Avrättade – kungakröningen var bara ett skådespel

2023-05-08

VÄRLDENS SLUT SÅDAN SOM VI KÄNNER DEN

▪️Carolyn Bisset-Kennedy, avslöjar på sin Telegram-kanal, för oss skådespelarna bakom Charles och Camillas masker vid den falska ”Kunga” och ”Drottning” kröningsceremonin. På tredje bilden nedan.

▪️ Som många av oss redan vet lever ingen av arvtagarnas gren för den brittiska kungafamiljen längre. De hade sina militära tribunaler och därifrån började förnedringen av världsmaktens pyramid. På toppen fanns den brittiska kungafamiljen och familjen Rothschild. Många människor och politiker på lägre maktnivåer tror fortfarande naivt att USA är den dåliga sidan av världsorättvisan och den dåliga i alla krig under det föregående århundradet. När det här inte är fallet var amerikanska presidenter underleverantörer till de riktiga mästarna vars huvudkontor var London City. Allt ont mot mänskligheten kom till och leddes från City of London.

Världsnyheterna bestämdes av London City. USA:s presidenter och deras följen var bara exekutorer av order från City of London. Har någon någonsin hört något om Rothschilds på nyheterna? Eller har du sett dem på ett foto eller live på TV? Eller i tidningarna och nyhetskanalerna? Nej, våra riktiga mästare satt i skuggorna i London City. Rothschilds är den kungliga familjen tillhörde det forntida Hazaria under namnet Bauer. När den ryske prinsen Svetoslav bröt ut sin stat på 800-talet tog de guldet ur statskassan och flydde till Frankfurt, Tyskland. Där bytte de namn och i början av 1500-talet lyckades de infiltrera England, dödade den legitime engelske kungen och satte deras representant på tronen.

▪️Under drottningen och Rothschild i hierarkin av världsmakt ligger Kommittén 300. Den vägleds av den tillförordnade brittiska kungen. Fram tills nyligen spelades denna roll av drottning Elizabeth. De vita hattarna bestämde sig för att använda den falska Charles för att upplösa De 300-kommittén. Därför var han tvungen att krönas och spela sin roll till slutet. Den falska kungens kröningsceremoni påminner mycket om den falska invigningsceremonin av skådespelaren Arthur Roberts som amerikansk president under namnet Joe Biden. Denna ceremoni sändes 8 timmar innan den officiella tiden för den av Charlie Ward. Han säger att han fick den direkt från Tyler Perry Film Studio i Georgia, där den spelades in i mitten av januari 2021.

▪️England är helt under kontroll av Vita hattarna. Vi ser hur bra Vita hattarna fungerar. Hur subtilt världsrevolutionen genomförs. Miljontals människor på planeten trodde på det överdådiga spektaklet av kröningen med den engelske kungen. President Trump, hans son Eric och Charlie Ward befinner sig just nu på hans golfbana i Skottland. Är detta en slump?

▪️Så Vita hattarna bestämde sig för att behålla den falska Charles för att använda honom till att upplösa De 300-kommittén och sedan hitta på någon anledning för honom att avgå och abdikera = avgå. Han är Englands sista ”kung”.

Är det samma personer? Du bestämmer….

▪️ Å andra sidan kommer detta att tillfredsställa känslorna hos många engelsmän, som, trots att de vet att Charles och hans bror Andrew har en svaghet för småpojkar, fortsätter de att älska kungafamiljen. Även om de vet att prins William är otrogen mot sin fru Kate, tycker de fortfarande att han är charmig. Även drottningens älskade son, prins Andrew, är frukten av hennes utomäktenskapliga affär. I den brittiska kungafamiljen har otrohet varit vanligt i 300 år. Minns att Charles efter att ha gift sig med prinsessan Diana fortsatte att upprätthålla en intim relation med sin äldre och gifta kvinna Camilla. ”Vi var tre i det här äktenskapet”, delade prinsessan Diana en gång på kamera. Prinsessan Diana kommer inte att bli drottning, glöm det, men hon kommer att avslöja de kungliga när filmen är slut. Vi fick nyligen reda på genom Charlie Ward att prins William inte är ett barn till Charles, utan till den spanske kungen Juan Carlos. De engelska kungliga hade inget blått blod i sina ådror och skickade medvetet prinsessan Diana i famnen på Juan Carlos för att genom honom ta emot den blå aristokratiska linjen. Information som skickats till Charlie Ward av en Secret Service-tjänsteman kopplad till den engelska kungen är Charles  inte ens prins Harrys biologiska far.

▪️I den här filmen ser vi den stora engelska monarkin med en indisk premiärminister, och Skottland med en pakistansk premiärminister. Vi överlevde för att se detta också!

▪️I källaren på Buckingham Palace utfördes fasansfulla satanistiska riter med små barn och bebisar som offrades till Satan. Ett komplext nätverk av tunnlar korsar under palatset, används för barn, adrenochrome och människohandel. White Hats militär stängde palatset under den första karantänen, gick ner i tunnlarna under det, och hittade nästan samma mängd guld som i tunnlarna under Vatikanen.

Det kommer att ges tillbaka till folket genom programmet G_E_S_A_R_A.

Vi bevittnar VÄRLDENS SLUT sådan SOM VI KÄNNER DEN
HÖSTEN FÖR BABYLONKULTEN = HÖSTEN FÖR KABBALENKategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

9 svar

  1. Undrar vad de såg, dom som var på plats vid kröningen? Om några personer var CGI borde väl någon ha sett något ”märkligt/udda”? En CGI är ju sällan perfekt.. Men om alla är på ”samma sida” så håller dom ju tyst oavsett …

    Gilla

  2. Det är Cornelia, M Stensö och bakomkulisserna.biz som håller ställningarna i resterna av vårt sönderfallande land Sverige.

    Gilla

  3. Man hoppas verkligen att detta är som det står i denna artikel.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: