World Wide Rally For Freedom; 20 maj kl 14

Kan vara en bild av text där det står ”WORLD WIDE RALLY FOR FREEDOM VI ENAR oss MOT GLOBALISTERNA! ORGANISATIONER SOM FN, WHO, WEF, IMF, PFIZER, GOOGLE M.FL VILL SKAPA EN GLOBAL VÄRLDSORDNING. DE VILL KONTROLLERA Oss MEN VILKA ÄR DET SOM STYR DEM? VI MÖTS DEN 20 MAJ KL 14.00 PẢ ETT TORG NÄRA DIG! VI SESI STOCKHOLM, GÖTEBORG, MALMÖ OCH ÖREBRO. FLER STÄDER KOMMER SNART! VAR MED OCH ORGANISERA PẢ DIN ORT! #WewillALLbethere FRIHETSVERIGE.SE SWISH: 123 415 09 VI STẢR ENADE!”

Kan vara en bild av text där det står ”VI SKYDDAR VARA FRIHETER FN, WHO, WEF, NATO OCH ANDRA GLOBALISTER FAR MER OCH MER MAKT ÖVER VẢRA LIV DEN 20:8 MAJ MÃTS VI! STOCKHOLM 14:00 KUNGSTRÄDGÄRDEN GÖTEBORG 12:00 BRUNNSPARKEN MALMÖ 14:00 GUSTAV ADOLFS TORG ERIK STEFAN MIKAEL CROMSJÃ (VAKEN.SE) LENNART MATIKAINEN (SWEBBTV)- SUSANNE (AWAKE) ULF BEJESTRAND (KNAPPTRYCKARNA) M.FL. MANIFESTATIONER ÖVER HELA VÄRDLEN DEN 20:E. WORLD WIDE RALLY FOR FREEDOM WE ARE READY FRIHET SVERIGE GLOBAL WALKOUT”

Varför behövs vi?

World Economic Forums projekt ”The Great Reset” implementeras nu under namnen “Agenda 2021”, “Agenda 2030” och ”Build Back Better”. Dessa överstatliga strategier gör att vi medborgare redan gradvis förlorat ägande, inflytande, fri- och rättigheter samtidigt som främmande totalitära lagar och lock-downs införts

Vår vision

Vi anser att mänskliga behov och värderingar alltid kommer före nationalitet, religiös tillhörighet eller partitillhörighet. Vi önskar medverka i arbetet för fria medborgare som söker lösningar tillsammans. Genom att samla vår gemensamma kunskap, mod, vårt hopp och vår medmänsklighet skapar vi ett enat och fritt Sverige med hederliga politiker, oberoende vetenskapsmän och forskare.

Vi vet att vi är tillfälliga gäster i vår värld som när som helst kan komma att lämna detta liv. Därför är det viktigt att vi använder vår tid till att leva modiga och fria med syfte att förbättra för våra medmänniskor idag och våra efterkommande i morgon.Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: