Den 5000 år gamla underjordiska reptilstaden hittades begravd djupt under Los Angeles

Ingenjör Warren Shufelt som upptäckte en stad med reptiler nedanför Los Angeles

1933 uppgav gruvingenjören  George  Warren Shufelt  från Los Angeles, Kalifornien, USA, att han hade uppfunnit en ” revolutionerande ny anordning ” för att utforska underjordiska fyndigheter av olja, guld och andra värdefulla resurser, samt för att upptäcka underjordiska tomrum och grottsystem .

Warren Shufelt upptäckte en stad med reptiler nedanför Los Angeles med hjälp av en mystisk anordning 1933George  Warren Shufelt

Röntgenmaskinen skapad av George Warren Shufelt

Han kallade den här saken för en ”röntgenmaskin”, även om den såg ut som en pendel upphängd i en koppartråd i en cylindrisk glaslåda placerad i en svart låda på tre stöd. Det var mer som ett förbättrat dowsingverktyg.

George  Warren Shufelt sa att hans maskin kunde använda ”röntgenstrålar” för att analysera materiens kemiska, elektriska och fysikaliska egenskaper på stora djup, ner till flera miles. För detta användes en viss mystisk process, vars detaljer Schufelt inte riktigt förklarade för någon, men försäkrade att detta var en ” nyligen upptäckt vetenskaplig princip .”

George  Warren Shufelt började sedan använda sin mystiska enhet i hela Los Angeles på jakt efter guld och andra värdefulla material . Och en dag, när han arbetade mitt i stadens centrum, gav hans enhet ut data som visade att det fanns ett omfattande system av tunnlar under jorden.

Shufelt sa att dessa slingrande tunnlar gick hela vägen till toppen av Mount Washington och till och med passerade under Santa Monica Bay. Och det var inte bara gångar grävda i marken, nej, Shufelt försäkrade att det var en kompetent och strukturerad labyrint skapad med rum och kammare i olika storlekar .

Och allt detta var av så stor omfattning att enligt Schufelts uppskattningar kunde minst 5 tusen människor lätt rymmas där.

Ännu mer överraskande var hans ord att stora guldreserver lagrades i underjordiska rum och tunnlar. Snart gjorde Shufelt en karta över denna underjordiska ”stad” .

Warren Shufelt upptäckte en stad med reptiler nedanför Los Angeles med hjälp av en mystisk anordning 1933

”Jag insåg att jag var ovanför en labyrint av tunnlar och jag noterade tunnlarnas förlopp, läget för de stora rummen utspridda längs tunnelvägen och platsen för guldfyndigheterna. Men jag kunde inte förstå meningen med detta. Mina ”röntgenbilder” av tunnlarna och rummen, som är underjordiska tomrum, och gyllene skott med perfekta vinklar, sidor och ändar, är vetenskapliga bevis på deras existens.”

George Warren Shufelt

Den dolda reptilstaden nedanför Los Angeles

På jakt efter svar gick Shufelt till en gammal hövding för de lokala Hopi-indianerna, känd som Chief Little Greenleaf, som verkade vara väl medveten om det gamla tunnelsystemet som fanns här och berättade för honom en ganska bisarr legend.

Enligt Little Greenleaf, för tusentals år sedan, levde en ras av människor här en gång, Mayaindianernas förfäder, som han kallade Lizard People aka ” Reptilians ” eftersom de dyrkade ödlor som en symbol för långt liv.

Denna förlorade civilisation var extremt tekniskt och intellektuellt avancerad långt bortom sin tid, de hade många uppfinningar och mekanismer, samt en hel del guld. Men en dag tog deras värld slut när ett massivt meteorregn föll över dem för cirka 5 000 år sedan.

Få överlevde den katastrofen och de räddades endast genom att dra sig tillbaka till underjordiska skyddsrum. De byggde sedan en hel stad under jorden och bearbetade stenen med en mystisk kemisk lösning som kunde smälta stenen. Och de förstärkte tunnlarna och rummen med en okänd, förbättrad form av betong.

Många rum skapades som förråd, men ännu mer som guldförråd. ”Lizard People” var så rädda för att återvända till ytan att de byggde ytterligare två städer under jorden – en var i området kring Kaliforniens Mount Shasta (nu en plats för stor UFO-aktivitet), och platsen för den andra är nu okänd för någon. Denna okända stad var den största av de tre och blev centrum för en underjordisk civilisation.

I tunnlarna nedanför Los Angeles upptäckte Shufelt också vad han kallade ”Nyckelrummet”, som enligt Hopi-legenden innehöll 37 enorma guldplattor som innehöll fullständiga uppgifter om mänsklighetens ursprung.

”Min röntgenradio avslöjade platsen för en av de tre förlorade städerna på Stillahavskusten. Den lokala staden grävdes ut av ödlafolket efter en stor katastrof som inträffade för cirka 5000 år sedan. Denna legendariska katastrof var i form av en enorm eldtunga som kom ut från sydväst och förstörde allt liv i dess väg, och stigen var flera hundra mil bred.

Staden grävdes under jord för att undvika framtida bränder. I stora rum i kullarnas kupoler ovanför labyrinternas stad inhystes 1000 familjer, och oförgängliga förråd av olika örter förvarades i katakomberna för att ge mat åt ödlornas folk under lång tid, sa Shufelt.

Shufelt började planera för att börja gräva ut den underjordiska staden. Han kunde få tillstånd från länets granskningsnämnd att borra i marken upp till 1 000 fot djupt, och i februari 1934 började han utgrävningar på en ledig tomt utanför North Hill Street, strax ovanför där ett stort guldvalv låg.

Shufelt hävdade att när skatten hittats skulle stadens myndigheter kunna ta emot hälften av fyndet. Media spred entusiastiskt hans berättelser om guld och utgrävningsplatsen förvandlades snart till en riktig ”cirkus” med enorma skaror av människor som tittade på arbetarna.

Under flera dagar grävde arbetarna i marken, men när de grävde 300 fot (9 meter) stötte de på rikliga siltlager från grundvattnet, varefter det grävda hålet riskerade att kollapsa. 

Arbetet avtog, och guldet sågs aldrig. Intresset från allmänheten och pressen bleknade gradvis, och sedan fick Shufelt slut på pengar för att fortsätta utgrävningarna. Under de följande åren förändrades ingenting, Shufelt sjönk i dunkel och 1957 dog han i fattigdom.

Hans mystiska ”röntgenapparat” försvann någonstans och har inte hittats förrän nu.

Vad tycker du om Shufelts påstående? Finns det verkligen en reptilstad under oss?


Reptilernas hemliga historia: deras agenda avslöjad

(Reptilernas historia)

https://www.infinityexplorers.com/history-of-the-reptilians/

Möjligheten att icke-mänskliga intelligenser har besökt vår planet, och till och med parat sig med primitiva människor, finns i många av vår civilisations antika kulturella och religiösa uppteckningar. Det finns historiska uppteckningar som dessutom avslöjar att dessa intelligenser var reptiler till sin natur eller åtminstone har representerats genom hela mänsklighetens historia som  reptilvarelser  .(Reptilernas historia)

Från ormen Nahash, i Edens trädgård, till Atum, den egyptiska ormmänniskan, eller Quetzalcotl, mayaernas ormgud, till Enki/Eas dubbelspiralorm i forntida sumerisk litteratur, har ormen varit allestädes närvarande länk mellan människor och gudarna i alla kulturer. (Reptilernas historia).

Arkeologer och upptäcktsresande upptäckte 1951 ett bibliotek med mer än 22 000 gamla tavlor i det som nu är Irak. Dessa tavlor innehåller vad vi vet är de tidigaste skrifterna på jorden och går tillbaka till omkring 6 000 år sedan när denna del av jorden var känd som Mesopotamien, Sumerian och Babylon(Reptilernas historia)

På tavlorna berättas en historia som också återspeglas i Bibelns Första Mosebok. Tavlorna berättar historien om en stor översvämning som förändrade jordens yta och dess invånare, och berättar om byggandet av ett torn och skapandet av det talade ordet. Det som i Bibeln är relaterat som Babels torn och den stora  syndafloden  . (Reptilernas historia)

På de hittade tavlorna och rullarna fanns en stjärnkarta över vad som ser ut att vara vår sol och dess planeter, eftersom pergamentet även innehåller detaljerade beskrivningar av vårt solsystem som motsvarar vad vi vet om det idag.

Det roliga är att den här kartan inkluderar en planet (eller rymdfarkost) som kretsar mellan Mars och Jupiter, som de kallar  Nibiru . Enligt de hittade texterna kom Nibiru in i vårt solsystem och kolliderade med planeten Tiamat. Resterna av Tiamat blev  Eridu  som är jorden som vi känner den idag och resten som blev över från explosionen blev asteroidbältet. Nibiru tog en bana runt vår sol som tog 3 600 år att passera mellan Mars och Jupiter.

Under de senaste åren och baserat på mönster i vårt solsystem har vissa astronomer letat efter en planet med samma bana, vilket ledde till upptäckten av planeten Pluto. Sökandet efter Nibiru fortsätter. (Reptilernas historia).

(Reptilernas historia)

Enligt de hittade texterna gavs denna detaljerade information av Annunaki och de beskrivs som en ras av reptiliska gudar som kom till jorden. Det står skrivet att de kom för att utvinna guld och andra element för att använda dem för att skydda atmosfären på sin planet.

Denna teori om att  reptilens  gudar skapar människan är inte alls ovanlig och vi kan hitta spår av reptilernas historia i de flesta regioner på vår planet.

I Japan hävdade kejsarna att de härstammade från Dragon Gods som kom från himlen. Australienska aboriginer lär ut om en reptilisk ras som lever under jorden och härskar över människor, de tror att de härstammar från en ras av mänskliga drakar. I  Kina tror de att ormdrottningen Nu Kua korsades med män.

I Indien kallas dessa reptilgudar, Nagas, och hävdar att de planterat sina kungafamiljer. I östländer finns spår av en ormras som skapade människan. I Första Moseboken som talade om jättar som kom från himlen för att fortplanta sig med människans döttrar, kallades de  nefilim  .

I Afrika kallas de för  Chitauri , ormens barn, och Afrikas kungar hävdade att de härstammade från ormgudar som kom från himlen. Mayafolket talade om att deras förfäder var ormmänniskor, och aztekerna sa att de skapades av en kvinnlig orm. De amerikanska  Hopi -indianerna trodde att himlens gudar kom ner för att fortplanta sig med sina fruar och hänvisade till dem som deras ormbröder. (Reptilernas historia)

Reptiler lever i långa  underjordiska tunnlar  och kan leva i andra dimensioner. Reptilerna har utgjort gruppen av  Illuminati , varelser av mänsklig aspekt men under order av reptilerna som följer mycket specifika politiska agendor för att föreviga sig själva i makten och kontrollera världen genom mediamanipulation, genetik och sökandet efter en regeringscentraliserad värld.  Illuminati  skulle ha som uppdrag att upprätta en ny världsordning. Finns det en möjlighet att vi kan vara eller att vi alltid har varit förslavade av dessa ”ledare”?Kategorier:Media, Rymden, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: