Snaran dras åt mot vaccinbolagen

Thailändsk prinsessa i koma efter Pfizer Jabs kan få nationen att upphäva ”vaccin”-avtalet

https://jdrucker.substack.com/p/thai-princess-in-a-coma-following

5 FEB. 20235 FEB. 2023
Thailändare önskar prinsessan gott
 
När detta skrevs låg prinsessan i koma, men har nu avlidit. red.anm.
 

Bomben som har väntat på att hända kan äntligen vara här. Visserligen satt jag på den här historien i några dagar för att bekräfta, men nu är jag övertygad om att det finns en legitim chans att Thailand kommer att gå efter Pfizer efter att deras sprutor fick prinsessan Bajrakitiyabha att falla i koma.

Historien har varit svår att följa eftersom nyheterna har varit få. Hon kollapsade i december kort efter att ha fått sprutan. Naturligtvis rapporterades det att hon hade en hjärtsjukdom, men inga nämner om sticken. De enda uppdateringarna kom den 7 och 8 januari som förklarade att hon fortfarande låg i koma. Sedan dess har ingenting rapporterats av företagsmedia.

Här är vad  Bloomberg rapporterade för nästan en månad sedan. Detta var bland de sista uppdateringarna från företagsmedia: 

Den thailändska prinsessan Bajrakitiyabha Narendira Debyavati är fortfarande medvetslös mer än tre veckor efter att hon kollapsade på grund av ett hjärtproblem, sa palatset.

Behandlande läkare har kommit fram till att hon hade en allvarlig arytmi på grund av inflammation i hjärtat orsakad av mykoplasmainfektion, sade byrån för det kungliga hushållet i ett uttalande på söndagen.

Den 44-åriga prinsessan förlorade medvetandet i nordöstra Thailand den 14 december när hon tränade sin hund för en tävling, och fördes med flyg till Bangkok för att få behandling. Hon behandlas för närvarande med mediciner, inklusive antibiotika, och med medicinsk utrustning för att hjälpa till med att hennes hjärta, lungor och njurar fungerar, enligt palatset.

Bajrakitiyabha, den äldsta av kung Maha Vajiralongkorns sju barn från tre olika äktenskap, har av vissa analytiker setts som en potentiell arvtagare till tronen, vilket skulle göra henne till den första kvinnliga monarken i den sydostasiatiska nationen. Kungen, 70, har inte utsett någon arvinge sedan han tog tronen 2016.

Prinsessan har en juristexamen från Cornell University och hade tjänstgjort som diplomat i Österrike och i roller för UN Women och FN:s kontor för narkotika och brott. Hon har också tjänstgjort på justitieministerns kansli och innehar rang av general i kungens Kungliga säkerhetskommandoenhet.


En mycket viktig video om Covid-bedrägeriet och dess kommande följder. Ulf Bittner intervjuar Pascal Najadi. SVENSKTEXTAD

https://swebbtube.se/w/2HuYmJW77SiReFQDKuBeFR


Låt folket marschera in på deras kontor, arrestera dem och sätta dem vid skampålen

Indien anklagar WHO-forskaren Soumya Swaminathan för massmord: Ansvarstagandet har börjat

Dr Soumya Swaminathans födelsedag: Vet allt om den indiska barnläkaren ...

https://hannenabintuherland.com/currentaffairs/india-charges-who-scientist-soumya-swaminathan-for-mass-murder-the-beginning-of-accountability/

24 augusti 2021

Indien anklagar WHO-forskaren Soumya Swaminathan: Indien är en ledande nation när det gäller att kräva ansvar från WHO, Indian Bar Association (IBA) stämmer nu WHO:s chefsforskare Dr. Soumya Swaminathan.

De anklagar henne för att ha orsakat många indiska medborgares död genom att vilseleda dem om effekten av Ivermectin, som hon uppgav inte fungerade mot Covid-19.

Som ett resultat avbröts användningen av Ivermectin för att bota Covid-19 och Covid-fallen exploderade med dödsfall som tiodubblades.

Indian Bar Association anklagar WHO:s chefsforskare Dr. Soumya Swaminathan för massmord på indianer. Dr Swaminathan talade emot användningen av Ivermectin i Tamil Nadu-provinsen med följden att Ivermectins användning blockerades och Covid-fallen skjutit i höjden med dödsfall som tiodubblades.

I de provinser där Ivermectin användes – Delhi, Uttar Pradesh, Uttarakhand och Goa – minskade fallen av covid kraftigt med 98 %, 97 %, 94 % och 86 %.

Denna framgång, som rensade stora delar av Indien från Covid, hölls från dig av New York Times, Washington Post, CNN, MSNBC, NPR, AMA, Biden, Schumer, Pelosi och resten av brottslingarna som kontrollerar berättelsen.

Tillförordnad för det indiska advokatsamfundet sa Dipali Ojha att WHO-tjänstemannen anklagas för tjänstefel eftersom hon använde sin position som folkhälsotjänsteman för att främja agendan för specialintressen för att upprätthålla ett nödtillstånd för den lukrativa vaccinindustrin.

Dipali Ojha uppgav vidare att det indiska advokatsamfundet väcker talan enligt paragraf 302 i den indiska strafflagen mot Dr. Soumya Swaminathan och andra, för mord på varje person som dog på grund av obstruktion av behandling av Covid-patienter med Ivermectin. Straffet enligt paragraf 302 i den indiska strafflagen är döden eller livstids fängelse.

Nåväl, äntligen, början på ansvar för den orkestrerade ”Covid-pandemin.” Som jag har betonat i några månader, har Dr. Fauci, NIH, CDC, WHO, FDA, presstituterna och politikerna använt Covid för att döda och skada ett stort antal människor till förmån för miljarder dollar i Big Pharma-vaccinvinster.


”CV19 Biovapen ”vacciner” är inte folkmord, det är utrotning”

Du läser mera här

 

DELGIVNING 4 av 2023-05-03

Delgivning om meddelat ansvar och delaktighet i planerat Brott Mot Mänskligheten med mera

Till Talmannen Andreas Norlén, Sveriges riksdags alla riksdagsledamöter och därmed alla politiska partierna i Sveriges riksdag, Socialdepartementet, Folkhälsomyndigheten, SVT, Åklagarmyndigheten och alla delgivna denna delgivning/skrivelse

”CV19 Biovapen ”vacciner” är inte folkmord, det är utrotning”

 

 https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2023/05/03/sveriges-regering-sveriges-riksdag-delgivning-4-av-2023-05-03-delgivning-om-meddelat-ansvar-och-delaktighet-i-planerat-brott-mot-manskligheten-med-mera-sverige-granskas/

Ulf BittnerKategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: