Elsa Widding lämnar SD – blågult övertag i riksdagen minskar

https://www.youtube.com/watch?v=LeR6duVexZA&t=527s

2023-05-01

https://nyheteridag.se/elsa-widding-lamnar-sd-blagult-overtag-minskar/

Riksdagsledamoten Elsa Widding lämnar Sverigedemokraterna. Det meddelar hon i en film på Youtube som laddades upp på måndag morgon. Hon kommer emellertid stanna kvar i riksdagen som partilös, och blir därmed riksdagens första ”vilde” den här mandatperioden. Widdings avhopp från SD innebär att det blågula blocket numera bara har en mandats övervikt i riksdagen. 

I filmen hänvisar Widding till att utbildningsminister Mats Persson (L) och hans partiledare Johan Pehrson utsatt henne för en ”smutskastningskampanj”.

Det handlar om en konferens Widding medverkat på i Norge, där vaccinmotståndare och personer som förringar Förintelsen ska ha deltagit enligt Expo, vilket fick Mats Persson att gå i taket.


Nu har Liberalerna visat sitt rätta tryne. De samarbetar med Expo i avsikt att smutskasta SD och Elsa Widding. Hur lågt kan man sjunka, men tydligen är det viktigare att gå globalisternas väg än att verka för sanning och rättvisa.

Alla riksdagsledamöter och riksdagens talmän är mycket väl medvetna om farorna med detta nya vaccin, som inte är något vaccin utan ett biovapen. Ni har fått många utskick av Sverige granskas Ulf Bittner och prof. Björn Hammarskjöld med fakta rörande detta ämne. Det är tydligen viktigare för er riksdagsledamöter, att bedriva förföljelse av dem som vägrar att gå med i denna globalistiska agenda och tänker själv och tar fram verkliga vetenskapliga bevis varifrån de står att finna.

Ni struntar tydligen fullständigt i att människor får myocardit och faller ned stendöda efter att ha tagit dessa sprutor, eller får livslånga biverkningar som i förlängningen leder till deras förtidiga död. Det struntar tydligen dessa herrar inom Liberalerna fullständigt i. Kanske har ni blivit mutade för att föra fram denna agenda?

Som ett litet parti ska ni inte mopsa upp er i frågor ni inte har någon kunskap i, än mindre anklaga sådana med större kunskap och vetenskapliga fakta som konspirationsteoretiker eller förnekare. Det visar bara på er egen okunskap i ämnet och att ni saknar konkreta argument. Dessutom visar det på er okunskap om att alla sk. konspirationsteorier har visat sig vara sanna.

Det har tydligen också undgått dessa herrar helt att:

Indien anklagar WHO-forskaren Soumya Swaminathan för massmord:
The Beginning of Accountability 

Indiens Soumya Swaminathan är nu andrahand vid WHO - The Wire
https://hannenabintuherland.com/currentaffairs/india-charges-who-scientist-soumya-swaminathan-for-mass-murder-the-beginning-of-accountability/

och att

BREAKING: Schweiz president Berset namngiven i stämningsansökan inlämnad av den brittiske schweiziska bankiren Pascal Najadi vs Pfizer Inc. & FDA med Supreme Court NY, USA

BOOM: Advokat dr Reiner Fuellmich delger 2023 01 06 brottsanmälan mot förbundsrådet i Schweiz

https://swebbtube.se/w/agoQ2MJegPWb33XtxD43cv

Det minsta, ni herrar inom Liberalerna nu kan göra är att ni ber Elsa Widding om ursäkt för ert bedrägliga beteende. Det skulle upprätta att ni erkänner ert misstag, men jag har mina farhågor om att ni – liksom de flesta andra – kommer att sopa detta under mattan som en konspirationsteori.

Men sanningen kommer alltid fram, så även för er mina herrar! Då vill jag inte befinna mig i era byxor.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Svensk politik, Video

Etiketter:,

1 svar

  1. Bara orden JUDE, FÖRINTELSE, GASKAMMARE får de flesta att må fysiskt och psykiskt illa. Skulle du Elsa och många andra förstå, skulle ni istället må fysiskt och psykiskt illa av att inse hur hänsynslöst, fräckt och grymt detta pågående bedrägeri är och vilken fruktansvärd tragedi det ger och har givit upphov till. ”Förintelsen” är en av historiens största bedrägerier. Myten om den används varje dag för att försvaga tyska folket, vita européer och nationalister. Den används för att få alla i västerländska länder att känna skuld. Den används för att visa hur förkastligt det är att prioritera sina egna intressen, framför andras. Den används för att försvaga vårt instinktiva skydd av vår egen familj och vårt folk. Den används för att ingjuta i var och en av oss att ett avslag i ett asylärende är ett upprepande av förintelsen. Den används för att försvaga vårt motstånd mot det pågående folkmordet på vita i varje vit nation i världen. Den används för att få oss att tro att allt som förknippas med Tyskland under andra världskriget är den ultimata ondskan. Tron på denna lögn leder till vår egen undergång. Vi måste sluta låta oss luras. Vi måste ta tillbaka våra egna hjärnor och bryta hjärntvätten. ”Förintelse”-myten har gjort att vi tappat förmågan att tänka själva. Det är precis det som händer nu också med denna ”Covid-19”- bedrägeriet, människor kan inte tänka själva. ”Förintelsen” finns där hos var och en av oss som ett ständigt filter genom vilket vi ser på världen. De flesta av oss ställer inga frågor. Vi tror att ”förintelsen” är en självklar sanning. Vi tror att den har hänt och därför inte behöver undersökas. Det känns inte bra inombords att ställa kritiska frågor och vara undrande om ett så vidrigt brott. Vi vet ju redan vem som varit ond respektive god, eller hur? Vi vill vara goda. Vi vill tro. De som tvivlar är onda, så har man sagt. Därför låter vi oss hellre luras och går under som folk och civilisation. När Hollywood får bestämma så vinner en fictionfilm alla priser om de onda tyska soldater som godtyckligt bestämmer över liv och död. Ingen som helst koppling till det som visas i filmen finns till någon verklig händelse. Ändå tror många att detta är något som hänt. Filmer som länge varit standard i Hollywood och precis som i fallet med Schindler’s List så tror de flesta som ser filmen att så här gick det till i verkligheten. Vi är helt enkelt konditionerade, efter decennier av hjärntvätt, att helt okritiskt ta in detta och eftersom detta tema upprepas och upprepas sätter sig till slut en bild i våra hjärnor att tysken är ond. Tyskar gör onda saker utan någon som helst anledning. Här pågår programmering av våra hjärnor – verklighet och fiction smälter samman. Hollywood bestämmer vem som är ond och vem som är god. Att judar i Tyskland förlorade sina medborgarskap, sina möjligheter att äga media och så vidare var fullt lagliga beslut och handlade om att tyskar skulle bestämma de politiska villkoren i Tyskland. ”Förintelsen” är en propagandabluff, men att man satte judar i arbetsläger när man expanderade österut stämmer såklart. Det var krig och judar uppfattades som potentiellt fientligt sinnade till Tyskland och många av dem som satt i läger var också det i praktiken. Att behandla en folkgrupp som ett kollektiv var heller inte på något sätt unikt för Tyskland. Den amerikanske presidenten Franklin D. Roosevelt delade exempelvis ut en rad order som klassade japanska, tyska och italienska medborgare som ”fientliga utlänningar”. 110 000 amerikanska medborgare som råkade ha japansk härkomst spärrades in i amerikanska koncentrationsläger eftersom de var ”fientliga utlänningar”.

    Gillad av 1 person

%d bloggare gillar detta: