GitmoNytt: Dubbelgångare/Kloner avslöjade; Liz Cheney hängd

Star Trek: Voyager-skådespelaren Tim Russ är Barack Obamas dubbelgångare

Tim Russ, skådespelaren som spelade Vulcan TuvokStar Trek: Voyager på 1990-talet, har återupplivat sin skådespelarkarriär med en ny spelning: porträtterar den vanärade före detta presidenten Barack Hussein Obama på TV och offentligt, berättade källor vid US Army Cyber ​​Command (ARCYBER) ) för Real Raw News.

Under flera år har alternativa nyheter hävdat att Obama faktiskt hade ställts inför rättvisa och ersatts av dubbelgångare, spottade på bilder av mannen som enligt uppgift luktade svavel och kallades ”Flugornas Herre” efter att insekter oförklarligt landade på hans huvud under flera Press konferenser.

White Hats förblir dock inte övertygade om att Obummer köpte gården, och säger att liknelser om hans bortgång kan vara för tidigt. Som en högt uppsatt källa vid Guantanamo Bay sa till RRN: ”Om någon fick honom så var det inte vi, och vi har inte sett några påtagliga bevis för att han är död. Vi har aldrig hört prat – och hans död skulle vara en ganska stor sak.”

Oavsett om Mörkrets Herre är upprätt eller planterad horisontellt på marken, har han hittat en allierad i Russ, som, enligt källor, nyligen spelade rollen som Obama vid ett talevenemang i Sydney, Australien, där 9 000 personer betalade 900 dollar för att höra honom och man-hustrun Michael Robinson, berömmer australiensiska vapenkontrollagar, anklagar president Donald Trump och lovar byggandet av hans Obama Presidential Center i Chicago.

ARCYBER hade inte ens hört talas om Russ förrän i november 2022, när en CIA-motståndare skickade en dossier till vicebefälhavande general Paul G. Craft som sa att byrån hade gjort en Obama-lookalike.

Russ och Obama har likheter: ansiktsstruktur, hy, näsvinkel, längd och bredd. De delar också ett liknande uttalande. Obama har större öron, men Russ bär proteser, som han gjorde för att se ut som Vulcan i Voyager, när han imiterade honom. De är i samma åldersgrupp, Russ 66 och Obama 61, och har identisk hårstruktur, även om Russ, enligt dokumentet, färgade sitt för att matcha Obamas grå nyans. Russ bär förhöjda skor för att ta hänsyn till deras höjdskillnad—Obama är tre tum längre än Russ.

Dokumentet hävdar att Russ har varit besatt av Obama sedan åtminstone 2014. En då 57-årig Russ begärde hos sin agent att få en audition för Southside With You, en film från 2015 – helt fiktiv, förresten – om en ung , älskade Obama som uppvaktade Michelle på en första dejt i Chicago. Russ sa att han var för gammal för att spela rollen och hävdade att han kunde föryngras genom CGI och spela en övertygande Barack Hussein Obama.

”CIA-tidningarna säger inte varför de behöver skådespelare för att imitera Obama, men säger tydligt att de närmade sig Tim Russ ifjol. De nämner att man skulle sätta Russ i rigorös träning så att även skarpsinniga observatörer inte skulle kunna säga att han inte var Obama om de inte var rakt upp i ansiktet på honom. De lärde honom att gå, prata och agera som Obama, precis som de lärde skådespelaren Arthur Roberts att låtsas vara Joseph Biden. Tim Russ är den nye Hussein Obama”, sa vår källa.


Deep State Clones upphör efter tre år, säger kloningsforskare till militären

Deep State-kloner existerar bara i tre år när de lämnar sina mognadskammare och återkallas till ett återvinningscenter minst en vecka innan de förfaller, enligt en kloningsforskare från Deep State som arresterades av amerikanska specialstyrkor i början av januari och fördes till en hemligt tryggt hus för ett längre förhör.

Kraus avslutar militär karriär med mer än fyra decennier av tjänst ...

En källa på general Eric M Smiths kontor berättade för Real Raw News att militära förhörsledare började förhöra den 49-årige tyskfödde vetenskapsmannen, nu identifierad som Harald Kraus, (bilden) omedelbart efter hans arrestering. En återhållsam Kraus vägrade svara på frågor tills att han blivit tillsagd att han kunde samarbeta eller ställas inför en militärdomstol med 100 procent fällande dom under de senaste två åren.

Innan dess använde förhörsledarna ett milt språk för att övertala Kraus att avslöja var kloningscentra finns i USA. De beskrev Kraus som intelligent men också blyg och skör, och fruktade att tvång kunde få honom att spricka – bara inte som de ville. De lovade honom skydd från Deep State repressalier och sa att om de släppte honom på gatorna, skulle Deep State säkert döda honom, eftersom den visste att han var i händerna på den amerikanska militärens White Hat-uppdelning.

”Om vi ​​släpper dig ger jag dig 24 timmar, förmodligen mindre, innan de hittar dig. Även om du inte berättar något, kommer de att anta att vi slog sönder dig, de kommer att anta att du pratade. Vi är de goda killarna här. Om du har tur kommer de att döda dig snabbt, smärtfritt, men dina chefer är inte kända för att vara barmhärtiga, säger en förhörsledare till Kraus.

Det var ett milt språk, sa vår källa.

Kraus fick kunglig behandling – kvalitetsmat anpassad efter hans kost och gott om återhämtningstid mellan förhören, och han stannade i ett rum med en säng istället för en cell med en ranglig, obekväm spjälsäng. Förhörsledarna hoppades att deras generositet skulle framkalla ett erkännande. Men Kraus, egensinnig och påtagligt rädd för sina tidigare arbetsgivare, svarade fortfarande på frågor med en indignerad axelryckning och tillkännagivanden om ”Jag vet verkligen ingenting.”

Hans bekväma minnesförlust fortsatte in i mars och frustrerade förhörsledarna som hade visat honom all tänkbar artighet och som var flitiga med att försöka vinna hans förtroende genom vänliga handlingar.

I mitten av mars slutade Kraus äta och berättade för förhörarna att fångenskapen orsakade depression och att han hade tappat aptiten. Han sa att han hade hemlängtan, inte till jobbet utan till sin fru och 12-årige son som bodde i Hamburg, Tyskland.

Förhörsledarna såg en öppning.

”All vår forskning och vi hade ingen aning om att den här killen har en fru och ett barn fortfarande i Tyskland,” sa vår källa på general Smiths kontor. ”Han berättade för utredarna att de bodde i Tyskland eftersom hustrun är en deltidsvårdare för sin sjuka mamma, och han hade inte sett dem på ett år när de besökte honom i Boston. Så utredarna ansåg att han kanske ljög, spelade sympatikortet och allt, men drog slutsatsen genom sitt kroppsspråk och attityd att han förmodligen talade sanning. Och de använde det till sin fördel.”

Förhörsledarna förstärkte sin taktik och sa till Kraus att endast genom dem skulle han återse sin familj.

”Du vet att de går efter familjer och vänner också,” sa en förhörsledare till Kraus. ”Bara för att din fru och son är utomlands betyder det inte att de är säkra, och om de kommer tillbaka till USA och letar efter dig för att de inte har hört från dig, tro mig, de kommer att vara i fara. Människorna du arbetade för – du vet inte vad de är kapabla till, Harald, du vet bara inte.”

Samarbetet skulle återgäldas, sa förhörsledaren och tillade att Deep State var en svekfull, outtröttlig motståndare vars hämndlystnad i slutändan skulle leda dess ondska till Kraus familj.

Kraus bröt ihop. Mellan snyftningarna berättade han för förhörare att Deep State hade delat upp sina kloningsoperationer så att forskare vid en anläggning varken visste var eller vilka de anställda vid andra labb var. Han hade sett trosor, sa han, som anspelade på existensen av tolv inhemska kloningslaboratorier förutom det han hade arbetat på i Missouri. När han insisterade på att han var omedveten om vilkas kloner Deep State hade skapat vid olika laboratorier, bad utredarna honom om att ta en polygraf, vilket han samtyckte till.

Medan han var ansluten till polygrafen sa Kraus att kloner hade en ”livslängd” på bara tre år, vilket är anledningen till att Deep State födde upp flera kopior av samma personer. Han sa att snabb mognad kom med en olöslig bieffekt: irreversibelt förfall av nervbanor.

Hos människor rensar hjärnan oanvända vägar genom en process som kallas synaptisk beskärning; varje gång vi lär oss något nytt förändras vår hjärnstruktur; nya neurala banor bildas (synapser skapas för att lagra och hämta denna nya information.)

Kloner, sa Kraus, slutar bilda nya vägar efter tre år, och befintliga vägar ruttnar, vilket orsakar psykos innan de dör.

Varje klon, tillade han, har ett subdermalt mikrochip implanterat bakom vänster öra. Den fungerar som en GPS-spårningsenhet och en mottagare genom vilken Deep State kan utfärda ett ”återkallningskommando” före klonens utgångsdatum.

”Han sa också att chippet tillåter Deep State att övervaka en klons allmänna hälsa”, sa vår källa.

Kraus förklarade att återkallade kloner löses upp i syra och ersätts av en annan faksimil av människan den porträtterar offentligt, och hävdade att det nu förstörda Missouri-labbet hade släppt tre exemplar av Joseph R. Biden mellan 2012-2022.

Kraus sa att han trodde, men kunde inte bevisa, att Obama hade dödat den riktiga Biden.

Vår källa sa att Kraus klarade fyra polygrafprov.

På frågan om vad som skulle hända med Kraus, sa han: ”Självklart kan vi inte släppa honom. Deep State låter honom inte leva, och vi har berättigade skäl till att hålla kvar honom på obestämd tid om det skulle behövas. Han har begått brott mot nationen och mänskligheten. Och han har kanske mer att berätta för oss.”


Militära domar hängde Liz Cheney

Viceamiral Darse E. Crandall från US Navy Judge Advocate General’s Corps bad en panel bestående av helt kvinnliga att finna Liz Cheney skyldig till förräderi efter att hon nästan erkänt att hon svikit sin ämbetsed och hotat med att hennes folk skulle mörda amiralen och hans familj .

Han levererade ett brännande uttalande som målade Cheney som en depraverad, bitter kvinna vars hat mot den amerikanska konstitutionen konkurrerade med sin fars, och vars oförsvarliga avsky för president Trump fick henne att begå valfusk och senare illvilligt leda en kommitté som inte skämde eller brottsligt åtalade Trump.

Cheney muttrade medan han pratade. Amiralen hade varnat henne för att han inte skulle tolerera rättegångssalen; om hon störde förfarandet skulle hon antingen få munkavle eller kastas ut. Ilskan måste ha vällt upp i henne som lava, för hon spände ögonen och tuggade på sina läppar när amiralen kallade in sitt första vittne, Cheneys tidigare kommunikationsdirektör och biträdande stabschef, Jeremy Adler. Han svor att berätta sanningen trots att han hade beviljats ​​åklagarimmunitet för sitt vittnesmål.

Ilska blixtrade i Cheneys ögon; hon glodde på Adler.

Adler berättade för panelen att Cheney, inför presidentvalet 2020, orkestrerade en ”omröstningsring” genom vilken hon hade anlitat ”Trump-hatare” för att slutföra och skicka in flera röstsedlar till förmån för brottslingen Joseph R. Biden. Adler sa att Cheney var fast besluten att förvandla Wyoming Blue till trots mot president Trump. Cheney, tillade han, tappade förståndet när Trump, trots sina ansträngningar att få bort honom, skickade Biden i Wyoming med 70 procent av rösterna.

”Liz sa till mig att hon skulle böja himlen och helvetet för att förstöra för Trump,” sa Adler. ”Han är allt hon pratade om. Hon kunde inte hålla hans namn ur munnen; hon berättade till och med att hon hade mardrömmar om Trump. Hon hade en vendetta.”

”Herr. Adler, berättade den tilltalade för dig varför hon har ett sådant hat mot president Trump?” frågade amiral Crandall.

”Ja, hon håller honom och den här platsen ansvariga för hennes fars död,” sa Mr. Adler.

I januari 2022 dömde en militärdomstol på Guantanamo Bay Dick Cheney för förräderi för att ha tjänat på sin roll i tragedin den 11 september. Han hängdes den 29 januari 2022, med dåvarande kontraamiral Darse E. Crandall som övervakade avrättningen.

”Så, sa den tilltalade till dig att hon anklagar Trump och mig för hennes fars död”, sa adm. Crandall.

”Åh, ja, och tanken på din och Trumps död är som syre för henne. Det var det som höll henne levande”, sa Adler.

Cheney gungade på sin plats vid försvarsbordet. Hon lutade sig framåt, hennes iskalla blå ögon fästes på Adler. ”De kan inte skydda dig,” sa hon.

Hon riktade sedan blicken mot amiral Crandall. ”Du är en vit hatt. Du är död. Ditt folk är döda. De var döda i samma ögonblick som de dödade min far. Din familj – död, Trumps familj – död, dina ofödda barnbarn – döda. Några frågor?” Cheney spottade.

Hon vände sakta huvudet mot panelen. ”Era också.”

Amiral Crandall verkade skakad. Han satte tribunalen på paus i 15 minuter och försvann in till kamrarna. När han dök upp bad han panelen att finna Cheney skyldig till förräderi.

”Sådan far, sådan dotter,” sa amiralen.

Panelen sa att Cheney borde hängas.

Och vice amiral Crandall bestämde ett datum för avrättning till måndagen den 24 april.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: