgen MOT Zelenskij och mammor förbjuder tillsammans, de som förlorade sina söner i kriget, och vill att Zelenskij ska tas bort från makten.
>Videor dyker upp där ukrainska soldater går till skolor och tar
tonåringar med vapenvåld och tar dem med till armén direkt från skolorna för att strida.

_>Vid den här tidpunkten och på alla punkter använder MAINSTREAM MEDIA filmer eller en liten berättelse om att Ukraina vinner en offensiv eller en liten ATTACK och glamouriserar händelsen och sätter in nyhetscykler med historien.. .. då Halliburton, Exxon>BLACKROCK kämpar för kontrakt (men har redan sagt till sina investerare att de har kontrakten för att återuppbygga Ukraina och få oljan) för att ta kontroll över oljan >>>>>
>> Precis som många krig där [DS] amerikanska oljebolag tar kontrollen över oljeproduktionen efter att ha skapat KRIG där. ////
______
BAKOM KULISSERNA; FRANKRIKE. TYSKLAND. UNGERN, ITALIEN, TURKIET, PORTUGAL har anslutit sig till Ryssland och Kina (detta hade hänt under det senaste och ett halvt året) och nu är de rikaste miljardärerna i dessa länder investerare i ryska oljebolag och produktioner …… Och DE satsar sina livsbesparingar på att RYSSLAND> KINA bygger om UKRAINA och tar över oljan. Gas- och mineralindustrin och biljoner i projekt och kontrakt för att återuppbygga Ukraina.

Varför har Zelensky pratat med Kina?

Vad vet TRUMP på BAKKANALEN?

Hur bryter man isär och avslöjar NATO som en CIA-operation?

Varför sa PUTIN att över 95 % av världens terrorattacker skapades av CIA?
Varför går TRUMP efter CIA?

Vad finns i den bärbara datorn från helvetet?
Hur är EPSTEIN kopplad till BLACKROCK,> till [ NATO]
________
TELEGRAM>]; ALLA VILL HA BORT ZELENSKY<
WIRES>]: ALLA VILL HA BORT BIDEN

TÄNK OM? De var BÅDA placerade skådespelare av WH.ats. >MILITARY Ops.


BLINKEN]
Inuti [ KILLBOX]

Senaten bekräftar Antony Blinken som utrikesminister - Los Angeles TimesAnthony Blinken

> Vita hattar STAGAR ANSLUTNINGAR mellan
BLINKEN, MAXWELL. EPSTEIN OBAMA, HUNTER BIDEN LAPTOP, FBI CORRUPTION}}}}}\

_När Hunter Biden EXPOSURE träffar och undersökningar av Biden-familjen händer, SKAPAR de vita hattarna öppet _HÄNDELSER som KOMMER att leda till BIDEN CRIME FAMILY, OBAMA CRIME SYNDICATE FAMILY/CIA/ROCKEFELLERS LLC CORPORATION, ECT ECT…… Biden laptop når långt in i penningtvätt, skatteflykt i miljoner, > kopplar BLINKEN till EPSTEIN. > MAXWELL/CIA-ANSLUTNINGAR KORRUPTIONSRING. ECT ECT ECT/

Nästa del i planen för vita hattarna är att avslöja Hunters ekonomiska affärer och skatteflykt, dessa öppnar dörrarna för brott och medarbetare i penningtvättsringar i USA och utomlands men också till att ta in KLASSIFICERAD militär information på Hunter Biden-datorn./

[ BLINKEN] är i KILLBOX när vita hattarna SKAPAR hans FULLSTÄNDA kopplingar till Obama och IRAN 300 miljarder $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ betalningen till Iran i BLACKMAIL-systemet Iran drog på Obama och hans Admin och mil. > Det falska dödandet av Osama Bin laden (detta var bara en av anledningarna till Trump-razzian, var att hämta hemligstämplade handlingar som Trump har om Obama för att betala av till Iran< och BLINKEN var mellanhanden i BLACKMAIL-utdelningen…..) ///
_TRUMP gav dig nyligen militär COMMS från Biden admin. / CIA / underrättelsetjänster alla FÅNGADE FÖR i FÖRRÄDERI (den före detta CIA-chefen som bekräftade att underrättelsetjänsten tvingades ljuga för >[BLINKEN] och Biden-regimen för att hjälpa dem att vinna valet 2020 och de undertecknade pappren från över 50 underrättelseagenter var en FÖRRÄDANDE HANDLING. >>>> MILITÄRKUPP()

KOM IHÅG BLINKENS FADER (STYVFADER) var ROBERT Maxwells advokat, och Mr. Maxwell var CIA. Mossad .MI6 superspion som instiftade sin dotter i CIA/Mossad/project of world pedophilia ring och gav pengar till GHISLAINE MAXWELL för att starta utpressningspedoringen och var den som togs in > Jeffrey Epstein</////
> LLC-företagen som gav fastigheter till Ghislaine Maxwell för att gömma sig när agenter letade efter henne, är samma LLC-företag som är kopplade till BLINKEN > EPSTEIN> MAXWELL> JP MORGAN//))

BAKOM KULISSERNA; HUNTER BIDENS Advokater har redan gjort affärer med utredningarna och överlämnat information kopplad till LLC Corporation och deras kopplingar till penningtvättsverksamhet……….. Men affären innebär att HUNTER Biden flyr undan rättvisan>>>> *för ett tag längre som_
> DURHAM, FULLSTÄNDIG RAPPORT . + EXPONERING AV EPSTEIN-LISTAN KOMMER ATT AVSLÖJA + BIDEN FAMILJEUTREDNINGEN OM ATT MÄNNISKORHANDEL FORTSÄTTER+ LÄCKOR FRÅN HUNTERS BÄRBARA BÖRJAR (Genom vita hattar militära läckor på nätet) +
_Kongressutfrågningar ökar, + VISSELBLÅSARE KOMMER FRAM PÅ FBI. CORRUPTION+ MUSK GÅR EFTER EPSTEIN-FALLEN OCH KORRUPTIONEN KOPPLAD TILL TWITTER OCH ENORM MASSIV KORRUPTION INNE I U.S.A. BANKERS PENGATVÄTTSVERKSAMHET KOPPLAD TILL FBI CIA. +
++++++ ECT ECT RV ECT TEXT ECT ECT++++++
+++++
KOLLISIONSKURS. KOLLISIONSKURS💥

Allt som händer nu är ISCENSATT för att få ner BLINKEN. > BIDEN> OBAMA. > KORRUPTION PÅ HÖGSTA NIVÅER >>>> DEEP STATE MIL. SOM SKYDDAR KABBALEN///)))…

Oavsett vad som händer, sa Q till dig och varnade dig >
_ Svåra sanningar.
Det här är INTE YTTERLIGARE ETT 4-årigt val.
Q

Detta är en militär stingoperation….. Och på de högsta nivåerna i generals- och amiralskretsen förväntas inte USA:s val 2024 äga rum utan ett MASSIVT avslöjande av en USA:s MILITÄRKUPP mot den 45:e USA:s president…..och ALLA HÄNDELSER LEDER TILL MILITÄREN


[ FISA] > NYCKLAR för att avslöja en MILITÄRKUPP

Fix FISA - Avsluta avlyssning utan garanti |  American Civil Liberties Union

DOJ:s generalinspektör medger att FBI genomförde 3,4 miljoner ”beslagslösa” bakdörrssökningar på amerikaner

Foreign Intelligence Surveillance Act (FISA) tillåter underrättelsetjänster att utföra riktad övervakning av utlänningar utanför USA. FBI har dock använt FISA på amerikaner genom bakdörrssökningar.

Enligt en öppenhetsrapport från 2022 från Office of Director of National Intelligence gjordes 3,4 miljoner bakdörrssökningar 2021. På torsdagen förhörde Gaetz Horowitz om dessa sökningar.

> Vem beordrade FISA-beslut mot Flynn?
FISA-beslut mot Trump, kampanj och hjälpmedel?
>Vem utfärdade alla FISA-beslut för att spionera på miljontals amerikanska medborgare.
>Varför utfärdade FISA-order för att spionera på utländska regeringar och andra regeringar som använder Warrants för att skapa färgrevolutioner som i Egypten, Libyen och försökte fälla Bin Salman?
Varför är Fisa så viktigt?

Varför VARNADE Q så mycket för FISA..
Hur visste Q

Tänk om vi inte vore här.
Även om det är svårt, är det viktigt att förstå att detta måste göras enligt boken.
Genomsnittsmänniskor måste kunna smälta och acceptera [faktiska] händelser.
FISA inledning [steg 1 akt 1]
Dåliga skådespelare måste tas bort.
Bra skådespelare måste installeras.
Sleeper(s) måste avslöjas.
Vi är redo
Q

__
[ FISA] leder till planerad MILITÄRKUPP mot 45
[ FISA] leder till EXPONERING och öppnar dörrarna till korrupta amerikanska underrättelsetjänster/ELITER/presidenter/ som är inblandade i FÖRRÄDERI.

>KASH PATEL sa åt dig att LITA på DURHAM (Durham-sagan har inte ens börjat än + EPSTEIN SAGAN + HUNTER SAGAN
>Trump sa till dig ”Det är förräderi”
>
>
>
>
_____
BAKOM KULISSERNA; U S Mil. Generaler är splittrade och de vita hattarna gör sig redo att LÄCKA LÄCKA LÄCKA och öppna översvämningarna till DEEP STATE
U.S.S. MILITÄR ENGAGEMANG/////
+
>
[ FISA] > FUNGERAR I RIKTINGAR<

och de militära vita hattarna har allt…..
__
Det här är INTE YTTERLIGARE ETT 4-årigt val.

Håll er starka Patrioter när vita hattarna började Red Pilling av massorna och tar in kongressutfrågningar och senatens debriefings för att lagligt lägga DROPS. DECLAS , EVIDENCE EVIDENCE EVIDENCE EVIDENCE in recorded in Congressional ///)/
> Det hela leder till LAW OF WAR. > ARRESTERINGSKRIG > 11.3
Kategorier:Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: