Råttor överger Biden-skeppet när USA:s finansiella implosion accelererar

2023-05-01

Benjamin Fulford, Veckobrev

https://benjaminfulford.net/

KS = Khazariska maffian
DS = Deep state


Först, innan vi börjar, vill vi varna läsarna för en piratsajt på Telegram som stjäl vårt material. De låtsas också vara jag för att sälja bedräglig kryptovaluta. Vi uppskattar att telegram har varit en källa till informationsfrihet i denna tid av tung internetcensur. Det är dock skillnad på tryckfrihet och identitetsstöld och bedrägeri. Detta är inte begränsat till mig utan är utbrett. Så vi säger åt Pavel och Nikolai Durov, personerna bakom Telegram, att OMEDELBART AVBRYTA OCH AVSTÅ. Detta är den enda varningen ni kommer att få. Nästa gång blir det specialstyrkor som sparkar ner er dörr mitt i natten.

Ok med det ur vägen, låt oss titta på vad som händer runt om i världen. Där finns den största historien om den pågående implosionen av den falska Joe Biden-administrationen. Detta har nått den punkt där Hillary Clinton Rockefeller tvingades skriva en varning på Khazarian Mafia Propaganda New York Times om att en kollaps av det finansiella systemet var nära förestående. Kommer du ihåg när Killary presenterade sin vän George Soros och han nämnde sitt intresse för att engagera sig i amerikanska val? Internet gör det absolut inte.

Varför?

Eftersom det har skrubbats från internet för det mesta. Här är en kopia av filen som arkiverades för flera år sedan. 

Detta är inte en kollaps av det finansiella systemet, det är slutet på det babyloniska skuldslaveriet.

Det mest synliga tecknet på detta var First Republic Banks de facto konkurs. De togs under kontroll av FDIC i förra helgen efter att insättare tagit ut 100 miljarder dollar eller över 60 % av insättningarna bara under mars månad. Detta är en del av en allmän revolt från det amerikanska folket mot deras kriminella och bedrägliga banksystem som har tagit ut tillräckligt med pengar ur systemet (minst 1,5 biljoner dollar) den senaste månaden för att göra alla banker i konkurs och inte bara First Republic. FDIC har redan förbrukat sin krigskassa så alla meddelanden om ”räddningsaktioner” eller köp av sådana som JP Morgan kommer att vara lögner och bedrägerier. 

Det Rockefeller-ägda UNITED STATES OF AMERICA CORPORATION har stulit folks skatteåterbäring och därmed har de gett sig själv tillräckligt med pengar för att räcka fram till juli men råttorna räddar sig ur det sjunkande skeppet. Tillkänna-givandet av Susan Rice att hon lämnar den falska regimen betyder att den kommunistiska fraktionen kring Barack Obama har splittrats från Rockefellers. Sammantaget har över 47 % av Bidens ”A-team” nu sagt upp sig.

Omsättningshastigheten bland ledningspersonal på högre nivå kan ha en allvarlig inverkan på Vita husets dagliga prestationer – och forma själva karaktären av ett presidentskap. Som Brookings gjorde för Donald Trump , övervakar institutionen nu personalförändringar bland de övre skikten av president Bidens administration.

Nedan erbjuder vi två uppsättningar resurser för att hjälpa till att mäta och kontextualisera denna omsättning. Den första uppsättningen resurser, omedelbart nedan, spårar omsättningen bland ledande rådgivare i presidentens verkställande kontor (som inte inkluderar kabinettssekreterare); den andra uppsättningen resurser spårar omsättningen i regeringen.

OMSÄTTNING PÅ PRESIDENT BIDENS ”A-TEAM”

President Bidens ”A-Team”-omsättning är 47 % den 5 april 2023.

Följande diagram och tabell återspeglar omsättningen bland de mest inflytelserika befattningarna inom presidentens verkställande kontor. Dessa data sammanställs och spåras av Brookings icke-bosatt senior kollega Kathryn Dunn Tenpas , som refererar till denna grupp av rådgivare som presidentens ”A-Team.” Listan över positioner som utgör ”A-Team” är baserad på National Journals ”Decision Makers”-utgåvor, och Tenpas metod beskrivs i detalj i en relaterad artikel publicerad i januari 2022 . Tabellen och tabellen nedan kommer att uppdateras när ytterligare medlemmar i ”A-Team” lämnar sina positioner. Det är viktigt att notera följande:

  • Eftersom ”A-Team” består av medlemmar av presidentens verkställande kontor, inkluderar det inte kabinettssekreterare. Information om kabinettet finns nedan .
  • Varje position i ”A-laget” räknas bara en gång. Om flera personer håller och avviker från samma position, spåras endast den första avgången/påverkar omsättningshastigheten.
  • Omsättningsräkningen inom Joe Bidens administration pågår.

President Bidens ”A-Team”: Omsättning från år till år

 

Sammanfattning av ”A-Team”-omsättningen i Biden-administrationen

Nedan finns en lista över avgångar på högre nivå från presidentens verkställande kontor sedan början av Biden-administrationen (var och en av de 66 ”A-Team”-positionerna räknas bara en gång mot omsättningshastigheten, så detta diagram inkluderar endast den första personen som innehar/avgår en given position).

År Placera namn Typ av avgång Avresedatum* Tidigare jobb Vart? Efterträdare
1 Biträdande pressekreterare; Specialassistent till presidenten TJ Ducklo Avgick under press 21/13/21 NBC News Risa Heller Communications Chris Meagher
1 chefsstrateg; Senior rådgivare till presidenten Anita Dunn Sade upp sig 14/8/21 SKDK SKDK Ingen (tillfällig tjänst)
1 Vita husets personalsekreterare; Vice assistent till presidenten Jessica Hertz Sade upp sig 22/10/21 Facebook Shopify Neera Tanden
1 direktör, Vita husets kontor för presidentens personal; Assistent till presidenten Cathy Russell Sade upp sig 12/10/21* Okänd UNICEF Gautam Raghavan
1 Stabschef för First Lady; Assistent till presidenten Julissa Reynoso Pantaleon Befordrad 12/18/21 Winston och Strawn LLP

Ambassadör

till Spanien

Okänd
 
2 Biträdande advokat åt presidenten; Juridisk rådgivare till Nationella säkerhetsrådet Jonathan Cedarbaum Sade upp sig 31/1/22 WilmerHale Okänd Jake Phillips
2 Direktör, Office of Science and Technology Policy Erik Lander Avgick under press 22/18/22 Broad Institute of MIT och Harvard Okänd Dr Arati Prabhakar
2 Biträdande direktör, Office of Management and Budget Shalanda Young Befordrad 3/17/22 Husets anslagsutskott Direktör, Office of Management and Budget Nani Coloretti
2 Nationell säkerhetsrådgivare till vicepresidenten Nancy McEldowney Sade upp sig 20/3/22 Biden-Harris övergångsteam Okänd Philip Gordon
2 Samordnare av Covid-19 Response; Rådgivare till presidenten Jeff Zients Sade upp sig 4/5/22 Cranemere Group Okänd Ashish K. Jha
2 Stabschef till vice ordförande Tina Flournoy Sade upp sig 22/4/22 Stabschef för tidigare president Bill Clinton Okänd Lorraine Voles
2 biträdande kommunikationsdirektör; Specialassistent till presidenten Pili Tobar Sade upp sig 5/2/22 Biden-Harris 2020-kampanj Okänd Okänd
2 Pressekreterare; Assistent till presidenten Jen Psaki Sade upp sig 13/5/22 Biden-Harris övergångsteam MSNBC Karin Jean-Pierre
2 Direktör, Vita husets kontor för offentligt engagemang; Assistent och särskild rådgivare till presidenten

Cedric

Richmond

Sade upp sig 18/5/22 representanthuset Okänd Keisha Lance Bottoms
2 Executive Associate Director, Office of Management and Budget Aviva Aron-Dine Befordrad 27/5/22 Centrum för budget- och politiska prioriteringar Biträdande direktör, Nationalekonomiska rådet Okänd
2 biträdande direktör, Nationalekonomiska rådet; Vice assistent till presidenten David Kamin Sade upp sig 27/5/22 NYU School of Law NYU School of Law Aviva Aron-Dine
2 Biträdande rådgivare i Vita huset Jonathan Su Sade upp sig 6/3/22 Latham och Watkins Latham och Watkins Okänd
2 Biträdande rådgivare i Vita huset Danielle Conley Sade upp sig 6/3/22 WilmerHale Latham och Watkins Okänd
2 Biträdande rådgivare i Vita huset Stuart Delery Befordrad 15/6/22* Gibson, Dunn och Crutcher Okänd Okänd
2 Vita husets rådgivare; Assistent till presidenten Dana Remus Sade upp sig 15/6/22* Biden-Harris 2020-kampanj Okänd Stuart Delery
2 Inrikespolitisk rådgivare för VP Rohini Kosoglu Sade upp sig 7/15/22* Biden-Harris 2020-kampanj Okänd Okänd
2 Pressekreterare för första damen Michael LaRosa Sade upp sig 29/7/22 Biden-Harris 2020-kampanj Okänd Okänd
2 Assistent till President, Office of Management and Administration Anne Filipic Sade upp sig 2022-09-02 Obama Foundation Dela vår styrka David L. Noble
2 Nationell klimatrådgivare Gina McCarthy Sade upp sig 2022-09-16 VD, National Resources Defence Council Okänd Ali Zaidi
2 Senior Director for Legislative Affairs, NSC Rebecca Brocato Sade upp sig 2022-01-02 Medgrundare och direktör för strategi och regeringsfrågor vid National Security Action Development Finance Corporation Casey Redmon
2 Biträdande direktör för ekonomisk politik, OMB Danny Yagan Sade upp sig 2022-07-15 UC Berkeley UC Berkeley Zachary Liscow
3 Stabschef Ron Klain Sade upp sig 2023-02-08 Biden-Harris 2020-kampanj O’Melveny Advokatbyrå Jeff Zients
3 Nationell cyberdirektör Chris Inglis Sade upp sig 2023-02-15 US Naval Academy, professor Okänd Kemba Eneas Walden
3 Direktör för Nationalekonomiska rådet Brian Deese Sade upp sig 2023-02-21 Svart sten Okänd Lael Brainard
3 Kommunikationsdirektör Kate Bedingfield Sade upp sig 3/1/2023 Biden-Harris 2020-kampanj Okänd Ben LaBolt
3 Ordförande, råd för ekonomiska rådgivare Cecilia Rouse Sade upp sig 31/3/2023 Princeton Universitet Princeton Universitet Jared Bernstein (nominerad)
SAMMANFATTNING: 31/66 (47%) ”A-Team”-positioner har vänt.
* Författarens anmärkning: I vissa fall gick det inte att fastställa det exakta datumet för en individs avgång. Under dessa omständigheter användes datumet för personens avgångsmeddelande och indikeras med en asterisk (*).
Källor: Flera nyhetswebbplatser, LinkedIn, WhiteHouse.gov och andra statliga webbplatser.

Det är därför de räddar:

Utredningen av familjebrotten i Biden har nu avslöjat att minst nio familjemedlemmar var inblandade i familjens penningtvättsupplägg. Minst 9 Biden-familjemedlemmar sålde tillgångar för vinst runt om i världen. De är definitionen av en brottsfamilj.

“How Could We Not Impeach Biden?” – GOP Rep. Tim Burchett Says Joe Biden’s Impeachment Is Likely – Corruption Involves Prostitution Rings

Det här handlar inte bara om mutor för inflytande, det handlar om trafficking av barn i syfte att säljas till sexuellt slaveri och torteras.

Ensamkommande invandrarbarn

https://www.foxnews.com/video/6325919249112

Det pågår också en revolt inom företagens propagandamedia. Avskedandet av Tucker Carlson av Rupert Murdoch är ett exempel. Tidigare innebar det att avskeda människor från företagsmedia och sätta dem på en svart lista av fattigdom och slutet på karriärerna för de flesta företagsmedieslavar. Carlson anspelade på detta med dessa kommentarer efter att han fick sparken:

”Om man sa till mig … skulle justitiedepartementet ha åtalat [anständiga amerikaner] dem för att ha kritiserat … Biden-administrationen … och anklagat dem för grova brott för vilka de alla står inför tio års fängelse, om du sa till mig att det kunde hända här, jag skulle ha skrattat åt dig. Och du … du ser människor du känner blir quislingar … säger saker de inte tror på för att de vill behålla sina jobb.”

https://www.youtube.com/watch?v=N32UPXGChgo

Rädslan för att förlora jobb är anledningen till att företagsmediehoror alla har följt med de uppenbara lögnerna. Nu kan dock genuina journalister, tack vare NSA och internet, tjäna pengar och få fram sanningen utan företagsmedia. Detta är vad som hände med Carlson som plötsligt fick en mycket större publik än han någonsin haft med Murdoch. Det var därför Fox tvingades säga att Tucker Carlson fortfarande jobbar för dem. Det är uppenbart att de försöker få honom att acceptera en enorm muta för att underteckna ett ”sekretessavtal”. 

Även om Tucker tar mutan och ger efter för alla hot som riktas mot honom, är det för sent. Ta en titt på videon nedan av cheferna för New York Times, Washington Post och andra företags propagandanyheter som tillgriper skurkar för att undvika att svara på en legitim och viktig fråga. Så här ser slutet på regimen ut.

Resten av världen behandlar också den falska Biden och hans grupp som paria. Det har nått den punkt där US Corporation har varit tvungen att mörda Mexikos och Turkiets presidenter, två tidigare nära allierade, i ett försök att behålla kontrollen. Både Turkiets president Recep Erdogan och Mexikos Lopeza Obrador försvann plötsligt från allmänhetens syn i förra veckan (”testade positivt för covid-19”) efter att ha kritiserat den amerikanska administrationen.

Våra källor i CIA säger att de dödades med energivapen. Situationen har dock nått den punkt där avsky mot den amerikanska regimen är så utbredd att det inte fungerar att döda en toppledare och ersätta honom med en slav. Både Erdogan och Obrador såg yngre ut igen som ett resultat av uppståndelsen. Men om dessa ersättare börjar läsa amerikansk propaganda kommer de att tas bort omedelbart, varnar turkiska och mexikanska källor.

Turkiets inrikesminister Süleyman Soylu talade för många när han sa att det ”amerikanska imperiet” håller på att förlora sitt rykte. ”Européer är Washingtons mördare i Afrika. Det är därför afrikaner hatar dem. I slutändan är det hela världen som hatar Amerika”.

Turkiet vänder mot det amerikanska imperiet

https://www.voltairenet.org/article219222.html

Mexikanska kartellkällor säger att fentanylursäkten som amerikanerna använder för att mörda sin president är felaktig eftersom fentanyl kommer från Kina och allt amerikaner behöver göra för att förhindra dödsfall är att legalisera och reglera det. De lovar att hämnas Obrador genom att rikta in sig på människorna bakom ”Biden”. Detta är ett verkligt hot eftersom ” 20 miljoner eller fler mexikaner bor i USA, mestadels i sydväst. Tro det eller ej, många av dem talar om en Reconquista.”

Doug Casey om att USA:s regering förklarar krig mot mexikanska drogkarteller

Mexikanska drogkarteller

Som det ser ut har över 85 % av världens människor och nationer nu gjort uppror mot Rockefellers ”regelbaserade världsordning”. Som vi har nämnt i tidigare rapporter har även Europa redan de facto gjort uppror.

Nu ser det ut som att de sista riktiga Rockefeller-slavstaterna är Korea, Japan och Taiwan. Detta är på väg att förändras. I förra veckan träffade en representant för White Dragon Society en representant för Nordkorea och den japanska underjorden för att diskutera regionens framtid.

Nordkoreanerna förklarade att den japanska militären var på väg att göra det, att scensätta en fullskalig revolt mot premiärminister Fumio Kishidas slavregimen.

Japan borde dra lärdomar från det förflutna, från dess ”orimliga och grymma ekonomiska undertryckande” av USA i slutet av 1980-talet, sa den kinesiska ambassadören i Japan Wu Jianghao till japansk press i förra veckan. Han predikade för kören. Det råder enighet bland den japanska militären och det intellektuella ledarskapet om att den vaccinpådrivande Kishida och hela hans regering kommer att tas bort, förklarade källan.

Kinesiskt sändebud varnar Japan för Taiwans ”röda linje” och kopplar den japanska mannens internering till spioneri

Kinas ambassadör Wu Jianghao har varnat Japan för att vara "bundet till avskiljande krafter som försöker splittra Kina".  Foto: AFP
Kinas ambassadör Wu Jianghao har varnat Japan

https://www.scmp.com/news/china/diplomacy/article/3218864/chinese-envoy-warns-japan-taiwan-red-line-links-japanese-mans-detention-spying?module=lead_hero_story&pgtype=homepage

Nordkoreanerna sa också att de nu har över 100 kärnvapen, allt från ”små till mycket stora”. De sa att de skulle placera sin befolkning i underjordiska skyddsrum eller skingra dem på landsbygden. De skulle sedan rikta in sig på New York, Silicon Valley och Genève med dessa vapen för att tvinga fram återföreningen av den koreanska halvön. WDS sa att de skulle segra eftersom den amerikanska militären inte skulle vara villig att byta New York och Greater Los Angeles mot Pyongyang. Detta är särskilt sant eftersom USA inte kan sätta in sitt folk i underjordiska skyddsrum.

WDS bad dock nordkoreanerna att vänta i några månader tills US Corporation kollapsade för då kunde situationen lösas fredligt. Detta skulle inkludera ett regimskifte i Japan och den fredliga återföreningen av Taiwan med Kina. 

Denna spänning i Ostasien sågs offentligt med kommentarer från den falska maskerade Biden om Nordkorea. (Lägg märke till den falska presidentens sigill på framsidan av podiet). 

De facto avfärdade den nordkoreanska ledaren Kim Yo-jong denna nordkoreanska ”slutet på regimen”-kommentaren från den falska Biden som ”en meningslös kommentar från personen i hans dotage som inte alls är kapabel att ta ansvaret för säkerheten och framtiden i USA, en gammal man utan framtid, eftersom det är för mycket för honom att avtjäna de två år som återstår av sin mandatperiod.”

”Gammal man utan framtid”: Kim Jong-uns syster slår tillbaka mot USA:s ledare

Förutom finansiell kollaps stängs ett lagligt dragnät för ”Biden” och hela den Khazariska maffialedningen.

Som ärkebiskop Carlo Vigano skrev i ett brev till president Donald Trump:

De utredningar som redan pågår kommer att avslöja det verkliga ansvaret för dem som hanterade covid-nödsituationen, inte bara inom hälso- och sjukvården utan även inom politiken, ekonomin och media. Vi kommer förmodligen att få reda på att i denna kolossala verksamhet av social ingenjörskonst finns det människor som har bestämt mänsklighetens öde och övertygat sig om rätten att agera mot medborgarnas och deras representanters vilja i nationernas regeringar,

Även i USA fortsätter bröderna Brunson sin juridiska attack mot den korrupta högsta domstolen genom att väcka åtal mot tre av deras domare. Detta har tvingat dem att anställa advokater som hävdar att ”de bara är för viktiga för att bli stämda, att de borde vara immuna mot sådana saker, och att (med så många ord) står över lagen.” Rättvisans hjul maler långsamt men den maler till damm, snart kommer dessa domare att hamna i fängelse.

Rättvisan kommer inte bara till USA utan även till Australien, Kanada och Storbritannien.

Som den australiensiske senatorn Malcolm Roberts säger:

”Vi vet, och vi visste att allt var skitsnack och vi har blivit omtyckta. Men vi kommer att jaga dig och hålla dig ansvarig, vi kommer att avslöja din globala agenda.”

Det är ungefär samma historia som med Castrudeau i Kanada. Flera utredningar nollställer denna kriminella förrädare. Folket i Taiwan, till exempel, har påpekat att Castrudeau fick betalt av Kina för tillgång och vem vet vad mer. Videon nedan berättar historien. Se till att läsa undertexterna.

https://www.infosys.com/industries/financial-services/insights/world-economic-forum-2022.html/

Castrudeau upptäcks också upprepade gånger när han spanar med Alexander Soros. Kolla också in bilden på Soros pojkvän.

Eftersom denna information skickades av den kanadensiska säkerhets-underrättelsetjänsten vet du att det bara är en tidsfråga innan den kanadensiska militären vidtar åtgärder.

I en desperat kamp för att behålla kontrollen har Castrudeau-regeringen (satt vid makten genom Soros valfusk) antagit en statlig internetcensurlag, men det kommer inte att hjälpa deras fall som den här nyheten visar:

Chefen för BBC har avgått på grund av hans underlåtenhet att avslöja en påstådd ekonomisk tjänst han gjorde för två år sedan för dåvarande premiärminister Boris Johnson – mannen som utsåg honom.

BBC-ordförande slutar på grund av länkar till lån för Boris Johnson – mannen som utsåg honom

https://www.npr.org/2023/04/28/1172695622/bbc-chair-quits-over-links-to-loans-for-boris-johnson-the-man-who-appointed-him

I Storbritannien närmar sig flera korruptionsundersökningar premiärminister Rishi Sunak. Det visar sig att han spenderade miljoner av skattebetalarnas pengar på det brittiska nationella ”Nödlarm”-systemet, kontrakterat till Fujitsu som lade ut det på underleverantörer till INFOsys (startat av Rishi Sunaks svärfar NR Narayana Murthy, som för närvarande leds av Sunaks miljonärsfru). 

Vi trodde att en brittisk premiärminister av indisk härkomst skulle vara ett bra drag för Storbritannien i geopolitiska termer, men en korrupt WEF-slav är inte bra.

Naturligtvis kommer resten av världen inte att vänta passivt på att anglos ska städa upp i sin handling.

En rörelse mot den amerikanska dollarn – deras främsta kraftkälla – tar fart. Eftersom Kina inte i praktiken har kontrollen över den amerikanska dollarn utanför USA, leder Indien detta steg.

US-dollar som reservvaluta har oproportionerlig makt — indisk bankir

Asiens rikaste bankir och verkställande direktör för Kotak Mahindra Bank Uday Kotak säger att US-dollarn är den ”största finansiella terroristen i världen” och lägger senare till ”Vad jag menade var att en reservvaluta har oproportionerlig makt.”

https://tass.com/economy/1611661

Över 18 länder handlar nu direkt med Indien i rupier. Nu ansluter sig Argentina och Indonesien till detta steg bort från den kinesiska/amerikanska dollarn.   

En digital euro: allmänt tillgänglig och lätt att använda

Som analytikern John Rubion säger: ”Det nuvarande globala finansiella systemet är ett Ponzi-system och den nya penningbrickan har stängts av. Spänningen är på väg att infinna sig. Du kan inte minska ett Ponzi-schema.”

Kollapsen av Ponzi-planen kommer att leda till kollapsen av alla institutioner i matrisen inklusive NATO, WHO och Internationella brottmålsdomstolen.

Sydafrikas president Ramaphosa ansluter sig till många andra länder genom att förklara att hans land kommer att lämna ICC efter att de utfärdat en arresteringsorder på Rysslands president Vladimir Putin.

South African President Ramaphosa declares ruling party’s decision to exit ICC after Putin’s arrest warrant

WHO är också på väg mot helvetet och sedan glömskan.

Dr Tess Lawrie säger att WHO vill införa 500 vaccinationer till 2030. Om WHO når sitt mål är var och en av oss, från födsel till död, att få 500 vaccinationer under vår livstid. ”Vi skulle behöva ringa WHO, Världsvaccinorganisationen.”

Moderna samarbetar med IBM för att sätta AI, kvantdatorer för att fungera på mRNA-teknik som används i vacciner

https://www.cnbc.com/2023/04/20/moderna-and-ibm-to-use-ai-quantum-computing-on-mrna-vaccines.html

Detta är en av många anledningar till att Bill Gates, Anthony Fauci, Tedros Ghebreyesus, Alex Azar, Ralph Baric, Peter Daszak, Drosten, Albert Bourla, Stéphane Bancel, Klaus Schwab, Rockefellers, Rothschilds och DOD anklagas för krigsförbrytelser som involverar injektionen av biologiska vapen.

De senaste bevisen för deras brott kommer från de heliga krigarna i Sudan. De beslagtog ett biolabb där som innehöll farliga virus, som finansierades av Fauci, Bill Gates, DOD & CDC. 

Som dessa dokument visar att dessa biovapen finansierades av ett Hunter Biden-företag känt som ”Metiabiota”, med 10 % ”som går för den stora killen”.

”Det är därför de flippar ut så här, alla deras smutsiga hemligheter är i det fria”, kommenterar en CIA-källa. 

Vi noterar också att de heliga krigarna i Sudan stängde av den Rothschild-ägda och kontrollerade centralbanken i Sudan och därmed stängde en stor människohandelsbutik.

Video.. En Brand Slukade En Filial Till Sudans Centralbank

https://www.easternherald.com/2023/04/30/video-a-fire-devoured-a-branch-of-the-central-bank-of-sudan/

Familjen Rothschild försöker ta sig ur detta genom att suga upp till Kina. Det är därför den kinesiske ledaren Xi Jinping som pratade med deras agent Vladimir Zelensky på onsdagen. ”Vi diskuterade en hel rad aktuella frågor om bilaterala förbindelser. Särskild uppmärksamhet ägnades åt sätten för möjligt samarbete för att skapa en rättvis och hållbar fred för Ukraina, säger Zelensky i ett uttalande.

Vad våra källor säger är att ett beslut har fattats att avveckla folkmordet förklädd till Ukrainakriget och starta en ”Ukrainas återuppbyggnad” som föder frenesi istället.

Det kan vara anledningen till att den ryska Wagner-gruppen får sina förnödenheter avstängda som den här nyheten antyder:

På frågan om militären kanske inte ville ge vapen till Wagner av rädsla för att legosoldatgruppen ”kan storma Kreml” och ta makten, medgav Wagnergruppens grundare Yevgeny  Prigozhin  att idén är ”intressant” men sa att han inte var Inte fokuserat på att iscensätta en kupp.

https://www.thedailybeast.com/stop-deceiving-the-population-russias-mercenary-boss-yevgeny-prigozhin-threatens-full-blown-myteri

Om ryssarna inte genomför en kupp, kan polska göra det. Som polska underrättelsekällor förklarar ”Jordbruksministern belönar stora utländska företag med stora inkomster, men de köper från bönder under deras produktionskostnader. Regeringen försöker medvetet få stadsbor att bråka med landsbygden.” Det senaste polska skämtet (som i ett skämt berättat av det polska folket) är ”De säger att i Polen är inflationen 17 % och priserna är 253,57 % högre.”

Hur som helst är allt detta på väg att förändras eftersom, som Rysslands utrikesminister Sergey Lavrov sa till FN:s säkerhetsråd: ”Ingen har tillåtit den västerländska minoriteten att tala för hela mänskligheten.”

Som ett tecken på vad som kommer att vara möjligt när denna minoritet har tagits bort, har forskare hittat ut ett sätt att öka människans livslängd med 82 %. Forskarna bakom denna upptäckt säger att ”etik” är det främsta hindret för att göra denna upptäckt tillgänglig för den vanliga personen.

https://www.sciencedaily.com/releases/2023/04/230427173454.htm

Med ”etik” syftade han på dessa oidentifierade grindvakter som har undertryckt all vetenskap som tillåter människor att genetiskt förbättra sig själva.

Det är förresten samma personer som försöker lugna oss genom att skapa ett falskt program för rymdutforskning som den senaste avslöjandet av NASA-bedrägeri visar. 

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=221361

Med det avslutar vi som vanligt med det senaste från Bluebeam-folket.

Vi börjar med en video med utomjordiska statyer och sniderier från Mayacivilisationen. 

1. En vit Orb Washington State, USA 
2. Flera blinkande lampor på ett UFO
3. UFO Orb

Med det strålar vi ut till nästa vecka.Kategorier:Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: