Militären arresterar CDC-tjänsteman för covid-brott

United States Marines arresterade på fredagen CDC:s biträdande direktör för global hälsa, Dr. Howard Zucker,  (bilden) anklagad för förräderi efter att US Army Cyber ​​Command avlyssnat flera Zoom-samtal där han förespråkade avskaffande av konstitutionen och förnyelse av nedstängningar och maskmandat för att bekämpa den (fiktiva) framväxande stam av Covid som kallas XBB.1.16.

Dr. Zucker tog examen från McGill University och har en doktorsexamen från George Washington University School of Medicine, en Juris Doctor-examen från Fordham University Law School och en Master of Laws från Columbia Law School. Från 2014-2021 tjänstgjorde han som hälsokommissionär för delstaten New York. Under höjden av plandemin hade han uppmuntrat den nu avlidne Andrew Cuomo att stänga ner New York och kriminellt anklaga företagsägare som undvek maskmandat inomhus. Han hade också rekommenderat fängelse för medborgare som inte följde riktlinjerna för social distansering, som han kallade ”lagar”.

I januari 2023 tillträdde han rollen som biträdande direktör för global hälsa, vilket gav honom bred operativ auktoritet och ansvar för övergripande planering, riktning och ledning av global strategi och program inom CDC. Walensky förebådade sin ankomst och sa att Zucker var ”En av få experter som förstår att Covid förblir ett stort och ihållande hot mot oss och som är villig att ta risker för att säkerställa att Covid-19 inte återuppstår.”

Xavier Becerra, Biden-nominerad att leda HHS, sa 2017 att han ...Utan tvekan tog Zucker risker. Den 15 januari 2023 riskerade han att berätta för HHS-sekreteraren Xavier Becerra (bilden) att regeringen borde spendera 16 miljarder dollar på att utveckla ett ”smart armband” för att fastställa en persons covid- och vaccinationsstatus genom att ändra färger, som humörringar på 1970-talet. Om armbandet glödde röd, skulle en person anses vara ovaccinerad och Covid-positiv; medan om det var grönt, var en person Covid-negativ och kompatibel med boosters. Konceptet var så absurt att Becerra, bland de djupaste av Deep Staters som fortfarande springer fritt, kallade det en ogenomförbar fantasi, även om han berömde Zuckers uppfinningsrikedom. Becerra berättade för honom att tiden för drakonisk Covid-tillämpning hade upphört, och tillade att regeringen skulle använda list och subfluens för att ”hålla Covid vid liv” i media och i tankarna på rädda människor.

Becerras ord hindrade dock inte Zucker från att ta saken i egna händer. I februari 2023 ringde galningen 2 000 företag i New York City och förmanade dem för att tjäna masklösa och potentiellt oförstärkta kunder. Förvånansvärt nog sa vissa företag – restauranger och teatrar utanför Broadway – att de omedelbart skulle återinföra maskmandat, med några som bad om ursäkt för ett ”bortfall av dom”. Under en vecka övertalade han ensidigt 150 företag att genomföra maskmandat och kontrollera vaccinationskort.

White Hat-uppdelningen av den amerikanska militären blev intresserad av Zucker först efter att han sa att han skulle överge konstitutionen för att skydda medborgarna mot ”den dödligaste sjukdomen som någonsin äventyrat mänskligheten.”

”Ärligt talat, vi är vid punkten att inte bry oss om vad som händer i liberala New York City. Om de vill bära masker och få 100 boosters, mer kraft till dem. Vad vi bryr oss om är en offentlig tjänsteman som säger att Covid-19-protokollen ersätter USA:s konstitution. Enkelt uttryckt är det förräderi. Deep State’s plandemi har avslöjats som falsk, men några av dessa jävlar är så besatta av den att de kommer att göra allt och allting för att fortfarande skrämma folk. Och det var vad Zucker gjorde”, sa en JAG-källa till Real Raw News.

Den 12 april avlyssnade ARCYBER ett CDC Zoom-samtal där Zucker vädjade till Becerra, Walensky och andra regimens hälsotjänstemän att erkänna vad hans WHO-kollegor hade sagt till honom: Covid-19 kom tillbaka med en smäll och var så överförbar att endast nya order om att stanna hemma skulle förhindra ”mördarviruset” från att härja i världen som en biblisk pest. Den galna Zucker bad Walensky att kräva att Biden uppmanar till ”nya normala restriktioner” för att skydda USA från ytterligare Covid-katastrofer. Zucker sa, ”F*** konstitutionen. F*** Donald Trump. Vi behöver låsningar!”

Hans följande mening beskrev hans sanna drivkraft: ”Hur kan vi få människor att göra vad vi vill om vi inte kan kontrollera dem.”

Hans upphetsande retorik var tydligen för mycket för Deep Staters som bokstavligen hade flytt till kullarna för att undvika militär arrestering; Walensky och Becerra avslutade samtalet.

Fredagen den 30 april skickade general Eric M. Smith en USMC-spaningspluton för att arrestera Zucker på hans kungliga egendom i den rika Buckhead-förorten Atlanta, Georgia. Vid tiden för hans arrestering förnekade Zucker brott och sa att han hade rätt att ringa antingen Rochelle Walensky eller Joseph Biden.

”Howard Zucker fick lite blåmärken, men det är för att han försökte göra motstånd”, sa vår källa. ”Han fick vad han förtjänade och kommer att svara för sina brott. Siffrorna minskar, och så fort Walensky eller Becerra drar sig tillbaka i USA kommer vi att få dem också, säger vår källa.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

1 svar

%d bloggare gillar detta: