Nu räcker det, det är dags att jaga de jävlarna och ställa dem inför rätta

2023-05-08

Benjamin Fulford, Veckobrev

https://benjaminfulford.net/

KS = Khazariska maffian
DS = Deep state


Och det verkar vara vad som äntligen händer. Naturligtvis har vi alla hört den här historien förut, men det finns många tecken den här gången att de efterlängtade massgripandena verkligen sker. Olika källor säger att kröningen av kung Charles var den utlösande händelsen folk väntade på. Oavsett vad du tycker om den här impopulära kungen, är han chef för de anglosaxiska väpnade styrkorna och han har lovat att släppa loss en ”stor kampanj i militärstil”, hans officiella invigning behövdes för att militära åtgärder mot kabbalen skulle kunna beordras , bekräftar MI6-källor.

Onödigt att säga, att om Charles visar sig vara en khazarisk maffiaman kommer han att dödas av sina egna livvakter, säger dessa källor. I vad som kan ha varit en varning gick Grim Reaper förbi när Charles kröntes till den nya kungen av Storbritannien.

Förresten, kung Charles är en direkt ättling till profeten Muhammed, islams grundare, samt Vlad the Impaler (Dracula) enligt Burkes Peerage.

Oavsett vad som händer gentemot kung Charles dock, ”Vi går in i en period där många människor på toppen av många regeringar som har fört en politik som är antitetisk mot deras folk kommer att vara mycket oroliga för att överleva i ämbetet”, säger överste Douglas MacGregor.

”Här i USA förväntar jag mig inte att mycket kommer att förändras förrän det finansiella systemet imploderar och ekonomin brakar ihop. Jag tror att vi närmar oss, tillägger han.

https://www.vtforeignpolicy.com/2023/05/col-douglas-macgregor-putins-bloody-missile-attack-is-horrifying/

MacGregor – som är nära USA:s president Donald Trump – kom så långt som till överste bara för att han var för smart och oförgänglig för att bli befordrad till general. I det nuvarande dekadenta Pentagon-systemet betyder det vanliga talesättet ”det är över din lönegrad” men i verkligheten ”du har inte accepterat en muta så vi kan inte berätta för dig”.

I vilket fall som helst tvingar den överhängande ekonomiska implosionen av UNITED STATES OF AMERICA CORPORATION uppenbarligen fram förändringar genom systemet.

Det största tecknet på att något händer är att förrädaren Mark Milley avgår som ordförande för Joint Chiefs of Staff och ersätts av general Charles ”CQ” Brown Jr., flygvapnets nuvarande toppofficer.

Flygvapnets stabschef general Charles Q. Brown Jr. lyssnar på en flygmans fråga på Osan Air Base, Sydkorea, 12 augusti 2022. Brown är Vita husets val att utses till nästa ordförande för Joint Chiefs of Staff , säger rapporter.Charles ”CQ” Brown Jr.

https://www.stripes.com/branches/air_force/2023-05-05/brown-milley-joint-chiefs-10018844.html

”Se Q” Brown sattes i sin nuvarande position av överbefälhavare Trump. Vid den tiden sa Trump ”Charles Q – jag gillar det. Charles Q Brown, Jr. Charles bekräftades 98 till ingenting! Det gör mig lite orolig. Jag har aldrig hört det förut.” 

Nu har Biden-avataren beordrats att sätta Charles Q till ansvarig för alla amerikanska väpnade styrkor.

Även om nyhetsrapporter säger att detta kommer att hända under sommaren, har något redan börjat.

En CIA-källa säger ”Något hände i Washington DC på onsdag eftermiddag som jag inte kan prata om.” Det ”något” enligt en Pentagon-general var ”Många smyg-Blackhawks har landat i Vita huset. Tänk på att vissa högnivåpolitiker arresteras.” 

Andra källor, både ryska och amerikanska, skulle bara säga ”de kan inte bekräfta eller dementera” rapporter om arresteringar. Enligt min erfarenhet, om ingenting hände skulle dessa källor säga ”ingenting hände” och inte ”ingen kommentar.”

Denna enorma ökning av flygningar med militära flygplan är ytterligare ett tecken på att någon stor militär aktivitet pågår både i USA och Europa.

Det finns andra tecken på att något äntligen kan bryta kaoset i Washington DC. Husets tillsynskommittés ordförande James Comer har gett FBI tid fram till den 10 maj att ta fram dokument relaterade till människohandel och andra brott av den falska presidenten Joe Biden. ”Du tittar på potentiell penningtvätt… Han var i huvudsak en oregistrerad utländsk agent för Kina. Det är allvarliga brott. Du har möjligen utpressning. Listan fortsätter och fortsätter, säger Comer.

Läsare av detta nyhetsbrev är fullt medvetna om att den ursprungliga Biden är borta för länge sedan, men att gå efter hans avatar kommer att spola ut Rockefellers och andra kriminella på högre nivå som gömmer sig bakom hans bild.

Det finns även rörelse på pedofilfronten. FBI-direktör Christopher Wray, justitieminister Merrick Garland och justitiedepartementets generalinspektör Michael E. Horowitz har fått stämningar angående deras ”misslyckande att seriöst utreda” Jeffrey Epstein och Ghislaine Maxwell och deras ring av pedofila VIP.

Epsteins offer kräver att FBI utreder dess misslyckande med att stoppa honom

https://www.documentcloud.org/documents/23795557-letter-re-jeffrey-epstein-calling-for-investigation-of-fbi-w-exhibits

Andra personer som ställts om pedofilringen är Googles grundare Sergey Brin, tidigare Disney-chefen Michael Ovitz, Hyatt Hotels verkställande ordförande Thomas Pritzker, Mort Zuckerman, miljardären fastighetsinvesterare och JPMorgans vd Jamie Dimon.

Jungfruöarna utfärdade en stämningsansökan till Googles medgrundare Larry Page i stämningsansökan mot JPMorgan Chase om Jeffrey Epstein

Dragnätet närmar sig även tidigare finansminister Lawrence Summers, miljardären och LinkedIns grundare Reid Hoffman, tidigare israeliska premiärministern Ehud Barak, Apollo Global Managements medgrundare Leon Black, Woody Allen och många andra.

Jeffrey Epstein-kalendern avslöjar möten med Woody Allen, fd Clinton-administratör, fd israelisk premiärminister

Jeffrey Epstein i 2008 framträdande i domstol

Miljardär köper Jeffrey Epsteins privata öar för en ny lyxresort

Medan vi och många andra inom sanningsmedia har rapporterat om alla brottslingar som åkt till Epsteins pedofilö i åratal, är skillnaden den här gången att företagens mediarapporter talar om det. Detta är ett tecken på att faktiska brottsbekämpande åtgärder är nära förestående.

Underskatta dock aldrig KM. Stephen Deckoff, grundare av private equity-företaget Black Diamond Capital Management, har precis köpt Epstein-öarna för 60 miljoner dollar. ”Deckoff är en sionist och medlem i Chabad”, säger Mossad-källor. Det betyder att det är en bra satsning att han kommer att försöka begrava bevis på barntortyr och människooffer som många vittnen säger ägde regelbundet  rum på ön.

Men implosionen av det finansiella systemet gör det troligt att KM och deras fronter snart inte längre kommer att ha pengar att köpa sig ur problemen.

Även företagsnyheterna börjar rapportera att de flesta amerikanska banker är insolventa. Till exempel säger Telegraph, som citerar en grupp bankexperter, att nästan hälften av de 4 800 bankerna i USA är ”nästan insolventa”.

”Låt oss inte låtsas att det här bara handlar om Silicon Valley Bank och First Republic,” sa professor Amit Seru, en bankexpert vid Stanford University till tidningen ”Mycket av det amerikanska banksystemet är potentiellt insolvent.”

https://ussanews.com/2023/05/06/over-2000-us-banks-are-insolvent-telegraph/

Vad som händer är att banker låtsas vara solventa genom att använda ett redovisningsknep som var vanligt i Japan efter att deras fastighetsbubbla sprack. Detta innebär att ha bokför  i sina böcker till inköpspriset istället för det nuvarande priset.

Till exempel, om Klaus Schwab rapporterade sina tillgångar till marknadspriser skulle dess kapital vara 23 miljarder USD eller hälften av de 56 miljarder USD som det rapporterade 2021. Så i teorin skulle de bara kunna låna ut hälften av vad de gjorde 2021 för att behålla sin Kapitaltäckningsgrad.

Charles Schwab and Other Big Banks May Be Secretly Insolvent

https://mises.org/wire/charles-schwab-and-other-big-banks-may-be-secretly-insolvent

Multiplicera det med hela banksystemet på 23 biljoner dollar så kan du se att en historisk implosion är oundviklig.

Inte konstigt att insättare tog ut ytterligare 360 ​​miljarder dollar – i en accelererande takt – bara under de första tre veckorna av april, vilket betyder att de totala uttagen närmar sig nu 2 biljoner dollar.

Eftersom bankerna äger Federal Reserve Board – som äger US CORPORATION- kan du se den verkliga anledningen till att finansminister Janet Yellen som säger att den federala regeringen kan få slut på pengar och fallera på skulder redan den 1 juni.

Vita huset säger att de ”inte kommer att förhandla” om en förlängning av skuldtaket

W. House säger att teknikjättar har "moralisk" skyldighet när det gäller AI

https://insiderpaper.com/white-house-says-will-not-negotiate-on-debt-ceiling-extension/

Detta skulle leda till åtta miljoner jobbförluster och en nedgång på sex procent i BNP varnar presidentens råd för ekonomiska rådgivare.

Vita huset förutspår ekonomisk nedfall om USA misslyckas med att betala skulder

https://www.firstpost.com/world/white-house-predicts-economic-fallout-if-us-fails-to-make-debt-payments-12544922.html

Denna kollaps kommer för, som tidigare Federal Reserve-ordföranden Alan Greenspan felaktigt sa 2011: ”USA kan betala vilken skuld som helst eftersom vi alltid kan skriva ut pengar för att göra det. Så det finns noll sannolikhet för fallissemang.” 

Denna hybris kom från att tro att den amerikanska dollarn hade ett värde i och för sig, -vilket den inte har – och nu är standardinställningen nära förestående.

En försummelse av dessa brottslingar skulle vara bra för den genomsnittlige amerikanen.

”Att missa statsskulden skulle bana väg för återinförandet av sunda, inlösbara, råvarubaserade pengar. Människor skulle behöva koncentrera sig mer på verklig rikedom än falsk finansiell rikedom, verklig ingenjörskonst, i motsats till finansiell och social ingenjörskonst, säger Doug Casey

Doug Casey om skuldtaksfarsen och varför USA borde förklara sig i konkurs

Skuldtaksfars

https://internationalman.com/articles/doug-casey-on-the-debt-ceiling-farce-and-why-the-us-should-declare-bankruptcy/

”Gårdarna, fabrikerna, tekniken och arbetarnas kompetens kommer fortfarande att existera. Men på en sund grund. Och med några nya ägare, säger han.

Texas leder vägen. Den 2 maj antog en kommitté i Texas House ett lagförslag om att skapa 100 % reservguld och silverstödda transaktionsvalutor. Antagandet av denna lagstiftning skulle skapa ett alternativ för människor att göra affärer med sunda pengar, sätta scenen för att undergräva Federal Reserves monopol på pengar, och möjligen skapa ett gångbart alternativ till en centralbanks digital valuta (CBDC).

Texas-kommittén godkänner räkningen för att skapa 100 % reservguld och silverstödda transaktionsvalutor

https://schiffgold.com/key-gold-news/texas-committee-passes-bill-to-create-100-reserve-gold-and-silver-backed-transactional-currencies/

Att gå i konkurs för dessa brottslingar skulle också ta makten från icke-valda teknokrater som FN:s generalsekreterare António Guterres. Nedan kan du se honom berätta för World Economic Forums politiker att de måste fatta impopulära beslut för att forma den allmänna opinionen. Med andra ord, var en tyrann och arbeta mot folket tills de hamnar i kö. 

Se nu WEF:s topprådgivare Yuval Noah Harari, som föreslår de totalitära restriktioner som implementerats som svar på bluffen, inklusive att stoppa alla flygningar och stänga ner hela länder, och att det kommer att göra människor ”mer öppna för radikala idéer om hur man ska hantera klimatförändringar.”

Det är precis vad de försökte göra med Covid 19 och det blåser nu upp i deras ansikten.

Ta till exempel en titt på den här artikeln om ett landmärke, Covid-19-vaccinskada grupptalan, som har lämnats in mot den australiensiska regeringen och läkemedelsregulatorn.

Grupptalan om Covid-vaccinskador riktar sig mot den australiensiska regeringen: ”Det har skett en mörkläggning”

Dr McCann sa att de skadade och sörjande har "lidit enorm förlust, smärta och sorg" och ropade den påstådda "gaständning och tystnad" som de hade utsatts för

https://www.dailymail.co.uk/news/article-12015497/Australian-government-hit-class-action-lawsuit-Covid-vaccines.html

Det fick oss att göra en ”Covid-process” webbsökning som kom tillbaka med över 112 miljoner länkar. En snabbscanning visade att en laglig matningsfrenesi precis har börjat. Du kan vara säker på att det kommer att leda till konkurs för alla sjukhus, läkemedelsföretag och andra inblandade i hela denna bluff.

Krigsförbrytartribunaler är också en säkerhet.

Den första uppmärksammade arresteringen har redan ägt rum enligt CIA-källor. Rochelle Walensky, chefen för CDC har tillfångatagits och kommer att ställas inför rätta vid Nürnberg 2 för brott mot mänskligheten och försök till folkmord. 

Företagsnyheter försöker låtsas att hennes försvinnande kom för att hon ”avgick”.

https://www.theguardian.com/us-news/2023/may/05/rochelle-walensky-resigns-cdc-chief


GitmoNytt: Nu börjar högvilten fastna på kroken…CDC och CIA chefer!


I Kanada frågade expertvittnet Catherine Christensen retoriskt till en domstol:

”Hur var Kanadas premiärminister kapabel att ge mandat till COVID-19-injektioner när han inte har någon auktoritet eller kontroll över de kanadensiska styrkorna?”

Det visar sig att Castrudeau var tvungen att avskeda fyra generaler för ”anklagelser för sexuella trakasserier” innan han kunde få sin vilja igenom.

Plus detta på Twitter:

Castrudeaus dagar är säkert räknade.

Hans bortgång kommer att återspeglas i många andra länder som kontrolleras av KM-dockor. Om du till exempel trodde att ett slut på rapporter om problem i Frankrike innebar det att Emanuelle Macron hade klarat stormen, ta en titt på videorna nedan.

Med den amerikanska företagsregeringen på sina sista ben cirklar internationella gamar runt och väntar inte på sin död.

I Mellanöstern till exempel  anslöt sig utrikesministrarna i Saudiarabien, Jordanien, Egypten och Irak till sina syriska motsvarigheter och  krävde att Assad-regeringens suveränitet skulle återställas i hela Syrien, stärka syriska regeringsinstitutioner och avsluta operationer av väpnade grupper och militanta organisationer på syrisk mark… det betyder USA-stödda väpnade kurdiska grupper, jihadister, turkstödda militanter i norra Syrien och turkiska och amerikanska styrkor

Assad spelar stark hand i diplomatisk poker med arabiska grannar

Med den amerikanska företagsregeringen på sina sista ben cirklar internationella gamar runt och väntar inte på sin död.

I Mellanöstern till exempel  anslöt sig utrikesministrarna i Saudiarabien, Jordanien, Egypten och Irak till sina syriska motsvarigheter och  krävde att Assad-regeringens suveränitet skulle återställas i hela Syrien, stärka syriska regeringsinstitutioner och avsluta operationer av väpnade grupper och militanta organisationer på syrisk mark… det betyder USA-stödda väpnade kurdiska grupper, jihadister, turkstödda militanter i norra Syrien och turkiska och amerikanska styrkor

Assad spelar stark hand i diplomatisk poker med arabiska grannar

Med den amerikanska företagsregeringen på sina sista ben cirklar internationella gamar runt och väntar inte på sin död.

I Mellanöstern till exempel  anslöt sig utrikesministrarna i Saudiarabien, Jordanien, Egypten och Irak till sina syriska motsvarigheter och  krävde att Assad-regeringens suveränitet skulle återställas i hela Syrien, stärka syriska regeringsinstitutioner och avsluta operationer av väpnade grupper och militanta organisationer på syrisk mark… det betyder USA-stödda väpnade kurdiska grupper, jihadister, turkstödda militanter i norra Syrien och turkiska och amerikanska styrkor

Assad spelar stark hand i diplomatisk poker med arabiska grannar

https://responsiblestatecraft.org/2023/05/03/assad-plays-a-strong-hand-in-diplomatic-poker-with-arab-neighbors/

Detta kommer när den arabiska ligan reparerar sina band med Iran och tar tillbaka Syrien i fållan.

Irans president anländer till Syrien på ett första besök på 13 år – SANA

https://tass.com/world/1612775

Ryssland hjälper till genom att organisera samtal mellan de turkiska och syriska presidenterna, Recep Tayyip Erdogan och Bashar Assad med den iranska utrikesministern.

https://tass.com/world/1614355

Alla försök att installera en KM-marionett i Turkiet är dömda att misslyckas, varnar ryska FSB och andra källor. Israel måste nu stämma för fred om det ska överleva.

I Afrika blev presidenten för Demokratiska republiken Kongo den senaste ledaren att säga att Nato måste lämna Afrika. I slutet av sitt tal noterade han också att han ”endast skulle anförtro Ryssland” säkerheten i sitt land.

Ryssland misslyckas i FN:s anbud att fördöma USA-ledda strejker ...

Ryssarna har också äntligen kommit på att FN är ett Rockefeller-ägt privat företag och inte en verklig världsorganisation. Den ryske ständige representanten vid FN, Vasily Nebenzya, (bilden) sa: ”Vi bevittnar en viss försämring av förtroendet för organisationen, som är kallad att företräda alla medlemsländers intressen, vara ett exempel på opartiskhet och integritet, och dess anställda måste agera strikt. överensstämmelse med artikel 100 i Förenta nationernas stadga.”

Han syftade naturligtvis på den utbredda användningen av hot, mutor och andra metoder för att vrida FN-debatten om Ukraina.

Varför diskuterar inte FN till exempel ett uppdrag den 26 april i Ukraina där 74 underjordiska tunnlar förstördes, 678 barnhandlare dödades, 3 876 människosmugglare arresterades och över 10 000 barn i bur räddades, säger polska underrättelsekällor .

Även om hon inte nämner Bidens roll i människohandel, säger det ryska utrikesministeriets taleskvinna Maria Zakharova ”Kievregimen har bekräftat att USA:s president Joe Bidens administration är en sponsor av terrorism”,  https://tass.com/russias -utrikespolitik/1614723

Kiev bekräftar att Biden-administrationen sponsrar terrorism – rysk diplomat

Dessutom, varför pratar inte FN om rapporter från polska bönder som säger att djur dör efter att ha ätit foder med ukrainskt spannmål? Det är därför som vissa länder förbjuder import av ukrainskt mjöl medan butiker i hela EU tar bort och bränner mjölet. I Polen blockerar bönder vägar så att företag av okänt ursprung inte importerar förgiftade kemikalier och oprövade produkter, säger de polska källorna.

Detta försök till massförgiftning verkar vara en desperat reaktion på militärt nederlag. På den fronten behövs inte ens Ukrainas president Vladimir Zelensky för att underteckna ett instrument för villkorslös kapitulation, säger Dmitrij Medvedev som tillägger ”Det finns inga andra alternativ kvar än den fysiska elimineringen av Zelenskij och hans klick.”

Efter drönsattacken på Kreml har Ryssland inget annat val än att eliminera Zelensky — Medvedev

https://tass.com/politics/1613127

Västvärlden och Ryssland kommer så småningom att sätta sig ner för att diskutera sina meningsskiljaktigheter, men denna dialog bör inte föras med Ukrainas president Vladimir Zelenskij utan med dem som använder honom som försvarare, sade Rysslands utrikesminister Sergey Lavrov för sin del.

Kanske var det därför BlackRock plötsligt kallade till ett möte med Avatar Zelensky?

https://www.ukrinform.net/rubric-economy/3705443-zelensky-discusses-investments-and-ukraines-restoration-with-blackrock-management.html

På tal om BlackRock. Visste du att Blackrock tillverkar hjärnchips? Självklart skulle de… 

Kredit: HarrisonHillSmith, Info Wars

Kolla också in dessa patent. Det ena är för ”Gränssnitt för sprutinjicerad elektronik Gränssnitt för sprutinjicerad elektronik.”

US20180328884A1
Förenta staterna

https://patents.google.com/patent/US20180328884A1

Den andra är för ”Metod och apparat för att inducera önskade medvetandetillstånd.”

https://patents.google.com/patent/US5356368A/en  GWEN Towers – US5356368A

Så det är uppenbart att någon eller någon grupp försöker verkligen förvandla oss till fjärrstyrda automater. Frågan är vem? Många hävdar att den ultimata kontrollen går utöver människor som Rockefellers.

Detta för oss till frågan om potentiell utomjordisk inblandning i våra angelägenheter.

På den fronten säger den dekorerade ryske generalgeneralen Nikolai T. Antoshkin att mer avancerade civilisationer håller ett öga på planeten jorden för att se till att vi inte förstör planeten helt. Han betonade också att UFO:n ofta observeras nära anläggningar där situationen är ”instabil”. Dessa inkluderar anläggningar för kärnvapen och kemiska vapen.

Dekorerad rysk general säger att mer avancerade civilisationer håller ett öga på planeten jorden

https://www.thepulse.one/p/decorated-russian-general-says-more?utm_source=direct&utm_campaign=post&utm_medium=web

Detta för oss till verkligt bisarra händelser i Kreml i förra veckan.

För det första påverkade GPS-fel alla tjänster och enheter i allmänhet, från navigationsappar till träningsspårare i Moskva av skäl som den ryska regeringen inte kunde förklara. https://tass.com/economy/1613715

Olika tjänster registrerar problem med GPS-drift i centrala Moskva

Sedan skickade en FSB-källa -som vi har känt under flera år och som aldrig en enda gång pratat om UFO:n eller utomjordingar- till oss följande fotografi av ett gigantiskt triangulärt föremål som dök upp ovanför Kreml.

Vi sa till dem att vi trodde att det var ett hologram men våra hemliga rymdstyrkor försäkrar oss om att det inte var det.

Så med den händelsen av x-files-typ avslutar vi med de senaste bilderna från projektet Bluebeam people.

1. Riktigt UFO eller inte, du bestämmer 

2. UFO över Seattle, Washington USA 03-03-23
3. UFOS över Atlanta, USA 4 juni 2012
4. Ebani-mask, en intelligent livsform
5. Gamla väggmålningar.
Kanske kommer US CORPORATIONs konkurs att få fram allt detta. 
Vi får se.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: