GITMO stänger domstolar på grund av säkerhetsproblem; Massiv mobilisering skickar fångar till Guam

Med hänvisning till säkerhetsproblem har US Navy Judge General Advocate’s Corps och Office of Military Commissions beslutat att tillfälligt stänga av tribunaler vid Guantanamo Bay och överföra alla Camp Delta-fångar till USMC Camp Blaz, Guam, som är under White Hat-kontroll och har faciliteter för tribunaler. och fängsla eller avrätta värdefulla fångar, sa en JAG-källa till Real Raw News.

Den oanmälda blandningen började måndag eftermiddag efter avrättningarna av Liz Cheney, som dömdes  till döden den 21 april, och två korrupta FBI-agenter som utan framgång hade försökt sabotera en ammunitionsdepå vid USMC Air Station Cherry Point. JAG avrättade sammanfattningsvis fn, utan en formell domstol.

Vår källa sa att hängningarna inte spelade någon roll i beslutet att flytta, även om timingen säkerligen är misstänkt.

DVIDS - Bilder - Marine Corps Base Camp Blaz Construction Renderings ...

Viceamiral Darse E. Crandall och JAGs ledande ledning lämnade GITMO för Florida klockan 14.00 på måndagen, varifrån de gick ombord på ett flyg till San Diego och sedan ett annat till Guam, 6 000 miles väster om Kalifornien, fågelvägen. De landade säkert på Antonio B. Won Pat International Airport och begav sig omedelbart till Camp Blaz (bilden) för att ”ställa i ordning”, sa vår källa.

Otroliga Guam Us Military Base Map Idéer

Hämta bilder Jagare, USS Arleigh Burke, DDG-51, US Navy, krigsfartyg ...

Under tiden sattes fångar vid GITMO ombord på två White Hat-kontrollerade Arleigh Burke-klass jagare, (bilden) försedda med kvarhållningsceller, för resan på ~8 000 nautiska mil till Guam via Panamakanalen. Våra källor skulle inte avslöja hur många, om någon, av GITMO:s 8 500 marinsoldater som gick med på resan, och inte heller hur många fångar som hölls i Camp Delta.

DVIDS - Bilder - Marine Corps Base Camp Blaz Construction Renderings ...

”Camp Blaz (bilden) var fullt bemannat och informerades i förväg”, sa en källa. ”Gör inga misstag, det här är inte en reträtt, det är ett strategiskt, provisoriskt drag, och GITMO är och kommer att förbli under White Hat-kontroll.”

Emellertid antydde han att det ”provisoriska draget” var mer likt en snabb mobilisering eller utplacering. På frågan varför personal och fångar reste ombord på fartyg istället för flygplan, sa han: ”Effektivitet. Om du måste flytta dussintals eller hundra fångar över hela världen samtidigt, är det mindre iögonfallande än att eskortera dem, eventuellt, genom internationella flygplatser.”

Även i flankhastighet kommer det att ta fartygen 8 dagar – plus tid att tanka och navigera i den fullsatta Panamakanalen – att nå Guam, en evighet av osäkerhet eftersom militären som är lojal mot den kriminella Biden-regimen har tillgångar som kan hitta, fånga upp och sjunka förstörarna.

”Med tanke på vår last är det osannolikt”, sa källan.

När han blev pressad för detaljer, erkände han motvilligt att utökade marinstyrkor skulle ansluta sig till fartygen på vägen och bilda en ogenomtränglig sjö- och luftsköld runt jagarna. Omnämnandet av luftkraft över det stora havet antyder att White Hats har tillägnat sig ett hangarfartyg, men vår källa skulle varken bekräfta eller förneka det antagandet.

”Fartygen kommer att nå Guam säkert,” sade han.

En andra källa, en Southcom Army-överste vid GITMO, sa att han hade fått tillstånd att dela med sig av några relevanta detaljer, inklusive att president Donald J. Trump, general Eric M. Smith och viceamiral Darse E. Crandall hade diskuterat omplacering av JAG till Guam efter juldagens attack mot Guantanamo Bay. Dessutom hade Biden-kontrollerade AC-130 Gunships och F-16s – förmodligen från Black Hat-kontrollerade Homestead Air Reserve Base på södra spetsen av Florida Peninsula – laddade med luft-till-mark ammunition och gått runt GITMO:s luftförsvarsidentifieringszon. Frekvensen av provokativa intrång ökade i februari, mars och april, vilket fick White Hat-befälhavarna att medge att GITMO – även om den befästs i efterdyningarna av massakern på juldagen – fortfarande var strategiskt oförsvarbar mot en massiv attack.

”Oavsett hur du kör siffrorna är GITMO sårbart, åtminstone just nu. Det enda som har hindrat dem från att skicka några B-52:or och bomba skiten ur oss är att vi har folk som de vill ha tillbaka. Trots det, och som de har visat, kunde de fortfarande rikta in sig på oss utan att träffa Camp Delta. Dit vi tar de dömda är inte bara säkrare utan också längre bort. Att ha Deep State-fångar bara 90 miles från USA medan regimen har viss makt utsätter oss alla för risker, säger källan.

Han tillade att arméns, marinens och marina tillgångar kommer att omringa Guam – ett bålverk mot konventionella attacker.

”Uppdrag för att arrestera Deep Staters kommer att fortsätta som vanligt. Oavsett om de flyttas med flyg eller till sjöss, kommer de nu att ställas inför domstolar i Camp Blaz.”

Avslutningsvis gjorde han en oväntad kommentar och sa att JAG inte har uteslutit att tribunaler och avrättningar till sjöss ska hållas på internationellt vatten.

På frågan om när GITMO skulle återuppta normal verksamhet, sa han, ”Någon gång under 2024.”Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: